Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Megyei I.: az alsóház teteje a püspökladányiak célja

Haon
-
 Ma 08:00Sport

Hosszú időre bebiztosítaná helyét a megye I.-ben a Püspökladány.

Király Levente 84 éves

Ma ünnepli 84. születésnapját Király Levente, a Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, érdemes művész. Király Levente Budapesten, 1937. március 6-án Kőnig Antal és Hangyál Terézia gyermekeként látta meg a napvilágot. A Színház- és Filmművészeti Főiskolát 1959-ben végezte el, a diploma…

Száraz, napos, de hűvös hétvégénk lesz Veszprém megyében

Veol
-
 Ma 07:36Időjárás

Szombaton napközben országszerte napos időre számíthatunk, emellett gomolyfelhők is képződnek, de számottevő csapadék nem valószínű.

Bíznak a bécsi versenyben a hastáncosok

Ajkai Szó
-
 Ma 07:36Megyei

A Bahar* Orientális Tánc és Kulturális Egyesület tagjai is nehéz időszakon vannak túl, de a

Pocsékba megy a sok jó borsodi ásványvíz

Boon
-
 Ma 07:30Belföld

Elképesztő pazarlásról számolt be az Észak-Magyarország 1981. március 1-jén.

Napsütéses, de hideg szombatra számíthatunk Vas megyében

Vaol
-
 Ma 07:13Időjárás

Csapadékkal nem kell számolnunk megyénkben.

Szél István: továbbra is türelmet kérek a székkutasiaktól

Promenad
-
 Ma 07:00Megyei

A polgármester péntek este a közösségi médiában levelet írt a község lakói számára. „Tisztelt Székkutasi Polgártársaim! A későbbi nyitás érdekében most sajnos zárnunk kell. Összefogásra és türelemre van szükség. Tudom és látom, hogy a magyarok kitartása és küzdeni akarása példaértékű, hiszen immár egy éve tartjuk be a szabályokat. A…

Megyénket is érintik az új menetrendi változások

Vasúti pályafelújítások, karbantartások és fejlesztések miatt egyes vasútvonalakon a személyszállító vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

Ezeket a mérkőzéseket vívják hétvégén a megye egyben

Labdarúgás A hétvégén a 18. forduló mérkőzéseit vívják meg a csapatok a megyei első osztályú bajnokságban. Szombaton három, vasárnap pedig négy mérkőzést játszanak le.

A járvány miatt sem állt le a gyakorlati oktatás a kisúji iskolában

Szoljon
-
 Ma 07:00Belföld

Az érettségire készülő végzősök kiscsoportos foglalkozásokon vehetnek részt.

Ki a legjobb Vasban? – Az idei versenysorozat májusban kezdődhet el

Vaol
-
 Ma 07:00Megyei

A profi és hobbi kategóriában is május 1-jén indulnak a versenyek. A szezon végi győztesek egész évre megnyerhetik horgászbérletüket. Mivel a helyek gyorsan fogynak, érdemes nevezni már most.

A járvány alatt emelkedett a vízdíjtartozások száma megyénkben is

Szoljon
-
 Ma 06:55Belföld

A járvány miatt sok család került nehéz helyzetbe. A kormány igyekszik segítséget nyújtani a munkahelyek megőrzése érdekében.

Több ezer hazai cég szűnhet meg, mert nyugdíjba megy a tulajdonosuk

A magyarországi családi vállalkozások kétharmadának annak ellenére sincs terve az utódlásra, hogy a következő években várhatóan cégvezetők ezrei érik el a nyugdíjas kort, a generációváltás elmaradása pedig a cégek megszűnéséhez vezethet. A családi cégek innovációs hajlandóságban is elmaradnak a nemzetközi átlagtól, holott a…

Mindkét magyar versenyfilm bekerült a díjazottak közé a 71. Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon

Nagy Dénes a legjobb rendezésért járó Ezüst Medvét kapta meg Természetes fény című bemutatkozó alkotásáért, Kizlinger Lilla pedig a legjobb mellékszereplőnek járó Ezüst Medve-díjat nyerte el Fliegauf Bence Rengeteg – Mindenhol látlak című filmjében nyújtott alakításával a nemzetközi zsűri pénteki közleménye szerint. A Berlinale fődíjával, a…