Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Minden negyedik házaspárt érint a meddőség Magyarországon

A meddőség minden negyedik házaspárt érint Magyarországon mondta Ratkó Tünde szülésznő.

Századvég: a magyar lakosság háromnegyede a védőoltások mellett áll ki

A magyarok elsöprő többsége, a válaszadók csaknem háromnegyede a védőoltások mellett áll - derült ki a Századvég Gazdaságkutató Zrt. közvélemény-kutatásából, amelynek eredményeit hétfőn közölték.

Megoldódni látszik a magyar szúnyog-para: tényleg vége a harcnak?

Az elmúlt hetekben rendkívül intenzív volt a szúnyogok elleni védekezés. Hetente több mint százezer hektáron avatkoztak be a vérszívók számának csökkentése érdekében, csaknem 1200 településen gyérítették a szúnyogokat. A szakemberek...

Döbbenetes nettó bérükkel fotózkodnak és üzennek a kormánynak a magyar tanárok

Fotókampányt indított a Facebookon a Pedagógusok Szakszervezete Országos Ifjúsági Tagozata, hogy megmutassák, milyen kevés pénzből élnek hónapról hónapra – írja a 444.hu. A tanárok táblán tartják maguk elé a havi nettó fizetésüket, és azt, hogy ezért mennyi évet kellett érte tanulniuk. A kormány hangzatos számokat közöl az…

Magyar pilóta nyert nemzetközi ralikrossz-futamot

Formula
-
  Ma 18:30 Forma1

Parc Fermé: Magyar pilóta nyert nemzetközi ralikrossz-futamot

Magyarország nem kér más ország szennyéből

A Fidesz-KDNP arra kéri a kormányt, hogy tiltsa be a külföldi szennyvíziszap behozatalát az országba, és vizsgálja meg, hogy abban milyen baloldali üzleti körök érdekeltek.

Nem áll túl jól Magyarország a jogállamisági listán

ATV
-
  Ma 18:27 Belföld

Nagyon rosszul szerepelt Magyarország a jogállamiság helyzetét értékelő listán – írta a Helsinki Bizottság. A világ országait vizsgáló World Justice Project felmérése szerint joguralom tekintetében az EU-t, az EFTA-országokat és Észak-Amerikát tekintve Magyarország a legutolsó helyre került.

Amerikában 25 millió dollárral megúszta a Microsoft a magyarországi korrupciós ügyét

444
-
  Ma 18:24 Baleset-bűnügy

És a cégnek azt sem kellett elismernie, hogy bűncselekményt követett volna el.

Hatalmas bukták a magyar határon

A hétvégén a rendőrök több mint 20 millió forint értékben foglaltak le körözött gépjárműveket a Csongrád megyei határátkelőhelyeken.

Rabiot szerint a Juventusnál keményebb a munka

Keresztlabda
-
  Ma 18:12 Foci

Adrien Rabiot az elmúlt hetekben szerződött szabadúszóként a Juventushoz, most pedig egyből meg is ragadta a lehetőséget, hogy kritizálja egykori munkaadóját. “Az első benyomásaim nagyon jók. Nagyon boldog vagyok itt és jól akarok dolgozni, és az első mérkőzés pozitív érzéseket nyújtott.”-nyilatkozta Rabiot a Tottenham elleni, 3-2-re…

Hoppá: a Netflix induló sorozatában tűnik fel a csodaszép magyar színésznő

Blikk
-
  Ma 18:05 Film

Trokán Nóra egy képet osztott meg Instagram-oldalán arról, hogy szexi harcos druida lett a Netflix hamarosan elstartoló új sorozatában.

Deadpool 3 - az egyik alkotó szerint nem kell sokat várnunk rá

GameStar
-
  Ma 18:02 Film

Rob Liefeld elmondta, hogy hamarosan hallani fogunk a folytatásról.

Akko Invest: az MNB jóváhagyta a kibocsátási tájékoztatót

Jóváhagyta az MNB az Akko Invest kibocsátási tájékoztatóját, mely a társaság korábbi menedzsmentje által elindított alaptőkeemeléshez kapcsolódik. Ezzel az Akko (korábbi nevén Plotinus) átalakulásával kapcsolatos adminisztrációs folyamatok lezárultak, a menedzsment most már kizárólag a társaság új stratégiájának véglegesítésére fókuszál.

Egyetlen képviselője sem lesz a kárpátaljai magyaroknak az ukrán parlamentben

Nem sikerült áttörést elérnie és képviselőt bejuttatnia az ukrán parlamentbe a kárpátaljai magyarságnak a vasárnapi előrehozott törvényhozási választáson, amelyen a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség (KMKSZ) szerint mind a kampány idején, mind a szavazás napján számos visszaélés és csalás történt a magyar összefogás három…

7,3 milliárd forint a Microsoft Magyarország korrupciós büntetése

Index
-
  Ma 17:57 Infotech

Az Egyesült Államokban hoztak ítéletet az amerikai szoftvercég magyar vesztegetési ügyében.