Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 200 hír

„Játék egy zöldebb jövőért”

A Henkel és a Rossmann közös akciójában egy 2 millió forint értékű fenntartható játszótér-felújítás volt a tét.

Apró lépésekkel segít zöldülni a dm

Mit tehetünk, ha a fenntarthatóságot szeretnénk beépíteni a mindennapok gyakorlatába? A dm ősszel „Kezdd kicsiben!” felhívással edukációs programot és közösségi kihívást indít, hogy felhívja a figyelmet azokra a kis lépésekre, amelyeket a hétköznapokban megtehetünk.

A bitcoinbányászat valójában zöld

Kriptoworld
-
  Ma 06:45 Gazdaság

A bitcoinbányászat évente annyi villamosáramot használ, mint Ausztria, vagyis 73.12 TW/h-t, a Digicomist.com adatai szerint. A hatalmas energiaigénye az egyik legerősebb vitapont ellene, a szkeptikusok szerint ugyanis a bányászás nagyon

Alpolgármester lehet Zöldné

Hírhatár
-
  Tegnap 22:39 Megyei

Úgy tűnik, nem csak duma a békejobb, a Bajai Hírhatár információi szerint Nyirati Klára felkérte alpolgármesternek a fideszes képviselőt.

A Magyar Reklámszövetség Elindítja Zöld Bolygó Kezdeményezését

onBrands
-
  Tegnap 20:17 Gazdaság

Az MRSZ a kommunikációs iparág szereplőinek fenntartható működésre való átállását kívánja ösztönözni.

Zöldülő ásványvízipar

Turizmus Online
-
  Tegnap 18:14 Recept

Persze van hova fejlődni.

Mégis nyomoznak a Borkai-ügyben – egy parlamenti interpellációra adott válaszból derült ki

A Belügyminisztérium államtitkára szerint a rendőrség elfogulatlanul vizsgálódik, és fellépnek mindenkivel szemben, aki megsérti a törvényt.

Díszkert zöldségfélékből III.

A díszkertként is funkcionáló zöldségeskertek nemcsak a jóleső kerti munkával, hanem a szem gyönyörködtetésével is segítik a kikapcsolódást, így pihentetnek is. Szinte valamennyi zöldségfajnak akadnak fajtái, amelyeket beültethetünk reprezentatív ágyásokba is.

Reményt, de nem megoldást adott az ellenzéki összefogás

444
-
  Tegnap 15:44 Belföld

Kiderült, hogy teljes ellenzéki együttműködéssel le lehet győzni, meg lehet szorongatni a Fideszt. Ám ettől még nagyon nehéz lesz 2022-ig fenntartani és újra kötni a mostani szövetséget, és a Fidesz mindent megtesz majd, hogy ez ne sikerüljön. A bizalmatlanság már most, az új pozíciók elosztásakor problémákat okoz.

Nagy Csomor András: „A Fideszhez tartozni jó” – Huth és Szentesi Zöldi az olasz szolidaritási tüntetésen

Mandiner
-
  Tegnap 14:48 Belföld

Bayer Zsolt szolidaritási nagygyűlést szervezett a Stefánián Matteo Salvini és az olasz békemenet mellett.

Egyirányúsítják a Budapesti utat

Ittlakunk
-
  Tegnap 14:46 Budapest 16. ker

Október 25-én, pénteken reggel 5 órától a Budapesti utat egyirányúsítják a Futórózsa utcától az Olga utcáig, mert gázvezetéket építenek - írja a BKK.A 44-es, a 244-es, a 996-os és a 996A autóbusz Budapesti út, illetve a 996-os és a 996A autóbusz Sasvár utca megállóját áthelyezik. A munka várhatóan december 12-ig tart. …

Szexéhes zöld nők próbálták leteperni a srácot a vásárosnaményi híd alatt?

Szon
-
  Tegnap 14:44 Baleset-bűnügy

Idén októberben is arra biztatjuk olvasóinkat, hogy küldjenek nekünk kísértetsztorikat! Ezúttal egy igen pajzán történet futott be... Úgy fest, Vásárosnaményban felizgult ogre nők garázdálkodnak... Hinnye!

A zöld energia az üzleti életben is előnyt jelent

NRGreport
-
  Tegnap 14:39 Pénzügy

A BloombergNEF statisztikája szerint 2018-ban a vállalkozások 13,4 gigawatt megújuló energiát termeltek, ez duplája az előző évi mennyiségnek. Bár a környezetre gyakorolt hatása sem elhanyagolható az ilyen beruházásoknak, azt is érdemes látni, hogy a vállalatok így pénzt is spórolhatnak, ami hosszú távon anyagi előnyöket is jelent a…

Hogyan zöldülhetnek az ásványvizes cégek?

Mennyire fontos a vásárlóknak, hogy környezettudatos cég termékét válasszák? 

Közösségimédia-kisokost adott ki a Neumann Társaság

Médiapiac
-
  Tegnap 14:31 Média

A letölthető kiadvány tíz, manapság népszerű közösségi szolgáltatás működésébe enged betekintést a Facebooktól a podcastokig.