Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 152 hír

A világ negyedik legnagyobb autóipari konglomerátuma fejleszt Magyarországon

A Stellantis-beruházással Szentgotthárd feliratkozott a zöld ipar, a zöld közlekedés térképére.

Szentgotthárdon gyárt benzinmotorokat az új autóipari óriás

A világ 4. legnagyobb autóipari konglomerátuma, a Stellantis-csoport Szentgotthárdra hozza az 1,6 literes benzinmotorok új generációjának gyártását.

Újabb autóipari beruházást jelentett be Szijjártó

A Stellantis csoport hibrid autóiba kerülő 1,6 literes benzinmotorokat gyártják 2023-tól.

Újabb autóipari beruházást jelentett be Szijjártó

A Stellantis csoport hibrid autóiba kerülő 1,6 literes benzinmotorokból évente 200 ezret állítanak majd elő a szentgotthárdi gyárban, a tervek szerint 2023-tól.

Videót készített a Facebook arról, hogy a reklámok jók, de visszafelé sült el a dolog

HVG
-
 Ma 14:08Infotech

A Facebook szerint a személyre szabott hirdetések megjelenítésével a kisvállalkozások járnak jól, ám a jelek szerint a felhasználók ezzel nem igazán értenek egyet.

Új autóipari nagyberuházást jelentett be Szijjártó Péter

A külgazdasági és külügyminiszter facebookos élő videóban tájékoztatott az új beruházásról.

A bécsi szecesszió alig ismert mestere – Soha nem adtak még ennyit Carl Moll-festményért

Papageno
-
 Ma 13:46Kultúra

Ha csak azokat a műkereskedelemi sikereket, kimagasló aukciós eredményeket látjuk, amelyek általában elérik a sajtó ingerküszöbét, akkor gyakorlatilag kizárólag csak a sok milliós (hol dolláros, hol fontos, hol forintos) leütésekkel találkozhatunk. Közben azonban szinte megszámlálhatatlan kisebb, kevésbé szem előtt lévő árverezőház is dolgozik…

Nagy autóipari beruházást jelentett be Szijjártó Péter

A külgazdasági és külügyminiszter facebookos élő videóban tájékoztatott az új autóipari beruházásról.

A NASA tudósait is meglepte a Vénuszról készített fénykép

HVG
-
 Ma 13:03Infotech

A Napot vizsgáló Parker Solar Probe nevű űrszonda még 2020 nyarán készített fényképet a Vénuszról, amin látni lehet az Aphrodite Terra nevű magasföldet. Hogy miért, azt egyelőre a NASA tudósai sem értik.

Egy hétpróbás kaszkadőr elemzi ki a motoros jeleneteket ismert filmekben

Hetedik sor
-
 Ma 12:49Film

Egy hétpróbás kaszkadőr elemzi ki a motoros jeleneteket ismert filmekben. Beszél a John Wick 3 híres hidas üldözéséről, a Mission: Impossible - Titkos nemzetben látható bravúrról, a Skyfall isztambuli tetőn robogásáról, A sötét lovagról, a Terminátor 2 és A nagy szökésről, de kitér A leggyorsabb indiánra és a Szelíd motorosokra is.…

Meghalt A koronából is ismert színész, Ronald Pickup

A sorozat négy epizódjában Canterbury érsekét alakította.

A légzőizmok erősítéséről készített oktatóvideót a Semmelweis Egyetem

Az oktatóvideót nemcsak a veszélyeztetett csoportoknak készült, hanem a tüdőgyulladáson már átesett, legyengült állapotú érintetteknek is. A COVID-19 fertőzés a gyenge légzőizomzattal rendelkezőket sújtja leginkább: főként az időseket, túlsúlyosakat, cukorbetegeket, krónikus szív- és tüdőbetegeket. A tüdőgyulladás súlyosabb kimenetele…

Melyik színt nem ismerték az őseink?

Az őseink nem ismerték a kék színt. Mert nem volt rá szavuk.A kék szín egyáltalán nem tűnik fel az ókori görögök írott hagyatékában, ebből vonták le a kutatók azt a következtetést, hogy kifejezés hiányában nem is ismerhették azt.

„Baglyot készítettem 150 000 rizsszemből”

Különleges és mutatós, rizsből készült képeivel lett bronzérmes Tóth László az idei, Németországban megrendezett cukrász-olimpián. A mestert a Nagykunság Kulturális Fővárosában, Kisújszálláson látogattuk meg.