Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 58 hír

Cristiano Ronaldóék jó hangulatban várják a Fradi elleni BL-csatát

Origo
-
 Ma 08:24Foci

A Juve játékosai jó hangulatban készülnek a kedd esti mérkőzésre.

Joe Biden megnevezte leendő kormánya kulcsfontosságú tagjait

Joe Biden amerikai demokrata párti elnökjelölt hétfőn megnevezte leendő kormánya kulcsfontosságú tagjait, Antony Blinkent külügyminiszternek, John Kerry volt külügyminisztert pedig klímaügyi különmegbízottnak jelöli majd.

Biden megnevezte leendő kormánya kulcsfontosságú tagjait

Joe Biden amerikai demokrata párti elnökjelölt hétfőn megnevezte leendő kormánya kulcsfontosságú tagjait, Antony Blinkent külügyminiszternek, John Kerry volt külügyminisztert pedig klímaügyi különmegbízottnak jelöli majd.

Joe Biden megnevezte leendő kormánya fontosabb tagjait

Joe Biden amerikai demokrata párti elnökjelölt hétfőn megnevezte leendő kormánya kulcsfontosságú tagjait, Antony Blinkent külügyminiszternek, John Kerry volt külügyminisztert pedig klímaügyi különmegbízottnak jelöli majd. A várakozásoknak megfelelően az amerikai diplomácia új irányítója Antony Blinken 58 éves külügyi szakember…

Joe Biden megnevezte leendő kormánya kulcsfontosságú tagjait

Az amerikai diplomácia új irányítója - a magyar származású - Antony Blinken 58 éves külügyi szakember lehet.

Biden megnevezte leendő kormánya fontosabb tagjait

Joe Biden amerikai demokrata párti elnökjelölt hétfőn megnevezte leendő kormánya kulcsfontosságú tagjait, Antony Blinkent külügyminiszternek, John Kerry volt külügyminisztert pedig klímaügyi különmegbízottnak jelöli majd. /Joe Biden A várakozásoknak megfelelően az amerikai diplomácia új irányítója Antony Blinken 58 éves külügyi…

Törőcsik Mari 85 éves, a Nemzeti Színház tagjai otthona előtt adtak műsort

Vidnyánszky Attila, Szűcs Nelli, Trill Zsolt, Hobo és Rubold Ödön velemi házánál köszöntötte a legnagyobb magyar színésznőt.

Az ablakon keresztül köszöntötték fel Törőcsik Marit a Nemzeti Színház tagjai a születésnapján: könnyes szemmel fogad…

Együtt ünnepelte 85. születésnapját Törőcsik Marival a Nemzeti Színház. A teátrum vezérigazgatója, Vidnyánszky Attila és a színművészek a járványhelyzetben is teljesítették a művésznő tavalyi kívánságát, mely szerint nem kér mást, csak hogy idén is eljöjjön hozzá az ő drága Nemzetije.

Online előadásokkal várják az érdeklődőket az ELTE Bölcsészettudományi Karán a Kutatók éjszakája keretében

Az ELTE Bölcsészettudományi Karának (BTK) 11 intézete és doktori iskolája összesen 38 online előadással várja a humán tudományok iránt érdeklődőket pénteken, a Kutatók Éjszakáján.

Nevelőszülők jelentkezését várják – Szeretet, otthon, biztonság minden gyereknek jár!

Óbuda
-
 Tegnap 15:43Életmód

Nevelőszülőket keres családjukat átmenetileg vagy tartósan nélkülöző gyermekek számára a budapesti székhelyű „Otthon” Szociális Szolgáltató. Az intézmény az ország egész területéről vár jelentkezőket.

Online lakossági fórum a józsefvárosi parkolásról: várják a kérdéseket

December 2-án, szerdán 18 órától online lakossági fórumot tart az önkormányzat a Facebook-oldalán, a téma a kerületi parkolás, ugyanis 2021 tavaszától átalakítanák a józsefvárosi parkolás szabályozását. A hivatal várja a témával kapcsolatos kérdéseket, amiket november 27-én, pénteken 18 óráig tudtok elküldeni ide kattintva. A fórum…

Duplájára nőhet a rendészeti vezetők bére, a rendőrök hiába várják január óta a béremelést

Évek óta figyelmeztet a Független Rendőr Szakszervezet a folyamatos elvándorlásra, most mégsem a legalacsonyabb bérű hivatásos, illetve munkavállalói állomány kap emelést.

Novák Katalin: A vásárlási idősáv bevezetését javasolták az Idősek Tanácsának tagjai

Novák Katalin: A vásárlási idősáv bevezetését javasolták az Idősek Tanácsának tagjai

Joe Biden holnap megnevezi az új kabinet tagjait

Valószínűleg szűk körben rendezik majd meg az avatóünnepségeket, a járvány miatt. Az már biztos, hogy az új kabinetfőnök Ron Klain lesz. Állítóag Biden már a pénzügyminiszterét is kiválasztotta, de egyelőre csak annyit árult el róla, hogy a teljes demokrata párt elfogadja. Illetve azt is lehet tudni, hogy Biden várhatóan Antony Blinkent…