Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 367 hír

A HSBC kivonulhat az Egyesült Államokból

Origo
-
 Ma 15:09Gazdaság

A végrehajtás részleteit várhatóan a következő néhány hétben ismertetik.

Támogatás – 500 millió forintnyi állami támogatást kapott a Jókai Mór Református Iskola

500 millió forintnyi állami támogatást kapott a Jókai Mór Református Általános Iskola ahhoz a beruházáshoz, amelynek keretében mintegy 1 milliárd 200 millió forintból bővítik az iskolát. Az új, háromemeletes épületrészben hat tantermet, melegítőkonyhát, 200 fős ebédlőt és egy tornatermet is kialakítanak.

Varga Mihály: az államháztartás finanszírozása stabil

Magyarország finanszírozása nemcsak az idei évre, hanem a következő évekre is biztosított: elegendő forrás áll rendelkezésre az ország működtetésére, a járvány elleni védekezésre és a gazdaság újraindítását szolgáló programok finanszírozására - mondta a pénzügyminiszter a parlamentben.

ÉLŐ: Az államfő által visszaküldött javaslatról is szavaznak a képviselők

Az Országgyűlés ma újra szavaz a családi gazdaságokról szóló törvényről, amelyet Áder János megfontolásra visszaküldött a parlamentnek.

Dr. Pásztor Bálint: A Vmsz államtitkárai képviselni tudják a tömb- és a szórványmagyarság érdekeit is

Dr. Pásztor Bálint az SZMR műsorában elmondta, hogy a négy kinevezett illetékes közül hárman újráznak A Vajdasági Magyar Szövetség államtitkárai úgy lettek kiválasztva, hogy egységesen képviselhessék a tömb- és a szórványmagyarság érdekeit – erről is beszélt a Szabadkai Magyar Rádió Napindító című műsorában dr. Pásztor Bálint. A VMSZ…

Orbán brutális államadósságot halmozott fel 10 év alatt

Vannak dolgok, amikről néha jobb, ha nem szerzünk tudomást. A szám, hogy mennyivel növelte a felcsúti miniszterelnök az államadósságot 2010 óta, egy ilyen dolog. Hiszen, ha nem tudnánk róla, nem lennénk ilyen dühösek, nem lennénk csalódottak, és nem lennénk reményvesztettek. 

Romániában öt év börtönre ítélték Markó Attila volt államtitkárt

Első fokon öt év letöltendő börtönbüntetésre ítélte a bukaresti ítélőtábla pénteken Markó Attila volt kisebbségügyi államtitkárt egy újabb kártérítési perben.

Továbbra is súlyos a helyzet az Egyesült Államokban

Rekord magas a kórházban ápolt koronavírusos betegek száma az Egyesült Államokban.

1,5 millió madarat mentett meg 40 év alatt az ózonszennyezés csökkentése az Egyesült Államokban

Az emberek védelmét célzó légszennyezés-csökkentési amerikai szabályozások a madarakat is óvják: egy új tanulmány szerint az ózonszennyezés csökkentésére irányuló szövetségi program mintegy 1,5 millió madár pusztulását akadályozhatta meg 40 év alatt az Egyesült Államokban. A Cornell Egyetem és az Oregoni Egyetem kutatóinak az…

Ezer villanybiciklire még idén küldhetik az állami támogatást

HVG
-
 Ma 09:00Autó-motor

Az első körös pályázat lezajlott, december végén jön a második.

Az államosítás után egyetlen cég viheti majd a milliárdos hulladékbizniszt

Egy törvényjavaslat szerint a hulladékgazdálkodás teljes államosítása következhet, ami után rögtön bevezetnék a szektorban a koncessziós rendszert. A nyáron kiszivárgott

Az államfő által visszaküldött javaslatról szavaznak a parlamentben

Háromnapos ülés kezdődik ma az Országgyűlésben, amely ma újra szavaz az Áder János által visszaküldött törvényjavaslatról.

Az államfő által visszaküldött javaslatról szavaznak újra

Budapest - A családi gazdálkodásról szóló törvényt Áder János megfontolásra visszaküldte a parlamentnek.