Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 339 hír

Deák téri gyilkosság - Megszólalt a 16 éves Laci gyászoló nagymamája: ilyen gyerek volt valójában az unokája

Blikk
-
  Ma 14:34 Baleset-bűnügy

Nagymamája mesélt a Deák téren agyonszúrt 16 éves fiatalról. Laciról kiderült, hogy egy igazi gamer, egy két nyelven beszélő, informatikában és történelemben jártas, intelligens fiatal volt, akinek nagyon sok tragédia történt az életében.

Járványvédelmi intézkedések a Számvevőszéknél

ÁSZ
-
  Ma 13:30 Gazdaság

Az Állami Számvevőszék - összhangban az irányadó kormányzati törekvésekkel – több, a koronavírus-járvány terjedésének megakadályozását célzó, szervezeti szintű intézkedést vezetett be és tartott fenn a járvány időszakában – sikerrel

Megszólaltak az agrárium nagyágyúi: kemény év elé néz a magyar mezőgazdaság

Világméretű gazdasági válságot robbantott ki a koronavírus-járvány, amely a magyar agrárgazdaságra is drasztikus hatást gyakorolt. Az ágazat csúcsszakértői szerint összességében a magyar agrárium rövid távon biztosan veszít, de hosszú távon, ha értékesen használja fel a mostani helyzetben szerzett tapasztalatokat, akkor nyerhet is a…

AZT Beszélik: Végre a vietnámi fronton harcolhatunk a 2020-as Call of Duty-ban?

IGN
-
  Ma 13:27 Gaming

Döcögős fejlesztés, visszatérés a gyökerekhez Új rovatunkban olyan videojátékokról értekezünk, melyeket hivatalosan még nem jelentettek be, de máris számos híresztelés kering róluk az interneten.

Végre nem kell a menyasszonynak és a vőlegénynek sem maszk

ma7.sk
-
  Ma 13:26 Határtalan

Csütörtök déltől többen mentesülnek az arcmaszk viselésének kötelezettsége alól.

Vérfürdő a Deák téren – megszólalt a 16 évesen meggyilkolt Gergő nagymamája

Múlt pénteken az egész országot megrázta, hogy a Deák téren egy 16 és egy 21 éves

Megszólalt Antall György arról, mint mondott apja Orbánnak a halálos ágyán

Hosszú interjút közölt a Válasz Online Antall József idősebb fiával, Györggyel, amelyben arról is beszél, valóban kinevezte-e “politikai örökösének” a rendszerváltó miniszterelnök Orbán Viktort. “Nekünk sok illúziónk volt: a magunkfajta történész-szerű embereknek, akik a 19. századból tanulták a politikát, az nagy romantikus olajfestmények sorozatá

Végre egy remek hír, örülhetnek a Schumacher-rajongók

Közeleg Mick F1-es bemutatkozása. A hétszeres világbajnok legenda fia lehet a harmadik Schumi az autóversenyzés királykategóriájában.

Megszólalt a miniszter: mi lesz az egyszer használatos műanyagokkal?

A csütörtöki Kormányinfón Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter az eddig már ismert döntések mellett újakat is ismertetett.

Magyarország nem hibázott az azeri baltás gyilkos ügyében

A magyar hatóságok betartották az eljárási szabályokat és alappal bíztak az Európai Tanács másik tagállamának jóhiszemű eljárásban.

Elbukhat az EU Bíróságán a magyar kormány keresete a kiküldetésben dolgozók ügyében

HVG
-
  Ma 11:40 Gazdaság

Nem sérti az uniós jogot, hogy a kiküldetésben dolgozókra azonos munkajogi szabályokat kell alkalmazni, mint a hazaiakra, és hogy a szabályozás kiterjed a fuvarozókra is - ezt kell kimondania az EU Bíróságának a főtanácsnoki javaslat szerint.

Megszólalt az operatív törzs: Magyarországon már nem használnak gyógyításra hidroxiklorokint

3816 főre nőtt a hazánkban koronavírussal beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt újabb 4 krónikus beteg. Ezzel 509 főre emelkedett az elhunytak száma, 1996-an pedig már meggyógyultak. Az aktív fertőzöttek száma 1311 főre csökkent. Az aktív fertőzöttek 42%-a, az elhunytak 60%-a, a gyógyultak 48 %-a budapesti. 404 koronavírusos beteget…

Végre stadionba már lehet menni, szórakozóhelyre még nem

Napi
-
  Ma 11:03 Belföld

A Magyar Közlönyben szerda este megjelent kormányrendeletek alapján további kijárási enyhítések jönnek mától és holnaptól.

Korábbi nyilatkozata után ismét megszólalt Zsidai Roy

Roadster
-
  Ma 11:00 Recept

Tegnap megérkezett hozzánk Zsidai Roy reakciója is, amelyben részletesen kifejti a korábbi megszólalását és kitér Hamvas Zoltán reakciójára is.