Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Itt az újabb desszert, amiért megőrül a net

Cosmopolitan
-
  Ma 12:10 Bulvár

Megérkezett a palacsintapelyhek újabb változata!

2020-ban még itt lesz az OTP, a bankot csak 2021-ben kebelezi be ČSOB

Parameter
-
  Ma 11:58 Határtalan

Mint ismert, az OTP kivonult szlovákiából, és portfólióját a ČSOB vásárolta meg. A ČSOB vezérigazgatója, Daniel Kollár a Hospodárske noviny (HN) gazdasági napilapnak adott interjújában arról tájékoztatott, hogy az említett intézmények már bekérték az ügylet jóváhagyásához szükséges dokumentumokat. A vezérigazgató arra számít, hogy…

Itt az olaszok legújabb javaslata: június 15-én nyissa meg minden Eu-s ország a határait!

Luigi Di Maio olasz külügyminiszter azt javasolja, hogy az Európai Unió tagállamai egyidejűleg nyissák meg határaikat annak érdekében, hogy a koronavírus-járvány miatti korlátozások után az idegenforgalom egyszerre indulhasson újra. ...

Itt a 2021-es költségvetés

Varga Mihály benyújtotta a gazdaságvédelem költségvetését az Országgyűlésnek – közölte lapunkkal a Pénzügyminisztérium. A büdzséterv 4,8 százalékos növekedéssel és 3 százalék alatti hiánnyal számol. A tervezet egyik nyertese a honvédelem.

Itt a pontos válasz: Valóban segít a D-vitamin a vírusok ellen?

Blikk
-
  Ma 11:39 Életmód

A szakértő kimondta segítheti-e a vírusfertőzések elleni védelmet a D-vitamin.

Itt a jövő évi büdzsé – mire mennyi jut?

A járványhelyzet ellen a rendvédelmi, honvédelmi költségek emelésével vesszük fel a harcot. A nyugdíjak 3 százalékkal emelkednek jövőre - írja laptársunk, az Mfor.hu.

Kutyáját uszította a rendőrökre egy ittas szabolcsi férfi

Az állat megharapta a két körzeti megbízott egyikének a lábát és a karját.

Kutyáját uszította a rendőrökre egy ittas szabolcsi férfi

Az állat megharapta a két körzeti megbízott egyikének a lábát és a karját.

Itt a jövő évi költségvetés

Felkerült a parlament honlapjára a 2021. évi központi költségvetésről szóló törvényjavaslat kedd délelőtt. A javaslat az államháztartás központi alrendszerének 2021. évi kiadási főösszegét 23 373, 644 milliárd forintban, bevételi főösszegét 21 882, 420 milliárd forintban, hiányát 1 491,223 milliárd forintban állapítja meg. A bevételi és kiadási főö

Nézze vissza itt az operatív törzs keddi tájékoztatóját!

Az operatív törzs kedd tájékoztatóján Schanda Tamás, az ITM miniszterhelyettese beszámolt a minisztérium munkájáról, Müller Cecília pedig az aktuális járványügyi helyzetet ismerteti.

Itt a teljes jövő évi költségvetés, lapozgassa

Felkerült az országgyűlés oldalára a 2021-es költségvetési tervezet, amelyről Varga Mihály pénzügyminiszter ígérte, hogy ma benyújtja a parlamentnek.

Itt a jövő évi költségvetés: több jut oktatásra, egészségügyre, nyugdíjakra

Felkerült a parlament honlapjára a 2021. évi központi költségvetésről szóló törvényjavaslat kedd délelőtt. Minden területre többet fordítanak jövőre - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter kedden, mielőtt átadta a 2021-es...

Kutyáját uszította a rendőrökre egy ittas szabolcsi férfi

Budapest - Eljárás indult egy szabolcsi férfi ellen, aki ittasan bejelentést tett, majd a helyszínre érkező, jogszerűen intézkedő rendőrökre uszította a kutyáját múlt szombaton - tájékoztatta a Központi Nyomozó Főügyészség vezetője kedden az MTI-t.

Kutyáját uszította a rendőrökre egy ittas szabolcsi férfi

Az állat megharapta a két körzeti megbízott egyikének a lábát és a karját, ezzel nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket okozva.