Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

FIFA 21: Megérkeztek az első részletek a PS5-ös nextgen változatról

IGN
-
 Ma 16:51Gaming

Új szintre lép a… minden. Hamarosan megjelenik az EA Sports focis játékának PS5-re optimalizált változata, a cég pedig pontokba szedte, hogy ez mi mindent jelent az újgenerációs konzol tulajdonosaira nézve.

Így került a helyére az idei év karácsonyfája

Hosszú évek óta a fővárosi tűzoltóknak jut az a megtisztelő feladat, hogy felállíthatják az ország karácsonyfáját.A budapesti tűzoltóknak több feladata is volt a Parlament épülete előtt - a műveleti szolgálat irányítása mellett a tűzoltódaru először megemelte a fát, majd a tűzoltók segítségével állították fel az ország karácsonyi jelképét - a közel

Bódéváros helyett online felületre költözik az idei budapesti karácsonyi vásár

Telex
-
 Ma 16:47Gazdaság

Online beszélgetésen tájékoztatta a városi turizmusstratégiáról a budapesti idegenforgalom újonnan alakult csúcsszerve a szakma szereplőit. A legénybúcsúsokat a covid utáni ínségben nem engedhetjük el, de jól jönne néhány brit rendőr, hogy rendesebben viselkedjenek, Budapest a versenytársaival együttműködve lenne versenyképesebb célpont,…

Bajnokok Ligája: Szalah szerdán újra bevethető

NSO
-
 Ma 16:41Foci

Mohamed Szalah bevethető az Atalanta elleni Bajnokok Ligája hétközi mérkőzésen.

Újabb kormány döntött a Facebook betiltása mellett

A Salamon-szigetek nem tűri tovább a Facebookot - a miniszterelnök szerint a platform percek alatt lerombolhatja bárki jó hírnevét.

Októberben rekordot döntött a nemzetközi kikötők konténerforgalma

A Nordrange index a világ tengeri konténerforgalmának 60 százalékát adó 91 kikötő adatain alapul.

Megtette az első lépést az USA a karbonsemleges közlekedésért

Megalakult a ZETA, melynek egyik célkitűzése, hogy 2030-tól csak teljesen elektromos autókat helyezhessenek forgalomba az Egyesült Államokban.

Bajnokok Ligája: Salah újra bevethető

Az egyiptomi csatár megfertőződött a koronavírussal, ám azóta már több tesztje negatív eredményt hozott, így újra edzésbe állhatott, és szerdán akár már játszhat is az Atalanta ellen, a csoportkör negyedik fordulójában. Salah először bő másfél hete, a Togo elleni Afrikai Nemzetek Kupája-selejtező előtt adott pozitív mintát, emiatt akkor karanténba

Kásler Miklós: Magyarország első a kultúra támogatásában az európai országok közül

Az európai országok közül GDP-arányosan Magyarország támogatja a kultúrát a legnagyobb mértékben - hangsúlyozta éves meghallgatásán az emberi erőforrások minisztere az Országgyűlés kulturális bizottságának keddi ülésén.

Itt a Motorola idei legolcsóbb mobilja

Origo
-
 Ma 16:06Infotech

Bruttó negyvenezer forint környékén válhat elérhetővé a Moto E7.

Újra képernyőn a legendás 6:3, de most színesben

Origo
-
 Ma 15:57Bulvár

Érkezik a meccs felújított, kiszínezett változata a Super TV2-re.

Újra lesznek nézők az angol focimeccseken

Rangadó
-
 Ma 15:46Foci

Az Angol Labdarúgó Liga elnöke nagyon örül a döntésnek.

II. labdarúgóliga, pótolt bajnokik: Újrakezdés két hazai vereséggel

Pozsonyban a két élvonalbeli gárda fakócsapatának presztízscsatáján zsolnai győzelem került a jegyzőkönybe. A fővárosiaknak az sem segített, hogy az A-keret hat labdarúgója is csatasorba állt. A tabella végén leragadt poprádiak vendéglátóként szenvedtek sima vereséget a Podbrezová csapatától. A hét végén már teljes forduló zajlik.…

Kásler Miklós: Magyarország első a kultúra támogatásában az európai országok közül

Az utóbbi 10 évben mintegy 100 kulturális beruházásról döntöttek 530 milliárd forint értékben, további 440 milliárd áll rendelkezésre további fejlesztésekre.

Ma 88 éves Vásárhely első olimpiai bajnoka

Isten éltesse még sokáig Juhász Katalint!