Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

December végén derül ki, kaphat-e engedélyt a Pfizer vakcinája az Európai Unióban

Az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) közölte: december 29-én döntenek arról, hogy forgalomba kerülhet-e az Európai Unióban a Pfizer és a BioNTech koronavírus elleni vakcinája. Mint a

Az Európai Parlament dönt Szájer mentelmi jogáról

Amíg mentelmi joggal rendelkezik Szájer József, addig szabadon utazik és szinte azt tehet, amit csak akar.

Ujhelyi István Szájer József botrányáról: A rendszer lényege a hazugság

Az MSZP politikusa a Fidesz vasárnapi posztját osztotta meg újra.

Brnabić a WHO európai igazgatójával tárgyalt

A kormányfő szerint súlyos a járványügyi helyzet Szerbiában, de a meghozott intézkedéseknek köszönhetően ellenőrzés alatt tudják tartani.

A BioNTech és a Pfizer már a vakcinájuk európai engedélyezésére várnak

A BioNTech és a Pfizer kedden benyújtotta kérelmét a SARS-CoV-2 koronavírus elleni vakcinájuk európai engedélyezésére. Az amszterdami székhelyű Európai Gyógyszerügynökség (EMA) tájékoztatása szerint a német biotechnológiai cég és az amerikai gyógyszergyártó óriás gyorsított eljárást kért.

Szájer bocsánatot kért, a Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportja tudomásul vette

"A botlás személyes, azért csak magam tartozom felelősséggel, kérem ne terjessze azt ki senki se a hazámra, se a politikai közösségemre."

A Biontech és Pfizer is benyújtotta az európai engedélykérelmet

A közös fejlesztésű vakcina a klinikai vizsgálatok novemberben ismertetett adatai szerint 95 százalékos hatékonyságú. Amennyiben az Európai Gyógyszerügynökség megállapítja, hogy az oltóanyag előnyei felülmúlják a koronavírus-fertőzés kockázatait, és ez alapján pozitív ajánlást ad a vakcina európai forgalmazására, még az év vége előtt…

Az Európai Űrügynökség megkezdi az űrszemét eltakarítását

Az Európai Űrügynökség (ESA) 86 millió eurós szerződést írt alá a ClearSpace nevű svájci start-up vezette csoporttal a világ első űrszemét-eltakarító misszióját megrendelve. A tervek szerint 2025-ben induló ClearSpace-1 elnevezésű misszió az ESA által tervezett Vega hordozórakéta egy méretes darabját fogja elmozdítani a keringési pályájáról, hogy…

A brüsszeli ügyészség megerősítette: kábítószer illegális birtoklása miatt készülnek vádat emelni Szájer ellen

A vádemeléshez az kell, hogy tisztázzák az Európai Parlamenttel, mi a helyzet Szájer mentelmi jogával, mondta az ügyészségi szóvivő az Azonnalinak.

A PC World olvasóinak operációs rendszeréről egy kiváló szoftver gondoskodik

PCWorld
-
 Ma 18:19Infotech

Kényes jószág egy PC, rengeteget kell érte tenned, hogy biztonságos, gyors és megbízható legyen. Vagy telepítheted ezt a programot, amely mindent elvégez helyetted.

Benyújtotta kérelmét a BioNTech és a Pfizer a közös vakcina európai engedélyezésére

Az Európai Bizottság szóvivője szerint az EB mindent megtesz azért, hogy akár néhány napon belül engedélyezze az oltóanyagok európai forgalomba hozatalát.

A Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselői szerint az egyedüli helyes döntés volt Szájer lemondás

Arról, hogy miért kellett lemondania, nem esik szó a kedd esti közleményükben.

A BioNTech és a Pfizer benyújtotta kérelmét a vakcinájuk európai engedélyezésére

A BioNTech és a Pfizer kedden benyújtotta kérelmét a SARS-CoV-2 koronavírus elleni vakcinájuk európai engedélyezésére. Az amszterdami székhelyű Európai Gyógyszerügynökség (EMA) tájékoztatása szerint, a német biotechnológiai cég és az amerikai gyógyszergyártó óriás gyorsított eljárást kért.

Vétó helyett az Európai Bíróságot javasolja a Bizottság elnök asszonya

Von der Leyen szerint a jogállamisági feltételrendszer helyes, arányos és szükséges.

Elkezdte az űrszemét eltakarítását az Európai Űrügynökség

Az Európai Űrügynökség (ESA) 86 millió eurós szerződést írt alá a ClearSpace nevű svájci start-up vezette csoporttal a világ első űrszemét-eltakarító misszióját megrendelve.