Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 52 hír

Folytatja 13 országra szóló nemzetközi megbízását az ACG PRo – továbbra is az ügynökség felel az EIT Health InnoSta…

2021-ben is az ACG PRo felel az Európai Unió által támogatott EIT Health InnoStars nemzetközi sajtókommunikációjáért. Az ACG PRo az elmúlt időszakban lokális európai ügynökségekkel együttműködve – Magyarország mellett 12 európai országban – dolgozott az EIT Health InnoStars kommunikációján, és most további egy évre…

Donald Tusk folytatja a Magyarország elleni boszorkányüldözést

Tusk megnyilatkozása a Magyarország és Lengyelország demokratikusan megválasztott kormánya elleni boszorkányüldözés része – mondta Kovács Zoltán.

Folytatja a nyomásgyakorlást az Európai Parlament a jogállamisági vitában

Ifjabb Lomnici Zoltán kiemelte, a 2/1992-es alkotmánybírósági határozat egyértelműen kimondta, hogy a jogállamiság alapfeltétele a jogbiztonság, ezt nemzetközi sztenderdekre hivatkozva tette meg, és hogyha ez így van, akkor a jogbiztonságnak az alapvető eleme a visszamenőleges hatály tilalma.

Serie A: Gattuso a Fiorentina kispadján folytatja

NSO
-
 Tegnap 13:57Foci

Gennaro Gattuso lesz nyártól a Fiorentina labdarúgócsapatának új vezetőedzője, aki a szezont követően távozik jelenlegi együttesétől, a Napolitól – írja az olasz sportsajtó.

Gattuso a szezon végén távozik a Napolitól, de már tudni lehet, hol folytatja

A Calciomercato értesülése szerint a firenzei klub már meg is állapodott a játékosként világbajnok, 43 éves szakember képviselőivel. Gattuso kétéves szerződést ír alá, amely további egy esztendőre opciós lehetőséget tartalmaz. A Sportface tudomása szerint a 2013 óta edzőként tevékenykedő Gattuso megszerzéséhez régóta ragaszkodott a…

A Youtube-on folytatja Friderikusz Sándor

Visszavonulóban van a nagy tévécsatornáktól.

A rendőrség továbbra is folytatja az ellenőrzéseket a határokon és a nemzetközi reptereken

Nyitókép: František Iván   A rendőrség továbbra is folytatja az ellenőrzéseket a határátkelőhelyeken és a nemzetközi reptereken – tájékoztatta a TASR hírügynökséget Michal Slivka, az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője.   A Szlovák Közegészségügyi Hivatal által kiadott rendelet értelmében azok a Szlovákiába érkező beoltott személyek,…

Nacsa Lőrinc: A baloldal folytatja oltásellenes kampányát

HírTV
-
 21.04.17 11:12Vélemény

Magyarországon több százezer, míg a világon több millió embert beoltottak már a kínai vakcinával.

Trencsényi Vince mellett a Peugeot Kupában folytatja Szegedi Máté

RallyFeeling
-
 21.04.16 21:24Sport

Szegedi Mátét reméljük senkinek nem kell bemutatni! Az utánpótlásnak számító BAZ Rallysprinteken bontogatta szárnyait, majd a navigátor szerepben is meglátta a fantáziát. Ült már Markovics Gyuri, Bodolai Laci, Beres Jozef és ifj.Kiss László mellett is, akinek idén a rallycross EB-n és pár magyar futamon…

Érden folytatja a Fradi salgótarjáni származású kapusa

Nool
-
 21.04.16 15:41Sport

Hadfi Gréta a következő idényben Érden védi a kaput.

Csóti Annamária a Budapest Brandnél folytatja

Turizmus.com
-
 21.04.16 15:36Karrier

A tapasztalt turisztikai szakember 2021. április 15-től a Budapest Brand nZrt. kötelékében folytatja pályafutását kereskedelmi csoportvezetőként.

Folytatják a fejlesztéseket a felsőoktatásban

Branko Ružić oktatási miniszter (Forrás: novosti.rs)Branko Ružić oktatási, tudományos és technológiafejlesztési miniszter bejelentette, hogy folytatják az infrastrukturális létesítményekbe történő beruházásokat a felsőoktatás területén.

Frissített – Folytatják a fejlesztéseket a felsőoktatásban

Branko Ružić oktatási miniszter (Forrás: novosti.rs)Branko Ružić oktatási, tudományos és technológiafejlesztési miniszter bejelentette, hogy folytatják az infrastrukturális létesítményekbe történő beruházásokat a felsőoktatás területén.

Pupp Réka a vigaszágon folytatja szereplését a cselgáncs Eb-n

m4sport.hu
-
 21.04.16 14:38Sport

Kármán Andrea számára hamar véget ért az Eb-szereplés.