Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Meghosszabbította bíróság a távoltartási végzést az Orosz Bernadettet bántalmazó férfi ellen

A Salgótarjáni Járásbíróság július 18-ig meghosszabbította a távoltartási végzést az ellen a férfi ellen, aki november 9-én bántalmazta Orosz Bernadettet, tudta meg az Index.

Csak előre: szállj be otthonról a koronavírus elleni harcba!

Dunaújváros
-
  Ma 19:35 Megyei

Elsőre hihetetlen, pedig igaz: otthoni számítógépes erőforrásait felhasználva bárki csatlakozhat a koronavírus elleni küzdelemhez. Még te is, ön is, kedves olvasó. A megoldás a Folding @ home (FAH vagy F @ h) projekt – a hajtás után bemutatjuk, mit is tud!

Továbbra is nyugodt lehet Orosz Bernadett, a bíróság újabb négy hónappal meghosszabbította támadója távoltartását

Július 18-ig meghosszabbították a távoltartási végzést az ellen a férfi ellen, aki november 9-én bántalmazta Orosz Bernadettet - tudta meg az Index a sértettől. Egyúttal elutasították a bántalmazással gyanúsított férfi ügyvédjének indítványát a távoltartás megszüntetésére. 

Négy hónappal meghosszabbították az Orosz Bernadettet bántalmazó férfi elleni távoltartást

Az indokolás szerint fennáll a bűnismétlés veszélye, azaz vélhetően újra megverné a nőt.

Andrej Babiš szerint az EU nem adott pluszpénzt a járvány elleni harcra

Andrej Babis cseh kormányfő szerint az Európai Unió pénzügyi támogatása, amelynek segítenie kellene a tagországokat a koronavírus-járvány gazdasági következményei elleni küzdelemben, nem jelent Csehország számára semmiféle pluszpénzeket.   A miniszterelnök a Twitteren megjelent bejegyzésében – a CTK jelentése szerint – azt írta,…

A cseh kormányfő szerint nem adott pluszpénzt az Eu a járvány elleni küzdelemre

A miniszterelnök a Twitteren megjelent bejegyzésében – a Ctk jelentése szerint – azt írta, hogy Csehország a számára az uniós...

A Barca 30 ezer maszkkal járult hozzá a járvány elleni védekezéshez

M4 Sport
-
  Ma 18:02 Sport

A katalánok alapítványukon keresztül kaptak és adtak.

Ujhelyi: tucatnyi uniós eszköz van, amit használhatnánk a koronavírus elleni védekezésben!

Újabb uniós forrásokról és támogatási eszközökről számolt be Ujhelyi István európai parlamenti képviselő a közösségi oldalán tartott rendhagyó sajtótájékoztatóján, amelyeket Magyarország a koronavírus elleni védekezésben használhat, de a kormány letagadja őket. Az MSZP politikusa ismét cáfolta azokat a kormányzati állításokat, miszerint az…

A cseh kormányfő elégedetlen az EU pénzügyi támogatásával a koronavírus elleni küzdelemhez

Andrej Babis cseh kormányfő szerint az Európai Unió pénzügyi támogatása, amelynek segítenie kellene a tagországokat a koronavírus-járvány gazdasági következményei elleni küzdelemben, nem jelent Csehország számára semmiféle pluszpénzeket. A miniszterelnök a Twitteren megjelent bejegyzésében – a CTK jelentése szerint – azt írta, hogy…

Élesben tesztelné a koronavírus elleni kísérleti vakcinákat egy amerikai tudós

Qubit
-
  Ma 17:41 Tudomány

Nir Eyal, a Stanford bioetikusa szerint jelentősen felgyorsíthatná a vakcina feltalálását, ha száz önkéntest megfertőznének a COVID-19-cel, és rajtuk tesztelnék a lehetséges oltásokat.

A Nanushka is csatlakozik a koronavírus elleni küzdelemhez

Ridikül
-
  Ma 17:17 Életmód

Hazai és nemzetközi sikerei ellenére a Nanushkát is negatívan érinti a COVID-19 néven elhíresült koronavírus.

Mindent be kell vetni a koronavírus elleni harcban – Beindultak a megfigyelőgépezetek is

Portfolio
-
  Ma 16:28 Gazdaság

Nagy segítséget adhat a világnak a technológia szektor a koronavírus elleni harcban a mesterséges intelligenciával, a big data megoldásokkal és a szuperszámítógépekkel. Íme néhány példa arra, hogy milyen megoldások jöhetnek szóba a járvány megállításában és hogy miket vetettek be eddig a kormányzatok a technológia vívmányai közül.

Babis: Az Unió nem ad pénzt a járvány elleni küzdelemre

Az Eu nem ad pénzt a koronavírus-járvány elleni küzdelemre, pusztán az eddig odaítélt pénzek átcsoportosítását engedélyezte a cseh kormányfő szerint.

Fehéroroszország: játszanak és imádkoznak a világért – nézők előtt

NSO
-
  Ma 15:25 Foci

Az egész világért játszanak és imádkoznak a fehérorosz futballisták – azaz továbbra is zajlik az egy héttel ezelőtt elinduló fehérorosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság.