Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 234 hír

Mintegy 4,7 millió tonna lehet az idei búzatermés

Az őszi búza aratása a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (Nak) adatai alapján 97 százalékos készültségen áll.

A Balaton az idei legnagyobb sláger

Ridikül
-
  Tegnap 19:19 Színes

Az augusztus huszadikai hétvége telt házas lesz a Balatonon.

Így utaznak 2020-ban a magyarok: ezek az idei nyár slágertelepülései

Az átlagos foglalási érték 12 százalékkal több idén nyáron a Balaton térségében, mint tavaly. Az aktív foglalások darabszáma 6 százalékkal nőtt 2019-hez képest. Az augusztus huszadikai hétvége teltházas lesz a Balatonon.

Szeptemberben tér vissza az idei év legnagyobb tévésorozatos durranása

SG
-
  Tegnap 18:45 Film2 hír a témában

Nemsokára folytatódik az Egyszer volt Budán Bödör Gáspár.

Romantikus és szexi az idei fehérnemű divat

Ripost
-
  Tegnap 18:20 Belföld

Kellemes esték, nyári bulik, romantika és szerelem. A fehérneműtrendek is követik idén az évszak hangulatát. Lássuk, melyek a legszexisebb viseletek.

Még az idősebb méhészek sem emlékeznek olyan rossz évre, mint az idei

Székelyhon
-
  Tegnap 18:18 Határtalan

Az elmúlt fél évszázadban nem volt még olyan rossz méhészeti idény, mint az idei, vélik a méhészek, akik egyenesen katasztrofálisnak nevezik az idei évet. Arról egyelőre még nekik is csak fejtegetéseik vannak, hogy mi lehet az oka az elmúlt esztendők rosszabbnál rosszabb méhészeti szezonjainak.

Mintegy 4,7 millió tonna lehet az idei búzatermés

Idén mintegy 4,7 millió tonna őszi búza termett, a belföldi felhasználás általában 2,5-3 millió tonnát tesz ki, így bőven jut exportra is - mondta az Agrárminisztérium (AM) agrárpiacért felelős helyettes államtitkára csütörtökön az aratási koordinációs bizottság ülése után tartott sajtótájékoztatón, Budapesten.

Hajdúsági házi kenyér az idei év Szent István-napi kenyere és a “Curiositas” az év tortája

Rendkívüli alkalmakkor mérettetik meg minden nemzet – hangsúlyozta a Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő az augusztus 20-i nemzeti ünnep előtti sajtótájékoztatón. Az eseményen hirdették ki az ország Szent István-napi kenyér verseny győztesét is, mely a Balmaz Sütöde Kft. által készített Hajdúsági házi kenyér lett, míg az ország tortája a…

Tim Cook: sikeres volt az idei, virtuális WWDC

Szifon
-
  Tegnap 16:45 Infotech

A 2020-as WWDC nagy sikert aratott, ugyanis összesen több mint 22 millió néző követte online az eseményt. Az Apple egy újabb kihívással szembesült, amikor a koronavírus világjárvány miatt kénytelen volt az idei keynote-ot teljesen online lebonyolítani. Fejlesztői visszajelzések mutatják, hogy a digitális technológiának köszönhetően…

Rövid lehet az idei dinnyeszezon

Javában tart a dinnyeszezon, akcióznak az üzletek, egyre olcsóbb a gyümölcs, és pár hete a kánikulai időjárásra sem lehet panasz. A felsoroltak ellenére nem elégedettek sem a termelők, sem a fogyasztók. Ennek oka a pár héttel ezelőtti időjárásban keresendő, az éjszakai hűvös idő ugyanis nem tett jót a dinnye minőségének.

Rekord dőlhet meg az idei átevezésen

Sonline
-
  Tegnap 16:43 Belföld

Kétezer felett már azok száma, akik áteveznének Badacsonyból Fonyódra.

Mintegy 4,7 millió tonna lehet az idei búzatermés

Az őszi búza aratása a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) adatai alapján 97 százalékos készültségen áll.

Csak profik indulhatnak az idei londoni maratonon

Origo
-
  Tegnap 15:39 Sport

A világ legrangosabb maratoni futóversenyei közül a londoni volt az egyetlen, amelyet nem töröltek eddig.

AM: mintegy 4,7 millió tonna lehet az idei búzatermés

Idén mintegy 4,7 millió tonna őszi búza termett, a belföldi felhasználás általában 2,5-3 millió tonnát tesz ki, így bőven jut exportra is – mondta az Agrárminisztérium (AM) agrárpiacért felelős helyettes államtitkára csütörtökön az aratási koordinációs bizottság ülése után tartott sajtótájékoztatón, Budapesten.