Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő: a Neak nevével visszaélő félrevezető spam e-mailekről

A Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő korábban már több felületen is igyekezett értesíteni a lakosságot a visszaélésszerű üzenetekről.     Továbbra is arra kérünk mindenkit, hogy az üzenetet ne nyissa meg!     A küldemény félrevezető spam-üzenet, nem a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelőtől származik!     A…

Nyolc és fél évet kaptak a fesztiválon drogot áruló hollandok

Tíz évre utasítják ki őket Magyarországról, első fokon pedig nyolc év hat hónap börtönre ítélték a 2017-ben egy nógrádi fesztiválon drogot áruló holland férfiakat.

Cseke Attila: igazságtalanul változtattak a regionális operatív program pályázási feltételein

Maszol
-
  Ma 12:19 Határtalan

Normatív alapon pályázhassanak a megyeszékhelyek és a megyei jogú városok is az uniós támogatásokra, ahogy az előző költségvetési ciklusban a megyeszékhelyek tehették ezt, s ne a Regionális Fejlesztési Tanács döntsön ezek sorsáról.

Tom Hanks westernje magyar feliratos előzetest kapott

Player
-
  Ma 12:18 Kultúra

Ezzel kiderült a magyar premier időpontja is.

David Hasselhoff: én találtam fel a Bitcoint

Október 31-én lesz 12 éve, hogy egy máig ismeretlen programozó Satoshi Nakamoto álnéven közzétette a Bitcoin technológia leírását. Az évfordulóhoz közeledve több világsztár is videóüzenetben kívánt boldog születésnapot a világ első kriptovalutájának, egyikük pedig azt is elárulta, hogy kulcsfontosságú szerepe… The post David Hasselhoff: én…

Karácsony Gergely pártjának viselkedése komolytalan és felháborító

A Párbeszéd a járványra hivatkozva kitiltotta volna a nyugdíjasok a buszokról és a villamosokról. A botrány után azonban visszavonták a javaslatukat.

Láncfűrésszel támadt a feleségére, bele is vágott vele a ház ajtajába

A mohácsi férfi ezután szétverte előbb a saját, majd a fia autóját.

Ezeken a szakaszokon számíthatunk félpályás forgalomkorlátozásra

2020. október 30-án (pénteken) 08:00-tól burkolatjavítási munkálatokat végzünk a Hársfa út-Dugonics u. kereszteződésében. A munkavégzés során félpályás forgalomkorlátozásra kell számítani a kelet felé haladó forgalmi sávban. A munka várható befejezési dátuma: 2020.11.02. 2020. október 31-én…

Felújítják a meredek temetői gyalogutat Alsószölnökön

Vaol
-
  Ma 12:00 Megyei

A község önkormányzata ötmillió forint vissza nem térítendő támogatást kapott a Magyar falu programban temetőfejlesztésre.

Debreceni rendőrség: felváltva vezettek az ittas lányok

A gyanú szerint a két fiatal lány felváltva vezette ittasan az egyikük autóját, majd árokba hajtottak.

Értékesíti a külügy a készleten felüli lélegeztetőgépeket

Azt a feladatot kapták a külügyi tárcától a magyar külképviseletek, hogy próbáljanak meg eladni nyolcezer lélegeztetőgépet, értesült a hvg.hu.

Parragh Lászlót választották meg ismét az MKIK elnökének

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) csütörtöki küldöttgyűlésén a 127 küldött - nyílt szavazáson - ellenszavazat nélkül, 19 tartózkodás mellett ismét Parragh Lászlót választotta meg a köztestület elnökének, megbízatása a 2020-2024-es időszakra vonatkozik.

Ismét Parragh László lett az MKIK elnöke

Egyedül indult, mert ellenfele nemrégiben visszalépett.

Miért félünk elköteleződni?

Style
-
  Ma 11:55 Életmód

Megrekedő kapcsolatok labirintusában próbáljuk megtalálni a kivezető utat, de félelmeink, frusztrációink szorításában nem jutunk előre, csak egy helyben toporgunk. Sokszor érezzük úgy, hogy az időnket pazaroljuk, csak még mélyebbre húzzuk egymást, és törött szívünkkel csak összetörjük másokét.