Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 281 hír

Megszólalt a távozott pusztaszabolcsi mezőőr

Feol
-
  Ma 08:00 Megyei

Múlt pénteken írtuk meg, hogy a város mezei őrszolgálata megszűnik. Az üggyel kapcsolatban most Dancs Zsolt korábbi mezőőr tudatta lapunkkal álláspontját.

A Dk nem mondott véleményt a Székely Nemzeti Tanács javaslatának ügyében

Feol
-
  Ma 07:05 Megyei

Visszavonta lapunknak tett nyilatkozatát Ráczné Földi Judit, a fehérvári közgyűlési ellenzéki frakcióvezetője.

Repülési feladatokat és éleslövészetet hajtanak végre Pápán és Veszprémben

Veol
-
  Ma 07:00 Megyei

Leszálltak az MH Pápa Bázisrepülőtérre a magyar–amerikai nemzetközi hadgyakorlatra érkező első amerikai katonai helikopterek szombaton délután

Nem küldte börtönbe a bíróság a gázrobbanás ügyében gyanúsított két személyt

Nem küldte börtönbe kedden az eperjesi gázrobbanás ügyében különösen súlyos általános veszélyeztetéssel gyanúsított két személyt Marek Čech, az Eperjesi Járásbíróság bírója. A két ember szabadlábon védekezhet. Az ítélet nem jogerős, az ügyész fellebbezett ellene. A fellebbezésről március 3-án dönt a kerületi bíróság.

Egyoldalú bérrendezést hajtana végre a Suzuki, a szakszervezet magasabb fizetésért tárgyalna

Mérce
-
  Ma 06:30 Gazdaság

A Vasas Szakszervezetek szerint a Suzuki jövőképe és eredményei is lehetővé tennék a nagyobb mértékű emelést, ráaádásul más autóipari cégekhez mérten kifejezetten alacsony az esztergomi munkások bére.

„Egyik nap leájultam a székről” – megszólalt a magyar nő, akit koronavírus-gyanúval kezelnek Bécsben

Egy budapesti utazási fesztiválra készült Miháczi Bea, aki kedd óta egy bécsi kórházban elzárva várja a vizsgálati eredményét. Sikerült megszólaltatnunk.

Lex Sitt: nem hajtja végre az ítéleteket a kormány

Népszava
-
  Ma 06:00 Belföld

Még a jogerősen megítélt kártérítéseket sem fizeti ki a kabinet az elítélteknek. A törvény veszélyezteti a jogbiztonságot.

Elítélték az ORÖ elnökét de az eltűnt milliárdok ügyében továbbra sincs felelős

Jogerősen is felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték Balogh Jánost, az Országos Roma Önkormányzat az ORÖ volt elnökét vesztegetés miatt. Az ügy azért is érdekes, mert az elődjeinél feltárt uniós milliárdok elpazarlásának ügyében még vádemelés sincs.   A vádirat szerint Balogh 2018. március 24-én Ibrányban találkozott egy…

„Éjszakáim nemigen vannak” – Megszólalt az a férfi, aki két ember halálát okozta Csóton

Megtörten nyilatkozott a Tényeknek az a férfi, aki két ember halálát okozta Csóton, miután előzésbe kezdett, amelynek során frontálisan belerohant egy szemből, szabályosan érkező autóba.

Rendkívüli: az Olaf is vizsgálódni kezdett a magyar egészségügyi gigakartell ügyében!

Az Európai Csalás Elleni Hivatal, azaz az Olaf arról tájékoztatta Hadházy Ákos független parlamenti képviselőt, hogy vizsgálatot indított a 2015-ös magyar egészségügyi gigakartell ügyében. Az ügyben már a Gazdasági Versenyhivatal (Gvh) is lefolytatott egy eljárást, és ugyan rekordméretű, 1,6 milliárd forintnyi bírságot szabott ki az érintett…

Érthetetlen: a gimnazistákat karanténba zárták, ám a koronavírus epicentrumából érkező egri vízilabdázókat nem - meg…

Blikk
-
  Tegnap 20:14 Sport

Érdekes történetet írt meg a 444.hu. A lap arról számol be, hogy bár az egri vízilabdacsapat Bresciában játszott vasárnap meccset, hazaérkezésükkor nem kellett karanténba vonulniuk.

Érthetetlen: a gimnazistákat karanténba zárták, ám a koronavírus epicentrumából érkező egri vízilabdázókat nem – Me…

Blikk
-
  Tegnap 20:14 Sport

Érdekes történetet írt meg a 444.hu. A lap arról számol be, hogy bár az egri vízilabdacsapat Bresciában játszott vasárnap meccset, hazaérkezésükkor nem kellett karanténba vonulniuk.

Állatorvos tanúskodott az ölbői kutyatámadás ügyében, az eljárás pedig folytatódik

Vaol
-
  Tegnap 20:05 Megyei

Állatorvos tanúskodott az ölbői kutyatámadás ügyében, a bizonyítási eljárás pedig folytatódik: a telekszomszédok nyilatkoznak majd március 26-án. Már sejthető, hogy bármi is lesz az ítélet, másodfok következik.