Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Most már tripla mutáns vírus tartja rettegésben Indiát

Nemrég még dupla koronavírus-mutánsról szóltak a hírek Indiában, de nem kellett sokat várni arra, hogy már tripla mutánst is felfedezzenek. Az új variánst bengáli törzs néven emlegetik.

Von der Leyen még zöldebbé tenné az európai gazdaságot

Az EU júniusban kezdi meg szén-dioxid piacának átalakítását.

Halott ötlet volt az európai labdarúgó szuperliga létrehozása

Origo
-
 Ma 18:33Foci

Tebas szerint még beszélnek majd a nagy csapatok elleni szankciókról.

A WHO európai vezetője szerint jól megy az oltási kampány

Elismerését fejezte ki Magyarországnak a WHO európai vezetője - emelte ki a HírTV a diplomáciai látogatás eseményei közül Hans Kluge egyik mondatát. 

Covid magatartási kódexet fogadtak el a zalakarosi turisztikai szolgáltatók

Zalakaros elindította a „Mire a vendégek jönnek, legyünk beoltva” kampányát. A fürdőváros bízik abban, hogy hamarosan elindul a turizmus, ezért nagy hangsúlyt kell fektetni a turisták biztonságára, egészségére.

Domenicali elismerte, kieshetnek európai versenyek a naptárból jövőre

A Forma-1 elnök-vezérigazgatója, Stefano Domenicali elismerte, van esély arra, hogy a száguldó cirkusz versenynaptárából kiesnek majd európai futamok a jövőben.

Magyar focicsapatot is hívtak az európai szuperligába

Ripost
-
 Ma 17:30Sport

Olasz legenda beszélt erről 1964-ben. Hol vannak már ezek az idők? Szuperliga magyar csapat részvételével is indulhatott volna a régi tervek szerint.

Távozásra szólították fel az Európai Szuperliga-klubok vezetőit a Premier League irányítói

A Sky Sport csatorna csütörtöki értesülése szerint Richard Masters PL-ügyvezető közölte az Arsenal, a Manchester United, a Chelsea, a Liverpool és a Manchester City képviselőivel, hogy szabadítsák fel pozícióikat a Premier League munkacsoportjaiban. Ellenkező esetben azt kockáztatják, hogy "erővel elmozdítják" őket. A hatodik ESL-ben…

Nagy a bizonytalanság, júniusra marad a tűzijáték az európai jegybankban

Napi.hu
-
 Ma 16:45Külföld

Miután nem változtatott a legfontosabb kamatfeltétekben és eszközvásárlási paraméterekében az ECB, Christine Lagarde, az Európai Központi Bank (ECB) elnöke is utalásokat tett csak arra, hogy legközelebb júniusban lehet komolyabb változás.

A tiszavárkonyi óvodában is felütötte a fejét a vírus

Szoljon
-
 Ma 16:36Belföld

Nem sokáig örülhettek a tiszavárkonyi gyermekek az óvodába való visszatérésnek.

Másfél hónapra kórházba küldte a cégvezetőt a vírus

Sonline
-
 Ma 16:30Belföld

Az 59 éves kaposvári férfi 27 kilót fogyott.

Szívszorító: új otthont keresnek az árván maradt kutyának az újpesti állatmentők, miután a gazdáját a vírus miatt elvesz…

Blikk
-
 Ma 16:14Belföld

Egyre több kutya kerül állatmentőkhöz, miután a gazdáikat a koronavírus-fertőzés miatt kórházba szállítják. Pontosan ez történt Pinky-vel is: az idős gazdáját három héttel ezelőtt kellett elszállítani a budapesti otthonából. A négylábú sokáig várta, de gazdája sajnos már soha többé nem fog visszatérni hozzá.

Százmilliárdokra perlik a Tiktokot, minden európai gyerek nevében

Telex
-
 Ma 15:50Infotech

Angliában indul a per, a vád a gyerekjogok súlyos megsértése.

Ebből a videóból kiderül mi a különbség a vírusok és baktériumok közt

Mi a legfontosabb különbség a két kórokozó között? Melyikük felelős a gyomorrontásért, a mandulagyulladásért vagy éppen a pattanásokért? A Semmelweis Egyetem új animációs filmjéből ez is kiderül. A Semmelweis Egyetem KliniKaland-sorozatának első részében a vakcinákról hallhattunk, a második részben pedig az…

Lehetséges, hogy az Európai Bizottság perre menne az AstraZenecával

Nemrég öt névtelenül nyilatkozó diplomata megosztotta, hogy az Európai Bizottság kész lenne pert indítani az AstraZeneca ellen, amiért a vállalat nem tartotta a korábbi megállapodásban szereplő szállításokat.