Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Februártól akár havi több tízezer eurót is kaphatnak a rászoruló cégek Orbán Viktor laboratóriumában

Az osztrákok azt is bejelentették: fél évvel meghosszabbítják a koronavírus-járvány miatt folyósított gazdasági válságtámogatásokat.

Több mint 4 év börtönre ítélték a diákjaival fajtalankodó egykori igazgatóhelyettest

Helybenhagyta az első fokon kiszabott 4 év 3 hónap börtönbüntetést és 5 év közügyektől eltiltásta Fővárosi Törvényszék azzal a férfival szemben, aki egy budapesti iskola igazgatóhelyetteseként szexuálisan közeledett több, a felügyelete alatt álló diákja felé.

Rekordmagas a bruttó államadósság, igaz, ennyi pénzünk sem szokott lenni

Telex
-
 Ma 14:06Gazdaság

A gazdasági mentőcsomagok, az egészségügyi beszerzések és a GDP visszaesése miatt 81 százalék fölé, vagyis negyedszázados csúcsértékre kúszott fel Magyarország bruttó államadóssága. Pozitívum, hogy a tavaly felvett hitelek egy része még megvan. Ugyanakkor negatívum, hogy egy sok szempontból kánaáni évtized kínkeserves…

Több mint négy és fél év börtönre ítélték el azt a férfit, aki késsel rabolt ki egy kisboltot Debrecenben

Debrecen - A bíróság távmeghallgatás útján hallgatta ki a 41 éves férfit, aki beismerte bűnösségét és lemondott a tárgyaláshoz való jogáról.

Egyre több a kiránduló a változatos Bélkő-hegyen

Heol
-
 Ma 14:00Belföld

A természet alkotta szépségen kívül a bányászattal kialakított holdbéli tájra is kíváncsiak a túrázók.

Hiába az állami milliárdok, a Wizz Air balkáni útvonalakat törölt

Szkopjéba és Podgoricába lehet már csak utazni velük Budapestről.

Több millió embernek elegendő oltóanyag beszerzéséről állapodott meg a Pfizerrel Japán

További tizenkétmillió ember koronavírus elleni beoltására elegendő oltóanyag beszerzéséről állapodott meg a japán kormány a Pfizer amerikai gyógyszergyártó céggel, miután tavaly már lekötött hatvanmillió embernek elegendő oltóanyagot - jelentette be pénteken a tokiói egészségügyi minisztérium.

A járvány ellenére többen utaztak a pálházi kisvasúton

Felemás esztendőn vannak túl az Északerdő Zrt. által fenntartott kisvasutak. A Lillafüredi Állami Erdei Vasúton (LÁEV) csökkent, a Pálházi Állami Erdei Vasúton (PÁEV) viszont növekedett az utasok száma 2019-hez képest.

Kiderült, kik az amerikai államadósság legnagyobb finanszírozói

Origo
-
 Ma 13:47Gazdaság

A japánok birtokolják a legtöbb amerikai állampapírt, de törpeállamok is szerepelnek az első tíz között.

Nyugdíj. Többet hoz a postás februárban

Február 12-től kapják meg a nyugdíjasok a 13. havi nyugdíj első részletét - jelentette be a családokért felelős tárca nélküli miniszter parlamenti államtitkára.

Egy olyan állami részleg szűnhet meg, amely a szélsőséges csoportok működését igyekezett feltartóztatni

A koalíciós képviselők rossz hírként értékelik, hogy a Speciális Ügyészség (Úšp) szélsőségesekkel foglalkozó bűnügyi részlege megszűnhet, mivel ezzel gyengülne a szélsőségesek elleni harc.

Visszaköltözött a csíksomlyói nyomornegyedbe a tűzvész károsultjainak több mint fele

A csíksomlyói tűzvész károsultjainak több mint fele költözött vissza a nyomornegyedbe - számolt be szerdai sajtótájékoztatóján Sógor Enikő, Csíkszereda alpolgármestere.

Lázadnak a külföldi éttermek – Egyre többen kinyitnak, elegük van

Nosalty
-
 Ma 13:35Gazdaság

Egyre több külföldi étterem tulajdonosa mond ellent a kormányok által meghatározott utasításoknak, és egyre több vendéglátóhely dönt úgy, hogy a korlátozások ellenére is megnyitja kapuit.

Sokkoló szövődmények: koronavírus-fertőzése után soha többé nem énekelhet a világsztár

Marianne Faithfull még tavaly áprilisban került kórházba a Covid-19 miatt, de úgy tűnik, a betegség maradandó károkat okozott nála.