Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Megjött a rendelet a magánegészségügyben dolgozók berendelésének lehetőségéről

Szombattól a kormány határozattal berendelheti egészségügyi szolgálat teljesítésére azokat a dolgozókat, akik a magánegészségügyben tevékenykednek.

Arcok a vitrin túloldaláról – Mindenben a jót keresem

Arcok a vitrin túloldaláról - Nagy Erzsébetet, a Cifrapalota sokak által ismert pénztárosát igencsak próbára tette a sors. Ő azonban kiállta a próbatételeket. Megtalálta mindenben a jót. Ez a szemlélet vált hitvallásává.

A koronavírusból felgyógyult pátyi polgármester jelentősen felpörgette az oltást, így kellene mindenhol csinálni

Ha lenne elegendő vakcina, Pátyon villámgyorsan beoltanának mindenkit, aki kéri. A koronavíruson átesett, egy hónapig kórházban gyógyuló polgármester, Székely László senkinek sem kívánja a betegséggel járó kínokat, inkább a település erőforrásaival, önkormányzati dolgozókkal, védőnőkkel segít a háziorvosoknak, hogy minél több embert…

Egyetlen teszt, ami szinte minden vírust kimutat

Női NetCafe
-
 Tegnap 23:10Egészség

A St. Louis-i Washington Egyetem orvosi karának kutatói a Genome Research szaklapban arról számoltak be, hogy kifejlesztettek egy olyan tesztet, amely szinte minden olyan vírust képes kimutatni, amely az embereket és az állatokat megfertőzheti.

A QAnon sámánnak minden porcikája bánja, hogy behatolt a Capitolium épületébe

Index
-
 Tegnap 21:16Külföld

Együtt érzett Trumppal, mert szerinte ugyanúgy igazságtalanul bántak az elnökkel, mint vele.

Lukács Sándor: Az ellenzék az oltásellenes kampánnyal a magyar egészségügyi dolgozókat veszi semmibe

„A baloldal álhumanista, amikor arról beszél, hogy a magyar embereket meg kell kímélni a keleti vakcináktól.”

Minden meg volt szervezve, de valami nagyon félrement most az oltásokkal

Telex
-
 Tegnap 20:45Belföld

Orbán Viktor karácsony előtt még arról beszélt, ha van elég vakcina, akkor akár egy hétvége alatt be tudják oltani az összes regisztráltat. Innen jutottunk el oda, hogy kevesebb mint 24 óra alatt 74 ezer ember hétvégi oltása hiúsult meg.

Minden, amit az FFP2-maszkokról tutni szeretne: Valóban annyival jobb? Kötelező lesz?

BorsOnline
-
 Tegnap 20:45Egészség

Futótűzként terjedt el az interneten a hír, miszerint a kormány kötelezővé teszi az Ffp2-es típusú maszkok viselését. Az információ kacsának bizonyult, továbbra is elegendő a sebészi- vagy a textilmaszk viselése – ennek ellenére utánajártunk, mit is tud az Ffp2 és mennyivel jobb, mint más maszkok.

Minden állami tisztségtől eltiltja az ukrán-magyar kettős állampolgárokat az ukrán elnök

Volodimir Zelenszkij rendelete szerint listázni fogják a kettős állampolgárokat, akik még önkormányzati tisztséget sem tölthetnek majd be.

3 csillagjegy hibátlan memóriával – És 3, aki mindent elfelejt

Míg egyes emberek a gyermekkorukra is tisztán emlékeznek, addig mások azt sem tudják, tegnap mit ettek reggelire.

Újra egészségügyi dolgozónak áll László Imre, Újbuda polgármestere

ATV
-
 Tegnap 20:19Belföld

László Imre újra orvosként fogja segíteni a betegeket, amikor a rendelőintézetek számára elrendelik a tömeges oltást. Az önkormányzat vezetését nem engedi ki a kezei közül.

Történelmet írt a zsebre dolgozó igazgató

Esti újság
-
 Tegnap 20:08Életmód

Lebukott a zsebre dolgozó iskola igazgató. A vád szerint az igazgató egy fővárosi kéttannyelvű, ingyenes közoktatási intézmény vezetőjeként több esetben pénzt kért a külföldi szülőktől azért, hogy a magyar nyelvet nem ismerő gyermekeiket az iskolába felvegye. Nos a diri tette megdöbbentő, hisz ilyen bűnügyre az elmúlt 20 évben nem volt példa.  …

Gyurcsány keményen beleszállt a kormányba: "alkalmatlanok vagytok mindenre"

ATV
-
 Tegnap 19:55Belföld

„Szolgálati közlemény: a hétvégi tömeges oltás kompetencia hiányában elmarad. Mert alkalmatlanok vagytok. Mindenre. Is” – írta Facebook-bejegyzésében a Demokratikus Koalíció elnöke, arra reagálva, hogy pénteken az operatív törzs sajtótájékoztatóján bejelentették: az AstraZeneca esetében elmarad a hétvégi tömeges oltás.

Izer Norbert: az állam mindenkinek ingyenesen biztosítja az oltást

  A lap pénteki számában megjelent cikkben Izer Norbert elmondta, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) adatai szerint 2021. február 26-án még csaknem hetvennégyezer adózó tartozása haladta meg az egészségügyi szolgáltatási járulék hathavi mértékét.     A ténylegesen érintettek száma azonban ennél jóval kevesebb, a tartozók…