Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 265 hír

Libák, lovak, disznók csodálják a magyar festő képeit

Mangalicák, lovak, szamarak, ludak és tyúkok ámulattal csodálják Rónai Gábor festőművész alkotásait, aki pajtákban, ólakban állítja ki munkáit.

Balatoni fesztiválok, fesztiválszervezők #7: Viszt Viktor - Babel Sound

Imádjuk a balatoni fesztiválokat, de vajon ki áll mögöttük? Milyen arc a főszervező? Mit csinál szabadidejében és hogyan szervezi a kedvenc fesztiválodat? Sorozatunkban a balatoni fesztiválszervezőket mutatjuk be. Ezúttal Viszt Viktorral, a Babel Sound főszervezőjével beszélgettünk.

A szerelemre vársz – addig kitartasz, és bízol a csodában

Az ablakban állsz, nézed az utcát. Némán vágyakozol egy új élet után. Bármi után, csak történjen valami, ami megszakítja ezt a monotóniát: a kötelességtudat szürke homályát, amiben nap mint nap robotolsz. Ám ez is csak egy olyan reggel, mint a többi – hiába várod, nem jönnek a csodák. A szomszéd ugyanolyan mogorva, nem lett belőle

Látványos balatoni hullámokat és egy kevés havazást is hozott a szerdai vihar

SzMo
-
 Ma 06:58Időjárás

A Balatonnál és a Börzsönyben is lenyűgöző felvételek készültek a lehűlést hozó viharról. A hegyekben még hópelyhek is megjelentek - május ötödikén.

Újabb csodaszép pikkelyes óriás a magyar tengerből

Parti dobós módszerrel 100 méterre horgászott és egy szem 20 mm-es kagylós bojlit fűzött a hajszálelőkére. Asztalos János

Nagy Balatoni Programajánló: májusi élmények és látnivalók a magyar tengernél

Az enyhítések után a Balaton is nyit, a májusi látogatókat már színes programkínálat várja: a tervek szerint lesz piknik, holdfénytúra, pünkösdölő, vitorlabontás és a termelői piacokat is érdemes lehet felkeresni.

Csodával határos módon élt túl öt emeletnyi zuhanást egy hároméves kisgyermek

Liner
-
 Tegnap 21:25Külföld

Öt emeletet zuhant egy New York-i gyermek, az esést azonban csodával határos módon egy combcsonttöréssel megúszta.

Kész csoda, hogy egyáltalán ki tudott szállni az autóból az igazoltatott sofőr

Ittas sofőrt csíptek fülön a rendőrök kedden este Pozsonyban. A 158-as rendőrségi segélyhívóra érkezett bejelentés a gyanús kocsiról. A rendőrök megállították a Seat Alteát, sofőrjének alkoholtesztje pedig 1,77 ezreléket mutatott. A sofőrt őrizetbe vették és a legközelebbi rendőrőrsre vitték. A kassai férfi ügyét úgynevezett szupergyors eljárás ker

Csodabab: 40%-kal kevesebb vízzel is beéri

A kutatók egy ősi bab segítségével találtak rá a megoldásra.

Milyen néven tiszteljük ezeket a csodálatos virágokat?

thatslife.hu
-
 Tegnap 18:06Színes

Biztosan láttad már őket valahol, de azt is tudod, hogy hívják őket?

Beépített genetikai csodafegyvert találtak a matuzsálemi kort megért emberekben

105 és 110 év fölötti olaszok genomját szekvenálta és elemezte egy nemzetközi kutatócsoport. Kiderült: a DNS-helyreállító mechanizmusok és a mutációk ritka előfordulása adhatja a matuzsálemi kor genetikai magyarázatát.

2200 milliárd forintot igényeltek vállalkozások az Nhp Hajrában

A Növekedési hitelprogram hajrá (Nhp Hajrá) tavaly áprilisi kezdete óta több mint 34 ezer vállalkozás csaknem 2200 milliárd értékben kötött hitel- és lízingszerződést a program keretében a múlt hónap végéig - közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB) az MTI-vel szerdán.

Csodát tett az Ftc, kézbe vette a bajnoki cím sorsát

A Fradi 31-22-re legyőzte a Győrt, és óriási lépést tett az aranyérem felé.