Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Orosz vakcina: óvatosságra intett az uniós szóvivő

Erik Mamer, a Bizottság szóvivője hangsúlyozta, az Európai Unióban elérhető vagy a jövőben elérhetővé váló oltóanyagoknak meg kell felelniük a vonatkozó uniós minőségi és jóváhagyási előírásoknak.

Kárpátaljai magyar intézményeknél tartott házkutatást az ukrán biztonsági szolgálat

Házkutatást tartott az Ukrán Biztonsági Szolgálat (Szbu) hétfőn több kárpátaljai magyar intézményél és Brenzovics Lászlónak, a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség elnökének a lakásán - tájékoztatta az MTI-t közleményben a szervezet.

Online tartják meg idén a Vörösmarty-téri karácsonyi vásárt

A Budapesti karácsony honlapján találkozhatunk bábkészítővel, bőr-, fa-, fém-, papír-, üvegműves, keramikus, méhész, textil-, szappankészítő és virágkötővel is.

A hazai üzletek nyitva tartása a nyugdíjasok számára fenntartott idősáv hatásaitól is függ

Vámos György, a kereskedelmi szövetség főtitkára úgy nyilatkozott, hogy az első adventi hétvégén megemelkedett az üzletek forgalma, szombaton azonban nem alakult ki akkora tömeg a bevásárlóközpontokban, véleménye szerint a lakosság rendkívül fegyelmezetten betartotta az intézkedéseket – írja a Magyar Nemzet.

Orvosnak lenni, élethosszig tartó hivatás – Azt csinálom, amit szeretek…

Dr. Röst Zsaklin belgyógyász, aneszt-intenzív szakorvos munkáját Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj közönségdíjjal ismerték el a

Az unióban aggódnak az orosz vakcina esetleges magyarországi használata miatt

A keletről uniós vizsgálat nélkül beszerzett vakcina használata ronthatja az oltással szembeni közbizalmat.

Sípálya-dilemmák: nyitni vagy zárva tartani?

Felelőtlenség vagy vállalható kockázat? A síszezon elején heves vita bontakozott ki Európában, különösen az alpesi országokban. 

Sípálya-dilemma: nyitni vagy zárva tartani?

Felelőtlenség vagy vállalható kockázat? A síszezon elején heves vita bontakozott ki Európában, különösen az alpesi országokban. 

A világ a vakcinára vár, de az oroszok már oltják a katonákat

Megkezdődött az orosz fegyveres erők személyi állományának beoltása, amelynek keretében több mint 400 ezren kapják majd meg az új típusú koronavírus elleni vakcinát, jelentette be Szergej Sojgu védelmi miniszter pénteken a tárca vezetői kollégiumának ülésén.

A hétvégéig áttörést vártak a brexit-tárgyalásoknál, nem jött össze

Az EU és az Egyesült Királyság kezd kifutni az időből, január elsejéig meg kellene állapodniuk a válás még vitatott pontjairól

Tankokkal vontatták vissza a kényszerleszállást végrehajtó repülőt Oroszországban

HVG
-
 Ma 17:03Infotech

Az Antonov An-124 Ruszlán nem tudott lefékezni, ezért túlcsúszott a futópályán. A teherszállító gépet katonai járművekkel húzták vissza.

Bident tárt karokkal várják a jövő évi rendkívüli NATO-csúcsra

Jens Stoltenberg NATO-tőtitkár hétfőn Brüsszelben rendkívüli csúcstalálkozóra hívta Joe Biden várható amerikai elnököt. A tanácskozásra Biden januárban esedékes beiktatása után, jövő év első felében kerülhet sor.

Téli universiade: jövő decemberben tartják meg az eseményt

Jövő decemberben rendezik meg az eredetileg januárra tervezett, de már korábban elhalasztott téli universiadét, amelyet 2021-ben még ezen a néven bonyolítanak le.

Forma–1-es mérnökök is tartottak előadásokat Vi. Formula Student Symposiumon

Rekord: Formula Student Symposium a Széchenyi-egyetemen 28 külföldi csapattal

Óvatosságra int a Magyarországra behozott orosz vakcina kapcsán az uniós szóvivő

A brüsszeli sajtótájékoztatón a Szputnyik nevű oltóanyag, amit még nem engedélyeztek.