Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Earwig and the Witch: Előzetest kapott a Ghibli első 3D animációs filmje, mi pedig teljesen értetlenül állunk előtte

IGN
-
 Ma 16:27Film

Az új látványvilággal próbálkozó anime-stúdió. Megérkezett az első trailer a világhírű anime-stúdió CG-projektjéhez, amely közel sem tűnik olyan igényesnek, mint a korábbi filmjeik.

Századvég: Romlottak a gazdasági várakozások novemberben

Mind a vállalkozások, mind a háztartások gazdasági várakozásai romlottak novemberben a járvány kiújulása, az azt kísérő korlátozások miatt, közölte a Századvég Gazdaságkutató.

Gazdasági fellendülést vár a cégvezetők többsége a CIB szerint

A magyarországi vállalkozások bevétele átlagosan 11,4 százalékkal csökkent a koronavírus-járvány okozta válság kezdete óta, de a cégvezetők többsége fellendülést vár, és nem kényszerült elbocsátásokra, közölte a CIB Bank az MTI-vel szerdán a saját kutatási adataira hivatkozva.

Húsz évet kapott az unokahúgát térkővel meggyilkoló férfi

Az ítélet nem jogerős, az ügyészség három nap gondolkodási időt kért a jogorvoslat kérdésében.

Átadták az első Szinva Irodalmi Díjat

Kulter
-
 Ma 16:20Kultúra

A Szinva Irodalmi Díjat Bereti Gábor magánszemélyként alapította Miskolcon szépírók és szakírók elismerésére. Első alkalommal december 2-án 14 órakor adták…

Kincses Kálmán kapta idén a Hargita Megyéért Díjat

Szűkebb körben ugyan, de Hargita Megye Tanácsa idén is átadta a Hargita Megyéért Díjat: ezúttal Udvarhelyszék jelölésére Kincses Kálmán szenterzsébeti református lelkész vehette át az elismerést.

Századvég: romlottak a gazdasági várakozások novemberben

Budapest - Mind a vállalkozások, mind a háztartások gazdasági várakozásai romlottak novemberben a járvány kiújulása, az azt kísérő korlátozások miatt - közölte a Századvég Gazdaságkutató az MTI-vel szerdán.

Súlyosbított büntetés: 25 évet kapott Ján Kuciak gyilkosa

Pozsony - Huszonöt év fegyházban letöltendő szabadságvesztésre súlyosbította szerdán a pozsonyi legfelsőbb bíróság Miroslav Marcek büntetését, akit Ján Kuciak szlovák oknyomozó újságíró és barátnője közel három évvel ezelőtti, nagy botrányt és politikai viharokat is kiváltó meggyilkolása és egy további gyilkosság miatt áprilisban 23 évre…

Német technológiai díjat nyert egy magyar vállalkozás

A nyertes cég egyik legfőbb befektetője a 100 százalékos magyar állami tulajdonban lévő Széchenyi Alapok.

Egy nagy teljesítményű Case Ih Quadtrac traktorral gazdagodott a mezőhegyesi ménesbirtok

Az AGRI CS Magyarország Kft. egy CASE IH Quadtrac traktort adott át Mezőhegyesen a Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt.-nek 2020. november 12-én.

Miroslav Marček 25 év börtönbüntetést kapott

Miroslav Marček 25 év börtönbüntetést kapott Ján Kuciak újságíró és menyasszonya, Martina Kušnírová, valamint Peter Molnár üzletember meggyilkolásáért. Az ítéletet a Legfelsőbb Bíróság szenátusa hozta, amely szerdán hatályon kívül helyezte a Speciális Büntetőbíróság korábbi, enyhébb ítéletét.

Szijjártó: A magyar gazdaság életerejét mutatják a cégek beruházásai

A világ második legnagyobb autóipari beszállító vállalata 25,6 milliárd forint értékben telepít gépsorokat Budapesten és Veszprémben.

Díjat nyert a ŠKODA

MMonline
-
 Ma 15:26Média

„COMPANYBEST 2020” díjjal tüntette ki a ŠKODA tevékenységét Európa legnagyobb független autóipari zsűrije, az AUTOBEST, amely során harmincegy ország újságírói méltatták az autógyártó számos nemzetközi piacon elért intenzív fejlődését, valamint a gyártásban bevezetett innovatív koncepcióit. Kvasiny gyárának dProduction digitalizálási…

Idén karácsonykor ideje meglátni, milyen gazdagok is vagyunk

Az utcák karácsonyi fényárban úsznak, az emberek nagylelkűbbnek tűnnek, a remény újra felüti a fejét az ünnepi időszakban. A szívünk megtelik melegséggel és kedvességgel, mintha nem is lennénk annyira különbözőek, mint amilyennek néha érezzük magunkat. Karácsonykor egy kicsit minden más. Bármennyire is közhelyes ez, a béke a földön jár,…

Tízmilliárdok a magyar kormánytól az erdélyi gazdáknak

Index
-
 Ma 15:10Külföld

Jövőre újabb, 6,5 milliárdos keretre pályázhatnak erdélyi mezőgazdasági cégek.