Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 462 hír

Az Európai Néppártnak nincs szüksége Orbánra

Hírklikk
-
  Ma 13:59 Belföld

Az Európa Parlament nagy többséggel szavazott úgy, hogy folytatódjék a 7-es cikk szerinti eljárás Lengyelország és Magyarország ellen. Sőt, az EU tegyen ajánlásokat, használjon az eddiginél keményebb eszközöket a két kormány ellen. Ez a többség csak úgy jöhetett létre, hogy a Fidesznek otthont adó pártcsalád, az Európai Néppárt…

Újra jár éjszakai vonat Brüsszel és több európai nagyváros között

Tizenhat év után a belga fővárosba tartó első nemzetközi éjszakai szerelvény Bécsből indult vasárnap este, és hétfőn 11 óra előtt néhány perccel futott be Brüsszel déli pályaudvarára.

2020-ban az EU 900 millió eurós humanitárius költségvetésből nyújt segítséget a szükséget szenvedőknek

Debreceni Nap
-
  Ma 13:31 Külföld

Az Európai Bizottság ma elfogadta humanitárius segítségnyújtást szolgáló éves kezdeti költségvetését, melynek összege 2020-ban 900 millió eurót tesz ki. Az Európai Unió nyújtja a legtöbb humanitárius támogatást a világon, és minden évben több mint 80 országban segíti a szükséget szenvedőket. Noha az emberek legtöbbször konfliktusok…

Szerbiában folyamatosan csökken az ország európai uniós csatlakozását támogatók száma

Az utóbbi három évben Szerbiában folyamatosan csökken azoknak a száma, akik támogatják az ország európai uniós csatlakozását, ez a Faktor Plus közvélemény-kutató intézet felméréséből derült ki – írja az RTV honlapja. 2019-ben a megkérdezettek 38 százaléka vélekedett úgy, hogy nem kell csatlakozni az unióhoz, 35 százaléka szerint csatlakozni…

Van-e még értelme az Európai Néppártban maradni?

Magyar Nemzet
-
  Ma 13:00 Külföld

Orbán Viktornak igaza van abban, hogy teljes bizonyosságot kell nyerni ahhoz, hogy nincs tovább helyünk a néppártban, s ezért még néhány tárgyalást le kell folytatni.

A kormány elkötelezett, hogy minél több segítséget nyújtson

A kormány elkötelezett abban, hogy minél több segítséget nyújtson a meddő pároknak.

A kormány elkötelezett, hogy minél több segítséget nyújtson a meddő pároknak

hirado.hu
-
  Ma 12:49 Belföld

Megnövelték az állami fenntartású meddőségkezelési intézetek számát.

Járműparádéval várják a gyermekvasút iránt érdeklődőket a nyílt napon

Travelo
-
  Ma 12:28 Utazás

A gyerekek felpróbálhatják az egyenruhát és kisfilmeket is nézhetnek a mozikocsiban.

A kormány elkötelezett, hogy minél több segítséget nyújtson a meddő pároknak

A kormány elkötelezett abban, hogy minél több segítséget nyújtson a meddő pároknak, ezért február 1-től ingyenesek lesznek a meddőségkezelésben használt gyógyszerek és a teljes körű meddőségi kivizsgálások - erről az egészségügyért felelős államtitkár beszélt hétfőn.

A kormány elkötelezett, hogy minél több segítséget nyújtson a meddő pároknak

A kormány elkötelezett abban, hogy minél több segítséget nyújtson a meddő pároknak, ezért február 1-től ingyenesek lesznek a meddőségkezelésben használt gyógyszerek és a teljes körű meddőségi kivizsgálások - erről az egészségügyért felelős államtitkár beszélt hétfőn.

Az Európai Bizottság szerint túl kockázatos módszer, ezért betiltanák az arcfelismerést egy időre

HVG
-
  Ma 12:03 Infotech

Egy kiszivárgott dokumentum szerint az Európai Bizottság (EB) szeretné jobban megismerni az arcfelismerés mögötti technológiát és hatását. Amíg a biztosok komolyabban is végiggondolják a lehetséges következményeket, átmenetileg betiltanák annak használatát.

Megtiltotta a nemzeti zászlók használatát az Európai Parlament a képviselők asztalán

Mandiner
-
  Ma 11:59 Vélemény

Nem tűzhetik ki nemzetük zászlaját zz Ep-képviselői parlamenti asztalukon a továbbiakban. A tilalmat David Sassoli, az Európai Parlament új elnöke vezette be, intézkedése ellen pedig számos képviselő emelte fel a szavát, mondván, hogy az a nemzeti szuverenitás elleni támadásként is felfogható.

Varga Mihály: a magyar gazdaság továbbra is az Európai Unió élmezőnyében

A tavalyihoz hasonlóan az idei is jó éve lesz a magyar gazdaságnak a pénzügyminiszter óvatosan optimista várakozása szerint. Ennek érdekében a kormány újabb szerkezetátalakító, beruházás- és foglalkoztatás-ösztönző, adócsökkentő, az otthonteremtést és a lakásfelújításokat támogató lépésekre készül - mondta a Magyar Hírlap…