Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 310 hír

A miniszter szerint a jövőben csak egészségügyi igazolással utazhatunk külföldre

Tatjana Matić kereskedelmi, idegenforgalmi és telekommunikációs miniszter vasárnap azt mondta, hogy Szerbiában könnyen elérhető lesz az az egészségügyi igazolás, melynek birtokában a szerbiai polgárok külföldre

Tavaly Dél-Koreába szökött az észak-koreai diplomata – csak most jelentették be

Még 2019-ben szökött Dél-Koreába családjával együtt az Észak-Korea kuvaiti nagykövetségének ideiglenes ügyvivője, a dél-koreai sajtó azonban erről csaknem két évvel a szökés után, hétfőn számolt be. Rju Hjunvo 2017 óta vezette a kommunista ország kuvaiti külképviseletét. A szöuli sajtó úgy tudja, hogy Rju 2019 őszén érkezett Dél-Koreába,…

Új és erős anyagot jelentettek be 3D nyomtatáshoz

Az Onyx ESD kizárja az elektrosztatikus kisülést, így az elektronikai eszközök gyártói is megfelelő alapanyagot használhatnak. Az új anyagot a világ legnagyobb fém és szénszál ipari nyomtatóit, a Digital Forge-ot gyártó Markforged jelentette be, Onyx ESD néven. Az új és erős kompozit alapanyagot főleg elektronikai gyártók számára ajánlják, mivel te

Gyűlnek a CEU-n a volt baloldali kormányok miniszterei

Gondola
-
 Tegnap 22:46BelföldCEU

Egyre többen szerződnek el a CEU Budapesten működő intézetéhez az Orbán-kormány bírálói

Kasztner Rezső unokája lett az izraeli Munkapárt elnöknője

Meráv Michaelit a szavazatok elsöprő többségével választották meg.

Netanjahu beindítaná az izraeli gazdaságot

Az ország lakóinak újabb támogatásokat biztosító "Izrael beindításának" tervét ismertette Benjamin Netanjahu miniszterelnök és Jiszrael Kac pénzügyminiszter vasárnapi közös sajtótájékoztatójukon - jelentette a helyi média vasárnap.

Kasztner Rezső unokája lett az izraeli Munkapárt elnöknője

Meráv Michaeli, a második világháborúban zsidómentő akciókat szervező Kasztner Rezső unokája lett az izraeli Munkapárt elnöknője – jelentette a helyi média vasárnap. Az előválasztáson Izrael nagy múltú, de jelenleg rendkívül súlyos helyzetben lévő szociáldemokrata pártja, …

Skócia többsége a függetlenségre voksolna, a miniszterelnök népszavazást akar

Nicola Sturgeon skót kormányfő szerint London nem akadályozhatja meg őket abban, hogy 2014 után újra megtartsák a függetlenségi referendumot.

Az izraeli gazdaság beindításának tervét ismertette Netanjahu: viták övezik a pénzosztást

Az ország lakóinak újabb támogatásokat biztosító Izrael beindításának tervét ismertette Benjamin Netanjahu miniszterelnök és Jiszrael Kac pénzügyminiszter vasárnapi közös sajtótájékoztatójukon, jelentette a helyi média vasárnap.

Az izraeli gazdaság beindításának tervét ismertette Netanjahu

Az ország lakóinak újabb támogatásokat biztosító "Izrael beindításának" tervét ismertette Benjamin Netanjahu miniszterelnök és Jiszrael Kac pénzügyminiszter vasárnapi közös sajtótájékoztatójukon - jelentette a helyi média vasárnap.

Gyűlnek a CEU-n a volt baloldali kormányok miniszterei

Magyar Nemzet
-
 Tegnap 18:55Belföld

Volt szocialista miniszterek, Szdsz pártvezetők és társaik szerződnek a Ceu budapesti intézetéhez – írja a Mandiner.

Újabb referendumot szeretne a skót első miniszter

A májusi skót választások eredményétől függhet, hogy a skótok ismét szavaznak-e az Egyesült Királyságból történő kiválásról.

Özil érkezését jelentette be a Fenerbahce

A magyar válogatott Szalai Attilát is foglalkoztató Fenerbahce labdarúgóklub bejelentette a világbajnok német Mesut Özil leigazolását.

Nullára csökkentené a bevándorlók számát a dán miniszterelnök

Veszélyezteti a társadalmi kohéziót a túl sok bevándorló, ezért Mette Frederiksen miniszterelnök bejelentette, hogy a kormány új irányelvének értelmében törekednek majd a menedékkérők számának nullára csökkentésére.

Az első Gyurcsány-kormány oktatási minisztere is a CEU-hoz igazolt

Mandiner
-
 Tegnap 17:02BelföldCEU

Egyre-másra gyűlnek az Orbán-kormány bírálói a CEU nemrég alakult intézeténél. Lehetséges, hogy a szervezet a – Gyurcsány-közeli politikusokkal „erősödve” – már a 2022-es választásokra készülődik?