Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 383 hír

Épül a PUBG-univerzum: Egy horror mellett két új játék is érkezik a battle royale világából

IGN
-
 Ma 13:24Gaming

Ha létezik játék, amelyről nem gondoltuk volna, hogy akár saját univerzumot is lehet köré építeni, az kétségtelenül a battle royale őrületet kirobbantó PUBG – de hát nem is mi birtokoljuk a licencet.

Múlt századi karácsonyi dalok az UNE tudományos könyvtárának kiállításán (videó)

Az Ungvári Nemzeti Egyetem tudományos könyvtárában még tart az a kiállítás, ahol a karácsonyi ünnepkörhöz tartozó kárpátaljai hagyományokat népszerűsítő múlt századi újságokat, magazinokat és egyéb kiadványokat lehet megtekinteni.

Fejlesztések, kiállítások, rendezvények- tervezi az idei évet a Füleki Vármúzeum

ma7.sk
-
 Ma 13:16Kultúra

Nem a tavalyi év volt a legsikeresebb a Füleki Vármúzeum életében. A tervezett kiállítások és rendezvények nagy része a korlátozások miatt elmaradt. A fejlesztések viszont megvalósultak, illetve a dokumentációs munkának is kedvezett ez az időszak.

Több új fertőzés mellett halálesetek is történtek Hargita megyében

A hétvégi és hétfői alacsony értékekhez képest megnövekedett az új fertőzések száma kedden Hargita megyében, és hosszú idő után halálesetek is történtek a térségben.

Az európaiak a családok támogatása mellett teszik le a voksot

A kormány figyelembe veszi a magyarok igényét, akik a demográfiai problémákra nem a tömeges migrációt tartják megoldásnak.

Szabad Európa: Ilyen oltási sebesség mellett nem beszélhetünk oltóanyaghiányról

Az elérhető számok alapján Magyarországon a napi átlagos oltási sebesség 7-8 ezer körüli lehet a jobb napokon. Ezzel a sebességgel nagyjából nyárra tudnánk beadni a kormány szerint március végéig beérkező vakcinamennyiséget - írja a Szabad Európa. 

Kempingsátorban fagyoskodott egy férfi a 35-ös főút mellett

Egy rendőr adott neki meleg teát, a mentősök ezután kórházba vitték.

A járványtól függetlenül Kína kitart a 2022-es téli olimpia mellett

A játékok megrendezése hozzájárul Kína „globális sportnagyhatalommá válásához” – fogalmazott a kínai elnök.

Láttad valahol? Kórházból tűnt el egy 87 éves budapesti bácsi

A VIII. kerületi rendőrök jelenleg is keresik a 87 éves férfit.

Még nincs veszve a székelyek ügye; 76 éve szabadult fel a budapesti gettó

A Pesti Hírlap kedd délután megjelenő számát ajánljuk kedves olvasóink figyelmébe. Hiába gyűlt össze a szükséges egymillió, sőt annál is több, 7 uniós tagállamból származó aláírás, és hiába szavazta meg nagy többséggel múlt decemberben az Európai Parlament a kisebbségvédelmi kezdeményezés támogatására irányuló állásfoglalást – múlt…

Az adók mellett az útdíjat is elcsalták

Két, többek között az útdíjfizetés kijátszására épülő, milliárdos költségvetési csalást leplezett le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV). A fuvarozással és használt autók értékesítésével foglalkozó elkövetők kamucégek alapításával kerülték el az útdíj- és adófizetést, amiért akár húsz év börtönre számíthatnak.

Budapesti irodaházat vásárolt az európai ingatlanalap

Egy kilenc bérlővel rendelkező irodaépületet vásárolt Budapesten az M7 Real Estate páneurópai befektető és vagyonkezelő. A cég közleményéből kiderül az is, hogy mennyit költöttek a Váci úti irodaházra.

Budapesti irodaházat vásárolt az európai ingatlanalap

Egy kilenc bérlővel rendelkező irodaépületet vásárolt Budapesten az M7 Real Estate páneurópai befektető és vagyonkezelő. A cég közleményéből kiderül az is, hogy mennyit költöttek a Váci úti irodaházra.

Két életnagyságú bábut is emel Berijának a Roszatom egy moszkvai kiállításon

444.hu
-
 Ma 11:34Színes

De nem azért, mert megszervezte Sztálin tömeggyilkosságait.

Kína a pandémiától függetlenül kitart a téli olimpia megrendezése mellett

ATV
-
 Ma 11:31Külföld

Hszi Csin-ping kínai elnök a koronavírus-világjárványtól függetlenül optimistán tekint a jövő február 4-én kezdődő pekingi téli olimpia megrendezése elé.