Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Kihirdették az idei Sony World Photography Awards győzteseit

A World Photography Organisation bejelentette a rangos Sony World Photography Awards 2021-es győzteseit. Az év fotósa címet és a vele járó 25 000 dolláros pénzjutalmat, valamint a Sony digitális képalkotó készletét a tekintélyes dokumentarista, Craig Easton (Egyesült Királyság) nyerte a Bank Top című sorozatáért. Kihirdetik továbbá a tíz…

Ukrajnában jelen van a brit és a dél-afrikai koronavírus-mutáció

Ukrajna túljutott a koronavírus járvány harmadik hullámának csúcsán, csökken a regisztrált koronavírusos esetek száma - mondta Makszim Sztepanov egészségügyi miniszter az egyik televíziós csatorna reggeli műsorában április 20-án.

Alaposan megviselte Berki Krisztiánt a koronavírus, nehezen szabadult a karanténból

Az olimpiai bajnok sportolónak is fontos, hogy a vakcina mellett kampányoljon.

A Square Enix is ott lesz az idei E3-on

Gamekapocs
-
 Ma 20:00Gaming

Egy év kihagyás után idén nyáron újult erővel tér vissza az Electronic Entertainment Expo, természetesen digitális formában. Számos nagy stúdió bejelentette már, hogy részt vesz majd a közvetítéssorozaton és a sorból nem lóg ki a Square Enix sem.

Koronavírus elleni gyógyszert dobnának a brit piacra 

Johnson a Downing Streeten tartott esti sajtótájékoztatóján bejelentette: a kormány külön munkacsoportot hoz létre annak felkutatására, hogy mely vírusellenes szerek bizonyulhatnak a legígéretesebbnek erre a célra. A kormányfő szerint a munkacsoport feladata klinikai tesztprogramok kezdeményezése olyan vírusellenes megelőző szerek…

A szörnyű pusztítás mellett életek ezreit megmentette a koronavírus-járvány

2020-ban közel négyezerrel kevesebben haltak meg az uniós utakon, mint az előző év folyamán.

Koronavírus: a gyógyszeres megelőzésre építenének a britek

A brit kormány ősztől legalább két olyan gyógyszert szeretne forgalomba hozni, amelyek elejét veszik a koronavírus terjesztésének és felgyorsítják a fertőzöttek felépülését - mondta kedden Boris Johnson miniszterelnök.

Gyertyákat gyújtott a koronavírus 25000 magyar áldozatának emlékére az ellenzék

Telex
-
 Ma 19:50Belföld

A politikusok csendben meggyújtották a gyertyákat, főt hajtottak, majd nyilatkozatok nélkül befejeződött a megemlékezés.

Légtisztító, ami kiszűri a koronavírust

A Fellowes laboratóriumi körülmények között bevizsgáltatta az AeraMax Pro professzionális, elsősorban intézményekbe szánt légtisztító berendezését koronavírusra és H1N1 influenzavírusra. A független szakértői vizsgálat igazolta, hogy a készülék egy órán belül 99,99%-ban kiszűri a Sars-CoV-2 koronavírus szerkezetével megegyező vírust és a…

Rusvai: két hét múlva Magyarországon is megjelenhet az indiai koronavírus-mutáció

Liner
-
 Ma 19:38Életmód

Rusvai Miklós szerint az eddig kidolgozott, Magyarországon is alkalmazott oltóanyagok védelmet nyújtanak a hazánk felé közeledő indiai koronavírustörzzsel szemben.

Kiderült, hogy a szörnyű pusztítás mellett életek ezreit is megmentette a koronavírus-járvány

A kedden közzétett dokumentum szerint 2020-ban közel négyezerrel kevesebben haltak meg az uniós utakon, mint az előző év folyamán. A jelentéstevők úgy vélekedtek, hogy a halálos balesetek számának csökkenését a koronavírus-járvány következtében visszaesett forgalom okozhatta. Megjegyezték, hogy a járvány hatására a kerékpározás…

A brit kormány új gyógyszerekkel küzdene a koronavírus-járvány ellen

A brit kormány ősztől legalább két olyan gyógyszert szeretne forgalomba hozni, amelyek elejét veszik a koronavírus terjesztésének és felgyorsítják a fertőzöttek felépülését - mondta kedden Boris Johnson miniszterelnök.

Csökken a koronavírus-fertőzöttek száma Vajdaságban

Vajdaságban az elmúlt 24 órában 857 koronavírus-fertőzöttet azonosítottak. A legtöbb új esetet, 209-cet Újvidéken jegyezték. Az új fertőzöttek zöme 30 és 50 év közötti. A

Benyújtotta a kormány az idei költségvetés módosítását

168.hu
-
 Ma 19:26Gazdaság

A hiánycél 7,5 százalékra változik, az államadósság a 2020 végi 80,4 százalékról év végére várhatóan 79,9 százalékra csökkenhet. Erre az évre 4,3 százalékos növekedéssel számolnak.

Költségvetési terv 2021: erre lesz pénz az idei évben

Az országgyűlés előtt van a 2021-es költségvetés módosítása, amely lehetővé teszi, hogy a járvány elleni védekezéshez és a gazdaság újraindításához szükséges források továbbra is maradéktalanul rendelkezésre álljanak.