Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Putyin elrendelte a széles körű védőoltás jövő heti megkezdését

A koronavírus elleni széles körű védőoltás – elsősorban az orvosok és tanárok körében történő – jövő heti megkezdésére adott utasítást Vlagyimir Putyin orosz elnök szerdán.

Már harmincan akarják kizárni Deutsch Tamást az Európai Néppártból

A fideszes politikus gestapózós kiszólása miatt szeretnék már a jövő héten megejteni a szavazást Deutsch tagságáról. Megszereztük az aláírók névsorát, van köztük német, osztrák és lengyel politikus is.

Kiszivárgott: Magyarország és Lengyelország megkerülését mérlegeli az Európai Bizottság!

Egy áthidaló jellegű, a helyreállítási alap mintájára készülő speciális megoldást mérlegel az Európai Bizottság azért, hogy a magyar és a lengyel kormány költségvetési vétója ellenére is tudjon haladni és ha később majd a két kormány feladja a vétóját, csatlakozni tudjon a konstrukcióhoz – tudta meg a Financial Times egy magasrangú uniós…

A nyugati vétósemlegesítés megágyazhat az Európai Unió felbomlásának?

888.hu
-
 Ma 16:00Vélemény

Francia terv készül a magyarok és a lengyelek megtörésére.

Sorkatonaság elől menekülő szír bevándorlónak adott igazat az Európai Unió Bírósága

Az uniós bírói fórum szerint a Németországban menekültstátuszért folyamadó, katonai kötelezettség elől menekülő szír állampolgárt megilleti a nemzetközi védelem.

Baleset a Róbert Károly körúton! Dugóra számítsatok!

Baleset történt a Róbert Károly körúton a Rákóczi híd felé a Vágány utca után - írja a BKK. Torlódásra számítsatok! 

Kaotikus körülmények között rajtol az Európa-bajnokság

Csütörtökön a Románia-Németország találkozóval megkezdődik az idei női kézilabda Európa-bajnokság. Sokáig az sem volt biztos, hogy a tornát meg tudják majd rendezni, hiszen az egyik kijelölt rendező, Norvégia az egészségügyi kockázatokra hivatkozva visszalépett a rendezéstől, végül azonban Dánia egyedül is megtartja a tornát, melyen…

A professzor úr „kiosztotta” az orvost - Merkely Béla harcolt a focipályán 11-szer újraélesztett Ádámért

BorsOnline
-
 Ma 15:30Sport

Újra százszázalékos állapotban focizik az a 19 éves dabasi focista, akit három éve 11-szer kellett újraéleszteni, miután összeesett egy meccsen. A visszatérésben fontos szerepe volt Merkely Béla professzornak.

Még bizalmatlanok az európaiak az új vakcinákkal szemben

Felmérések szerint a britek és a franciák mintegy fele kételkedik az oltóanyag megbízhatóságában.

Van, aki kortalan – Hírességek, akik fittyet hánytak a korukra és ikonok lettek

Femcafe
-
 Ma 15:05Bulvár

Ők bebizonyították, hogy a kor csak egy szám, semmi több.

Hatan egy ellen: öt tagállam és az Európai Bizottság esett neki Lengyelországnak az Európai Bíróságon

Az Európai Bíróság keddi ülésén öt tagállam és az Európai Bizottság esett neki Lengyelországnak az ott végrehajtott bírósági reform kapcsán. A tárgyalás politikai kinyilatkoztatásoktól sem volt mentes, miközben lengyelek ellen fellépő tagállamok esetében is hozhatók „jogállamiatlan” példák.

Box edzője kért segítséget a nehéz körülmények között élő fiatal tanítványának

Nool
-
 Ma 14:45Belföld

A Magyar Vöröskereszt Nógrád Megyei Szervezete és a Karancs Speciális Mentőszolgálat közös összefogással segítettek a Salgó Fight SE Thai Box Team edzőjének felkérésére egy hátrányos helyzetű fiún és családján.

Három napon át minden a jazz körül forog

A kilenc éve minden évben április 30-án megrendezett Nemzetközi Jazznap (International Jazz Day) magyar eseményeit a koronavírus-járvány miatt elhalasztották, azonban a szervezők most online pótolják az elmaradt koncerteket, amiket három napon keresztül, öt budapesti és egy felvidéki helyszínről közvetítenek.

Megvannak a friss adatok az európai munkanélküliségről

Újabb csapást mért világszerte a koronavírus-járvány a munkaerőpiacra, áll az ENSZ Munkaügyi Szervezetének friss tanulmányában, amely a bérek erőteljes csökkenéséről is beszámol.