Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 256 hír

Gyász: az argentin elnök háromnapos nemzeti gyászt hirdetett

NSO
-
 Ma 19:12Foci

Amint arról beszámoltunk, életének 61. évében elhunyt Diego Armando Maradona, az argentin válogatott világbajnok klasszisa, amelyre reagálva Argentína köztársasági elnöke, Alberto Fernández háromnapos nemzeti gyászt hirdetett – tudta meg az MTI.

Rogán Antal szerint a magyar emberek erőltették a kormányra a nemzeti konzultációkat

Ha idáig volt valaki ebben az országban, aki úgy gondolta, hogy a nemzeti konzultáció szemfényvesztés és kidobott pénz, mindemellett parasztvakítás, és csak arra jó, hogy a kormány milliárdokért fényezze magát, az jól teszi, ha most visszavonulót fúj, megtépkedi a ruháját, és hamut szór a fejére. Magyarul: bocsánatot kér Rogán Antaltól, amiért azt

Az izraeli a hadvezetés készüljön fel egy Irán elleni esetleges amerikai támadásra

ma7.sk
-
 Ma 18:56Külföld

Izrael készüljön fel egy Irán elleni esetleges amerikai támadás forgatókönyvére még Donald Trump amerikai elnök hivatali idejének lejárta előtt - erre szólították fel az izraeli hadvezetést az ország politikai vezetői, legalábbis ezt írta szerdán a Walla című izraeli hírportál.

Víz alatti CCTV kamerák a Máltai Nemzeti Akváriumban

A Máltai Egyetem egy víz alatti CCTV kamerát telepít a Nemzeti Akváriumba azért, hogy az ökoszisztéma védelme érdekében fokozzák annak folyamatos megfigyelését és ezzel együtt az erőfeszítések tudatosítását is erősítsék.

Éremsorozattal tiszteleg a nemzeti bank az Ifjú Szivek Táncszínház előtt

A háromnyelvű - angol, szlovák, magyar -  tájékoztató kiadványba csomagolt emlékérmék egyik oldalán a táncszínház székhelyének megújult épülete látható, a másik oldalon pedig az Ifjú Szivek logója. Hégli Dusán koreográfus, aki már húsz éve irányítja az együttest nagyon örül az elismerésnek. "Köszönjük mindenkinek, aki gondol ránk az…

Meghalt Maradona - háromnapos nemzeti gyászt hirdettek Argentínában

A sajtóhírek szerint az argentin futball-legenda, az 1986-os világbajnokság győztese, Diego Maradona szívroham következtében meghalt otthonában, Tigre-ben. Hatvanéves volt.

Pintér Sándor kezébe kerülnek januártól a kórházak

Az Állami Egészségügyi Ellátó Központ december 31-én megszűnik és helyét az Országos Kórházi Főigazgatóság veszi át, amely a korábbinál nagyobb jogköröket kapott.

Botrányt okozott Kairóban egy izraeli és egy egyiptomi sztár közös fényképe

Az egyiptomi színészszövetség felfüggesztette Ramadan tevékenységét az izraeli sztárral ápolt kapcsolata, illetve ennek nyilvánossá tétele miatt.

Csütörtöktől Pintér Sándor irányítása alá kerülnek a kórházak

Amíg a veszélyhelyzet tart, a belügyminiszter vezeti az Országos Kórházi Főigazgatóságot.

Bíróságra megy az egyiptomi színész, mert átölelt egy izraeli popsztárt

Botrányt okozott Kairóban egy izraeli és egy egyiptomi sztár közös, Dubajban készült fényképe – jelentette a Jediót Ahronót című újság hírportálja, a ynet kedden. Mohamed Ramadan népszerű egyiptomi színész-énekes és Omer Adam izraeli popsztár egymást átkarolva készített fényképet az Egyesült Arab Emírségekben, de két nappal később…

Paár Ádám: A fiktív hősök és a nemzeti/demokratikus minimum illúziója

Az irodalmi hősökkel mindenki tud azonosulni, míg a valós hősök már megosztók.

Zacher szerint 50%-a meghal azon betegeknek, akik lélegeztetőgépre kerülnek a vírus miatt

Zacher Gábor toxikológus volt a Reggeli vendége az RTL Klub stúdiójában, ahol hangsúlyozta, hogy az idei karácsonyt inkább felejtsék el az emberek.

Olaszországban nemzeti napot létesítenek a nemi és a szexuális orientáció miatti diszkrimináció ellen

ma.hu
-
 Ma 14:45Külföld

Így tiltakozva a szerintük a szólás- és véleményszabadságot korlátozása ellen.

Zárva a könyvtár, de online továbbra is lehet kölcsönözni

Behír
-
 Ma 14:39Belföld

A járvánnyal összefüggő korlátozások miatt a kulturális intézményeknek is be kellett zárniuk. Ez alól a Békés Megyei Könyvtár sem kivétel, ahol ennek ellenére megoldott a könyvkölcsönzés.