Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 132 hír

Szerdán lesz a Smer által kezdeményezett rendkívüli parlamenti ülés

A Smer-SD indítványozza, hogy a képviselők hagyják jóvá a népszavazás kihirdetéséről szóló határozatot. A rendkívüli parlamenti ülés 14 órakor kezdődik. A Smer-SD arról akar népszavazást rendezni, támogatja-e a lakosság, hogy a képviselők alkotmányos törvényt fogadjanak a nyolcadik választási ciklus lerövidítéséről, és a következő parlamenti…

Elindult a szociális tűzifa program – 5 mázsa tüzelőanyagot kaphatnak a családok

December elsején elindult a szociális tűzifaosztás Nyíregyházán. Egy család maximum öt mázsa tüzelőanyagot kaphat ebben az évben is, a kérelmek felvétele folyamatos a Család- és Gyermekjóléti Központon keresztül. A veszélyhelyzet miatt telefonon lehet leadni az igényeket, a szállításról mindenkinek saját magának kell gondoskodni.

Bejelentés: így segíti az egészségügyi- és szociális intézmények dolgozóit a DK

ATV
-
 Ma 14:08Belföld

A párt közleményében azt írta: a koronavírus-járvány kitörésének kezdete óta folyamatosan igyekeznek segíteni az embereknek, míg a "pánikkormány" képtelen a védekezést elősegíteni.

Ungár Péter: a MOK emeljen szót a szociális szektorban dolgozókért

Index
-
 Ma 14:02BelföldMOK

Ungár Péter nyílt levélben kérte Kincses Gyulától, hogy a szociális dolgozókért is emeljen szót, ne csak az egészségügyi dolgozókért.

Súlyos vád! Kőkeményen nekiment az LMP a kormánynak a közpénz miatt

ATV
-
 Ma 11:31Belföld

Demeter Márta (LMP) arról beszélt: a megbetegedések száma emelkedik, és egyre többen halnak meg a koronavírus miatt, eközben azonban a kormány azzal van elfoglalva, hogy fideszes magánalapítványokhoz szervezze ki a közpénzeket. Kijelentette: amint lehetőségük lesz rá, felelősségre vonnak mindenkit, aki részt vett a közpénzek…

Ungár Péter: Miért nézi levegőnek a kormány a szociális dolgozókat?

Az LMP Vas megyei országgyűlési képviselője levelet írt Dr. Kincses Gyulának, a Magyar Orvosi Kamara elnökének.

Petrov: sértő a feltételezés, hogy én kezdeményeztem az SZBU razziáját

Olekszij Petrov sértőnek tartja a feltételezést, miszerint ő kezdeményezte volna

Közel négyezer új fertőzött a pedagógusok és szociális munkások teszteredményei nélkül

Több napja 150 felett a koronavírus áldozatainak száma, közel 8 ezren vannak kórházban. A napi adatokban még nem szerepelnek a bölcsődei, óvodai, iskolai, szociális és egészségügyi dolgozók körében végzett célzott csoportos tesztelés eredményei, így közel 4 ezer az igazolt új fertőzöttek száma. 3 ezer 951 újabb magyar állampolgárnál…

Amikor a Gyurcsány-párti képviselő próbál kioktatni szociális érzékenységről

Varju Lászlót Schanda Tamás emlékeztette az egykori, megszorításokat halmozó balliberális kabinet „eredményeire”.

Advent for Good – szociális kirakat-kiállítással készül az ünnepekre a Kultúrgorilla

Szociálisan érzékeny designprojektet mutat be a Bartók Béla úton a Kultúrgorilla design management csapat. A szervezők az Advent for Good keretében minden nap új ablakot nyitnak egy felelősebb, zöldebb világra.

Állatvédelmi civil kezdeményezés indult Füreden

Civil kezdeményezést indított az Arácsért Alapítvány a környék háziállatainak érdekében. Arra kérik a lakosságot, hogy az idei szilveszterkor mellőzzék a pirotechnikai eszközök használatát és csak a pezsgők durrogjanak. Az Arácsért Alapítvány jövő évi rendhagyó naptára a körülöttünk élő állatokat mutatja be, ezáltal is szeretnénk felhívni a figyelm

Ingyen utazhatnak a szociális dolgozók, jelentette be a polgármester

Szoljon
-
 Ma 07:00Belföld

Adókedvezményre pályázhatnak a turizmus, idegenforgalom visszaesése miatt problémákkal küzdő cégek.

Rendkívüli szociális támogatás (Covid-19; 2020/Ii.) szabályzata

Pafi
-
 Tegnap 21:03Gazdaság

Az Elnökség pályázatot hirdet, a Covid 19 vírusjárvány megelőzése érdekében 2020 őszén esetlegesen elrendelésre kerülő hatósági intézkedésekkel összefüggésben keletkezek károk enyhítését célzó segélykeretre.

Sok szociális dolgozó kimaradt a tesztelésből

A házi gondozók és a gyermekvédelemben dolgozók nagy része kimarad az ágazat egyébként is szervezetlen szűréséből – közölték a terület érdekvédői. Ez szerintük rendszerhibát mutat a szociális ágazatban.

Autizmussal élő személyek számára szociális ellátást nyújtó autista otthont fenntartó nem állami, nem egyházi szervezet…

A pályázat célja, célcsoportja Az autizmussal élő személyek számára szociális ellátást nyújtó autista otthont (továbbiakban intézményt) fenntartó nem állami, nem egyházi szervezetekben ellátott személyek ellátásának személyi és tárgyi feltételeinek megteremtése.