Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 5 hír

Kétévente kellene lezárni a világot, hogy elérjük a kitűzött szén-dioxid-kibocsátási céljainkat

Liner
-
 Ma 01:50Életmód

A koronavírus-világjárvány kitörésének korai szakaszaiban, amikor az első lezárásokat elrendelték az egyes kormányok, drámai esés következett be a globális szén-dioxid-kibocsátás mértékében. A következő egy évtizedben kétévente lenne szükség ekkora csökkenésre ahhoz, hogy elérjük a párizsi klímaegyezményben kitűzött…

Rekordmértékű volt a szén-dioxid-kibocsátás visszaesése 2020-ban

Élő bolygónk
-
 21.03.04 14:02Életmód

A világgazdaság koronavírus-járvány miatti megtorpanása és az energiaszükséglet ezzel együtt járó visszaesése következtében 6 százalékkal, vagyis mintegy kétmilliárd tonnával csökkent a szén-dioxid-kibocsátás világszerte.

Nem lesz ez így jó: az idei szén-dioxid-kibocsátás meg fogja haladni a járvány előtti rekordszinteket

ContextUs
-
 21.03.03 14:00Életmód

A Nemzetközi Energia Ügynökség ismét figyelmeztette a kormányokat, hogy még nem késő a zöld gazdaságra fordítani a gazdaságélénkítésre szánt alapokat.

Az Európai Unió egy évnyi emissziójával csökkent tavaly a szén-dioxid-kibocsátás

A világgazdaság koronavírus-járvány miatti megtorpanása és az energiaszükséglet ezzel együtt járó visszaesése következtében 2020-ban jelentősen csökkent a széndioxid-kibocsátás világszerte.

Péni István célkeresztjében már az olimpia van

Pesti Hírlap
-
 21.03.02 14:31Belföld

Péni István az elmúlt tíz évben nemcsak az ország, de az egész világ egyik legjobb sportlövője lett.  Sokan azt gondolnák, hogy Péni István sorsa már születésekor eldőlt, hiszen mind édesanyja Lencz Erika, mind édesapja Péni István válogatott sportlövők, ám ez egyáltalán nincs így. „Szüleim nem nagyon erőlették a sportolást, ők inkább a…