Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 152 hír

Brutális állatkínzás: baltával verte, majd a motorja után kötötte a kutyáját egy férfi

Vádat emeltek egy férfi ellen, aki baltával többször is megütötte kutyáját, majd lánccal a motorkerékpárjához kötötte az állatot, amelyet elhúzott a közelben lévő tóhoz.

Vádat emeltek a férfi ellen, aki egy baltával megverte, majd motorkerékpárja után kötötte kutyáját

Az állatot egy alapítvány munkatársai kórházba vitték, majd örökbe adták.

Aggasztóan gyorsan halnak ki növényfajok

Az emberi tevékenység hatására igen gyorsan tűnnek el fajok a Föld színéről… Az elmúlt 250 évben 571 vadon élő növényfaj pusztult ki bolygónkon. Ez a szám kétszerese a kipusztult állatfajokénak (emlős, madár, kétéltű). Napjainkban ötszázszor olyan gyors a növényfajok kihalása, mint az iparosodás előtt volt…

Gyorsan növekednek a keresetek, egyre kevesebb a minimálbéres

Az eddiginél nagyobb lendülettel folytatódhatnak az egyeztetések a minimálbér és a garantált bérminimum jövő évi összegéről. Az elmúlt évek kedvező bérfolyamatainak hatására kétszázezer fővel csökkent a két összeggel érintettek száma, ami azt jelenti, sokak keresete már magasabb a kötelező legkisebb béreknél.

Gyorsan növekednek a keresetek, egyre kevesebb a minimálbéres

Sok munkavállaló fizetését emelték a minimálbér és a bérminimum emelkedésénél is jobban az elmúlt években.

Dugódíjjal sarcolná a budapestieket az LMP

Gondola
-
 Tegnap 21:40Belföld

Wintermantel Zsolt (Fidesz) szerint abszurd a Budapestet vezető baloldali koalíció részeként politizáló LMP élhető város koncepciója, amelyből kizárnak lényegi városfejlesztéseket. Az LMP budapesti elnöke egyébként könnyen cáfolható, érvénytelen állításokra hivatkozva terveztetné újra a Galvani hidat.

Ezek 2020 leggyakoribb jelszavai - ha bármelyiket használod, gyorsan cseréld le!

PCWorld
-
 Tegnap 19:45Infotech

Elkészült a 2020-as toplista: itt vannak azok a jelszavak, amelyeket felesleges beállítani, mert olyan, mintha nem is lennének.

Ha lassítani akarjuk a hőmérséklet-emelkedést, gyorsan el kell felejtenünk a földgázt

Borsod24
-
 Tegnap 18:26Életmód

Ha az EU el szeretné érni a klímacélokat, akkor a villamosenergia-hálózatokat kellene fejlesztenie, és ennek a költségei is jelentősen csökkenthetők, ha figyelembe veszik a helyi megújuló energiaforrásokat, ráadásul egyre csökken az igény a földgázra, 2050-re pedig teljesen el is tűnhet – állapította meg az Artelys energiaügyekkel foglalkozó…

Milyen gyorsan tanulnak meg új szavakat a kutyák? Az ELTE kutatói ezt vizsgálják legújabb projektjükben

Az ELTE etológusai a Genius Dog Challenge-ben hat különböző nemzetiségű border collie szótanulási képességét mérik össze. A versenyeket te is követheted élőben Facebook és YouTube csatornájukon!

Paul Logan keményen beszólt Mayweathernek, amiért nem írta még alá a szerződést

Sport365
-
 Tegnap 17:44Sport

Logan szerint azért nem ütötték még nyélbe az üzletet, mert Mayweather a saját nevét se tudja leírni.

Gépjármű-felelősségbiztosítás - Siessen, ha szerződést akar váltani!

Az autósok 35-40 százaléka a határidő előtti utolsó héten dönt kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási szerződésének felbontásáról, ennek alapján december 1-jéig még mintegy 40 ezer szerződésváltásra kerülhet sor.

Itt az orosz vakcina - milyen gyorsan kerülhet forgalomba Magyarországon és az EU-ban?

Napi.hu
-
 Tegnap 15:43Belföld

A múlt héten első európai országként Magyarországra érkezett a Szputnyik V nevű orosz koronavírus-oltóanyagminta. A Taylor Wessing Budapest ügyvédi iroda szakértői közleményükben összefoglalták, hogy és milyen gyorsan kerülhet engedélyeztetésre a vakcina hazánkban, valamint, hogy elképzelhető-e, hogy Magyarországon keresztül az…

Gyorsan robotizálják a hazai autóipart

VG
-
 Tegnap 15:00Gazdaság

Folyamatosan emelkedik az automatizált gépek száma a magyarországi autógyárakban, ám az emberi munkára továbbra is szükség lesz.

Mostantól bárki megállhat az önkormányzati engedélyhez kötött debreceni parkolóhelyeken

Debrecen önkormányzata szabaddá teszi az egyébként csak engedélyével használható parkolókat.