Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Minden, ami már kiszivárgott a Y6S2 kapcsán

Esport 1
-
 Ma 18:30Gaming

Reméljük nem kell már sokat várnunk a frissítésre.

"Nagyon jó csapatban dolgozom!"

Kollégáim, a csodálatos kollektíva nélkül nem kaphattam volna meg az elismerést- így fogalmazott a Toldy Ferenc kórház ápolónője, Jancsovicsné Matalin Zsuzsanna, aki miniszteri oklevelet vehetett át a közelmúltban. A díjazott a Ceglédi Városi Televízió stábjának beszélt pályaválasztásáról és az egészségügyi munka szépségeiről is.

Hulladék égett Berettyóújfalu külterületén

A város hivatásos tűzoltói eloltották a lángokat.

Ruhadarabok, amelyeket minden 40 feletti nőnek el kell felejtenie

Femcafe
-
 Ma 18:03Divat

Vannak olyan ruhadarabok, amelyekért először nyúlunk a 20-as, 30-as éveinkben, mert szexisnek és elegánsnak tartjuk őket. 40 után azonban már érdemes elgondolkodni azon, mit viselünk és mit nem, hiszen ami korábban passzolt hozzánk, nem biztos, hogy ennyi idősen is jól mutat rajtunk. Összeszedtünk pár kiegészítőt és ruhát, amely…

„A házassággal az a baj, hogy szeretkezés után minden éjjel véget ér…” – Legkedvesebb Márquez-idézeteink nyomába…

WMN
-
 Ma 18:00Kultúra

„Úgy találta, hogy a nők valami külön észbeli adottság alapján, ami csak az övék, úgy tudnak elsiklani a valóság zátonyai mellett, hogy nem szenvednek hajótörést.” – Hét évvel ezelőtt ezen a napon halt meg a legnagyobb latin-amerikai író.

Hulladék égett Berettyóújfalu külterületén

Berettyóújfalu – A város hivatásos tűzoltói eloltották a lángokat.

Hulladék égett Berettyóújfalu külterületén

Száz négyzetméteren égett a hulladék egy szeméttelepen Berettyóújfalu külterületén, a 47-es főút mellett. A helyszínre a város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik egy vízsugárral eloltották a lángokat.

Hulladék égett Berettyóújfalu külterületén

Száz négyzetméteren égett a hulladék egy szeméttelepen Berettyóújfalu külterületén, a 47-es főút mellett. A helyszínre a város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik egy vízsugárral eloltották a lángokat.

Megkezdődött a Belügyminisztérium dolgozóinak vakcinációja Ukrajnában

Elsőként azon dolgozók kapják meg az oltást, akik a legtöbbet érintkeznek emberekkel: a repülőtéri helyőrségek és a terrorelhárítási övezetben tevékenykedők.

Szlávik János: Mindenki veszélyben van, aki nem olttatta be magát

A Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezetője arra figyelmeztetett, hogy bár az oltási adatok rendkívül kedvezőek, de ez nem azt jelenti, hogy a védekezést „el kell engednünk„.

Farkas Franciska: nem minden cigány vagyok, hanem egy ember

Farkas Franciska cigány származású színésznő. A 35 éves művész. drámapedagógus, a Wesley János Lelkészképző Főiskolán diplomázott szociális munkás szakon. 2013-ban megkapta élete első főszerepét a Viktória – A zürichi expressz című svájci filmben, amiért neki ítélték a legjobb színésznőnek járó díjat a Hungarian Film Festival of…

"Mindenki veszélyben van, aki nem oltatta be magát"

Maszkhasználatra, a távolságtartásra és az egymás iránti figyelemre továbbra is még  jó ideig szükség lesz, figyelmeztetett a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezetője.

Tizenegy, mindent eldöntő este vár Pep Guardiolára

Egy szuperszámítógép kiszámolta, négy sorozatban, köztük a Bajnokok Ligájában is révbe érhet idén a City.

Szlávik János: Mindenki veszélyben van, aki nem oltatta be magát

A maszkhasználatra továbbra is, akár még egy jó ideig szükség lesz Szlávik János szerint.