Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ismét megdőlt a rekord: 182 beteg hunyt el egy nap alatt koronavírusban Magyarországon, több ezer az új fertőzött

Több mint hatezer új koronavírus-fertőzöttet találtak az országban, illetve elhunyt 182 beteg, ami rekordnak számít, hiszen ennyien még nem vesztették az életüket egy nap alatt.

Segíts egy barátodon

Szexuális zaklatás áldozatává válni, ha követnek, vagy egy bántalmazó kapcsolat elképesztően traumatikus élmény lehet. A túlélők gyakran egyedül, a segítségtől, megértéstől és támogatástól elszigetelve érzik magukat. Fontos tudni, mit tehetünk és mondhatunk annak a barátunknak vagy családtagunknak, aki ilyesfajta fájdalommal és…

Gabriela Spanicot halálosan megfenyegette egykori szerelme

Life
-
 Ma 09:15Életmód

Gabriela Spanic lerántotta a leplet élete egyik nagy traumájáról: őszintén mesélt bántalmazó kapcsolatairól.

Ilyen nincs: koalát talált a karácsonyfáján egy család

Blikk
-
 Ma 09:13Színes

A vicces történet egy hétköznapi napon esett meg egy ausztrál családdal, amely a hazatérése után egy koalát találtak a nappalijában.

Munkások találtak rá egy megcsonkított holttestre egy zsákutcában

Egy nő megcsonkított és lefejezett holttestét – amelynek hiányzott a lábfeje és a keze – találták meg a múlt hétfőn Baltimore délnyugati részén egy mosogatóterjesztő cég alkalmazottjai.

A koalíciónak lassan sikerül megegyeznie egy közös főügyészjelöltben

A koalíció közel áll ahhoz, hogy megállapodjon egy közös főügyészjelölt személyében. Ezt Igor Matovič (OĽANO) kormányfő jelentette ki a szerdai kormányülés után. Konkrét nevet nem említett, de kilátásba helyezte: elképzelhető, hogy nem az a jelölt lesz a befutó, aki a koalíció keddi (december 1.), előzetes szavazásán a legjobb eredményt érte el.…

God of War és Fortnite együtt? – Új skin a láthatáron

Egy igazán figyelemreméltó skin szivárgott ki legutóbb, mégpedig Kratosé a God of War sorozatból, amely nagy valószínűséggel hamarosan meg is jelenik. A Fortnite crossoverjeit általában elég nehéz újra és újra felülmúlni. A 4. szezon és a teljes Marvel-témájú battle pass igazán feladta a leckét a továbbiakhoz. Ennek ellenére úgy tűnik,…

Tűz ütött ki egy felújítás alatt álló moszkvai kórházépületben, ketten meghaltak

A felújítás csütörtök reggel kezdődött. Az oltásra 27 tűzoltókocsit és 88 tűzoltót vezényeltek az orosz főváros központjában lévő egészségügyi intézményhez. A tűzoltók helyszínre érkezésekor már 30 négyzetméterre terjedtek ki a lángok. Az épületben a felújítást végző munkások tartózkodtak, 27-et sikerült kimenekíteni. A tűz okát egyelőre nem közölt

Kigyulladt egy épület Rákospalotán

Kigyulladt egy körülbelül hatvan négyzetméter alapterületű melléképület csütörtök reggel a Budapest XV. kerületében húzódó Nagysándor József utcában. A tűzhöz a főváros hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik két vízsugárral oltották el a lángokat, majd hozzáláttak a tűzoltási utómunkálatokhoz - írja a katasztrófavédelem.

Égett egy autó a 44-es főúton

Kigyulladt egy személyautó a 44-es főút Szarvas és Csabacsűd közötti szakaszán. A motortér égett. Egy ember utazott a járműben, ő ki tudott szállni. A szarvasi hivatásos tűzoltók eloltották a lángokat. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

Felgyulladt egy moszkvai kórház, ketten meghaltak

Tűz ütött ki egy felújítás alatt álló moszkvai kórházépületben, két ember meghalt – közölte csütörtökön a helyi katasztrófavédelem.

Felgyulladt egy moszkvai kórház, ketten meghaltak

Tűz ütött ki egy felújítás alatt álló moszkvai kórházépületben, két ember meghalt – közölte csütörtökön a helyi katasztrófavédelem.

Amit csak egy befogadott állat taníthat meg az embernek

egy.hu
-
 Ma 08:53Életmód

Hatodik rész: egy felelőtlen szaporulatból született cica. Egy vad és rettegő macska. Egy árva lélek, akinek se kutyája, se macskája. Egy gazdátlan jószág, akinek befogadására erős sugallatot éreztem. Ő Pacsirta, Pipacs után a második, jódarabig az utolsó macskánk. 

Lengyelországi építkezésen vesztette életét egy ukrán állampolgár

Lengyelország területén, Ozimek városban életét vesztette egy ukrán állampolgár.