Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Világörökség címet kapott 11 európai fürdőváros az UNESCO-tól

Kilenc új helyszínt vett fel a világörökségi listára az ENSZ Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális Szervezetének (UNESCO) világörökségi bizottsága a kínai Fucsouban zajló tanácskozásán – jelentette az MTI. Érdekesség, hogy a 9 helyszín…

Ősi fogkőben talált mikrobák utalnak a mezőgazdaság európai terjedésére

A Közel-Keletről érkezett földművesek baktériumai átvették a helyi vadászok és gyűjtögetők baktériumainak helyét.

A vírus elmagányosította Európát

A koronavírus-járvány kitörése óta megkétszereződött a magukat magányosnak érzők száma az Európai Unióban; Magyarországon az átlagnál kisebb mértékben növekedett ez a szám – derült ki az Európai Bizottság Közös Kutatóközpontjának (JRC) friss felméréséből.

23 tagállam "bojkottálta" az európai uniós szerzői jogi irányelvet

SG
-
 Tegnap 22:27Infotech

A tagországok "elfelejtették" átültetni a csomagot a nemzeti jogszabályokba.

Az egyik legnagyobb európai hasiskereskedő bandára csapott le a spanyol rendőrség

Komoly csapást mért a spanyol rendőrség az egyik legnagyobb európai hasiskereskedő bandára, amelynek 77 tagját őrizetbe vették - közölték kedden a spanyol hatóságok.

A Ferencváros idén ősszel is csoportkörös lesz valamelyik európai kupában

A litván Žalgiris Vilniust 3-1-re győzte le a Fradi a BL-selejtező visszavágóján. A következő ellenfelük a Slavia Praha lesz.

Lecsapott a rendőrség az egyik legnagyobb európai bűnszervezetre

A bűnbanda vezére, aki Lionel Messi argentin focista nyomán Hasis Messi néven is ismert, továbbra is szökésben van. A marokkói bűnöző uralja a drogkereskedelmet Gibraltárban.

Tökéletes Fradi: kezdődhet az újabb európai kupacsoda

A Ferencváros mind a négy eddigi BL-selejtezőjét megnyerte, a gólkülönbség 11-1. Ezzel már biztos, hogy harmadszor egymás után is valamelyik európai kupasorozat csoportkörében játszhatnak.

Az Európai Bizottság meghosszabbítja Magyarország helyreállítási tervének tárgyalási határidejét

Az Európai Bizottság hét uniós tagállam, köztük Magyarország esetében hosszabbítja meg a koronavírus-járvány okozta gazdasági károk utáni talpraállás finanszírozását segítő helyreállítási tervről szóló tárgyalások határidejét - közölte Veerle Nuyts, az Európai Bizottság illetékes szóvivője a brüsszeli testület szokásos sajtótájékoztatóján…

Európa egyik legnagyobb hasiskereskedő bandájára mért csapást a spanyol rendőrség

A bűnszervezet vezetője Lionel Messi után "Hasis Messinek" nevezte magát, őt még nem sikerült elkapni.

Japánként Európában – mint Rómában a rómaiak

Magyar Nemzet
-
 Tegnap 20:03Sport

Váratlan találkozás a portugál cselgáncs atyjának lányával, a kettős identitású Szacsiko Kobajasival.

Az Európai Bizottság hét tagállam helyreállítási tervének tárgyalási határidejét hosszabbítja meg

Az Európai Bizottság hét uniós tagállam, köztük Magyarország esetében hosszabbítja meg a koronavírus-járvány okozta gazdasági károk utáni talpraállás finanszírozását segítő helyreállítási tervről szóló tárgyalások határidejét - közölte Veerle Nuyts, az Európai Bizottság illetékes szóvivője a brüsszeli testület szokásos sajtótájékoztatóján kedden.

Podcastot indított a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program

Podcastot indított a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa (EKF) program, az első adásban Can Togay János művészeti és kreatív főtanácsadóval beszélgettek.

A vírus elmagányosította Európát

A koronavírus-járvány kitörése óta megkétszereződött a magukat magányosnak érzők száma az Európai Unióban; Magyarországon az átlagnál kisebb mértékben növekedett ez a szám – derült ki az Európai Bizottság Közös Kutatóközpontjának (Jrc) hétfői felméréséből. A magánnyal és társadalmi elszigeteltséggel kapcsolatos legújabb uniós…