Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Októberben rekordszintre nőtt a nemzetközi kikötők konténerforgalma

„ Úgy tűnik a koronavírus-válság miatt bekövetkezett visszaesésen már sikerült túljutni „ – mondta Torsten Schmidt, az RWI konjunktúrakutatója.

Megnyitja éjszakára a parkolóit Pécs is – jelentette a polgármester

Péterffy Attila polgármester az alábbi parkolók megnyitásáról döntött - tudtuk meg. A Pécsi Állatkert látogatói parkolójaA PSN Zrt. vagyonkezelésében álló Lauber Dezső Városi Sportcsarnok nyugati oldali parkolójaA Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. Király u. 66. szám alatti mélygarázsa – a bérelt parkolóhelyek kivételével, a szabad parkolóhelyek…

Brexit: jelentősen megdrágulnak a Nagy-Britanniában gyártott elektromos autók, ha nem lesz megállapodás

A brit autóipar legnagyobb szakmai szervezete szerint az évtized közepéig a brit autógyáraknak több mint 50 milliárd font, a teljes európai autóipari ágazatnak több mint 100 milliárd euró termeléskiesést okozhat, ha nem születik megállapodás az Egyesült Királyság és az Európai Unió jövőbeni kereskedelmi kapcsolatrendszeréről.

Októberben rekordot döntött a nemzetközi kikötők konténerforgalma

A Nordrange index a világ tengeri konténerforgalmának 60 százalékát adó 91 kikötő adatain alapul.

Élete végéig börtönbe kerülhet a családját megkéselő borsodi férfi

Origo
-
 Ma 16:15Belföld

Két nevelt fia után magát is megpróbálta megölni két évvel ezelőtt.

Csongrád-Csanád megyei szén-monoxid-körkép

Csongrád megyében a fűtési szezon hivatalos kezdete óta (azaz az elmúlt 40 napban) összesen 13, a szén-monoxiddal kapcsolatos bejelentés érkezett a szegedi főügyeletre – tudatta az Objektív Hírügynökséggel a Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Potocskáné: Nem lepődnék meg, ha a kikötők ára valamelyik Orbán-oligarcha kénye-kedve szerint alakulna

Potocskáné Kőrösi Anita megtudta Rogán Antaltól, hogy még a legnagyobb nemzetközi könyvvizsgáló cég véleményére sem mindig hallgatnak.

A világjárvány megsokszorozta a kibertámadásokat

Közel 300 százalékkal nőtt a kibertámadások száma a koronavírus-járvány alatt – hangzott el az EY digitális piacvédelemmel foglalkozó online rendezvényén. A hackerek egy webáruház hírnevét akár percek alatt is lerombolhatják, összetett műveletekkel pedig még pénzintézetektől is képesek jelentős összegeket elcsalni. A hazai cégek…

Von der Leyen: az EU megállapodás köt a Moderna vakcináinak beszerzésére

Az Európai Unió szerdán új szerződés megkötéséről szóló megállapodást hagy jóvá a Moderna amerikai biotechnológiai vállalat koronavírus elleni vakcinájának beszerzésére és európai szállítására vonatkozóan – jelentette be Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke Brüsszelben, kedden.

Lezárt ügyek: Gondatlanságból sérült meg súlyosan az öt éves gyermek

Lezárt ügyek: Gondatlanságból sérült meg súlyosan az öt éves gyermekBorsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 24., k - 15:45 A rendőrség befejezte az ügy vizsgálatát, azzal a tiszakeszi asszonnyal szemben, akinek öt éves keresztlánya forró levesbe esett.

Az EU szerdán megállapodást hagy jóvá a Moderna vakcináinak beszerzésére

Az Európai Unió szerdán új szerződés megkötéséről szóló megállapodást hagy jóvá a Moderna amerikai biotechnológiai vállalat

Veszélyes-e az 5G? Az MTA is beszállt a téma megvitatásába

Az 5G mobilhálózatokról kevés a megbízható információ, rengetegen félnek ezért a technológia emberi egészségre gyakorolt hatásától. Az MTA ad hoc szakértői bizottsággal járult hozzá a kérdés szakszerű megvitatásához.

A főügyészség szerint megfelelő büntetést kapott az ózdi családirtó

Nevelt fiait megölte, élettársát életveszélyesen megsebesítette. A büntetőügyben másodfokon a Debreceni Ítélőtábla határoz.

Meglopta majd olyan súlyosan bántalmazta segítőjüket egy pár, az idős asszony meghalt, holttestét a szemét közé rejtet…

Először meglopta, majd halálra verte egy pár idős segítőjét. A Pest Megyei Főügyészség vádat emelt ellenük. Az idős asszony segítette a házaspárt A nő és a férfi élettársként élt Vámosmikolán egy romos házban. A közelükben lakó, hetven év feletti asszony többször is segítette őket kisebb adományokkal. Meglopta az idős nőt A nő januárban…

Megfájdította az Internet Népének a fejét ez a bűvös GIF

Ha nem lett volna elég a saját kopasz fejéből vakító gyémántot varázsoló biztiőr, akkor nyomj a play-re itt, és őrülj meg egy kicsit, ahogy az megtörtént rengeteg emberrel, legalábbis a Twitter-reakciókat látva: Igen, mindenki jobbrafelé futó alakokat lát, pedig azok mind egy szálig egy helyben vannak, csak a váltakozó színállások viccelik meg az a