Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 72 hír

Hetényi Zoltán lett az Erste Liga legjobb kapusa

Az előző idényhez hasonlóan a félbeszakadt 2019/20-as szezonban is Hetényi Zoltánt választották a jégkorong Erste Liga legjobb kapusának. A magyar szövetség honlapja pénteken közölte: a DEAC játékosa az alapszakaszban 93,3 százalékkal védett, a középszakaszban 93,16 volt a mutatója, majd a negyeddöntőben még javult, és 95…

Megint Hetényi Zoltán lett az Erste Liga legjobb kapusa

M4 Sport
-
  Tegnap 21:37 SportFTCTelekom

A védők között finn, a csatárok között kanadai győzelem született.

Ismét Hetényi Zoltán lett a szezon legjobb kapusa az Erste Ligában

Origo
-
  Tegnap 20:55 Sport

A legjobb hátvéd díját az FTC-Telekommal bajnok Jere Pulli kapta.

Egyszerű ötletek, hogy sose veszítsük el a kulcsainkat!

Nap mint nap
-
  Tegnap 20:20 Színes

A feledékenység elég sokak mindennapjaiban jelen van, általában pénztárcát, dokumentumot, távirányítót szoktunk elveszíteni, de az éllovas nagy valószínűséggel a kulcs, hiszen mindenkivel előfordult már, hogy valamelyik kulcsát alig találta meg. És ez általában igaz minden apró, hordozható és sok helyre magunkkal cipelt tárgyra, úgyhogy…

Sokkal több nő veszíti el az állását a koronavírus miatt, mint férfi

Portfolio
-
  Tegnap 19:46 Gazdaság

44 millió ember vesztheti el a munkáját globálisan a koronavírus miatti lezárások miatt, Kínát nem számolva – derül ki a Citi legfrissebb kutatásából. A bank úgy véli, leépítések elsősorban a nőket érintik majd: 31 millióan veszthetik el közülük munkájukat, míg a férfiak esetén ez a szám 13 millió – írja a CNBC.

Megnéztük, hogy veszik ki a koronavírust a szennyvízből

Index
-
  Tegnap 19:41 Tudomány

A Nagykanizsán rohamtempóban kialakított laborban koncentrálják kilenc magyar város szennyvízmintáiból a koronavírus és társai örökítőanyagát.

Erste Liga: ismét Hetényi Zoltán lett az idény kapusa

NSO
-
  Tegnap 19:23 Sport

Az előző idényhez hasonlóan a félbeszakadt 2019–2020-as idényben is Hetényi Zoltánt választották a jégkorong Erste Liga legjobb kapusának.

Újabb játékosát veszítette el a Dortmund

FociClub
-
  Tegnap 19:01 Foci

A szezonban már nem számíthatnak rá

Július 1-én Németország veszi át az EU soros elnökségét

Huppa
-
  Tegnap 12:54 Vélemény

Hatalmas feladatok állnak előtte: sürgősen meg kell állapodni a hétéves költségvetésről, kompromisszumra kell jutni a migrációs és a klímapolitika kérdéseiben és le kell küzdeni a koronavírus-válságot és következményeit. „A német soros elnökséggel kapcsolatos elvárások a pandémiával tovább fokozódtak” – írta a külügyminisztérium egy…

Joshua Shallát választották az Erste Liga legjobb csatárának

Székelyhon
-
  Tegnap 12:15 Sport

Az Erste Liga csapatainak vezetőedzői a Csíkszeredai Sportklub kanadai támadóját, Joshua Shallát látták a márciusban véget ért 2019–2020-as szezon legjobb támadójának.

Sírhely türelmi idő: 6 hónap – Aki figyelmetlen, el is veszítheti szerettei nyughelyét a temetőkben

Feol
-
  Tegnap 11:30 Megyei

Több ezer lejárt és aktuálisan lejáró sírhely található az önkormányzati temetőkben Székesfehérváron, ezért a Városgondnokság azzal a kéréssel fordul a lakossághoz: ellenőrizze mindenki szerettei sírhelyének érvényességét.

Sokkoló: egyik napról a másikra veszítheti el munkáját 290 ezer magyar melós

Pénzcentrum
-
  Tegnap 11:03 Gazdaság

2019-ben a magyar dolgozók 6,6 százaléka számított ideiglenesen alkalmazott munkaerőnek, ez körül-belül 290 000 munkavállalót jelent. Nekik gyakorlatilag, határozott idejű munkaszerződésük okán meg vannak számlálva a napjaik, hiszen...

Új főszerkesztő veszi át a Noizz.hu irányítását

A jelenlegi főszerkesztő, Forrás Dávid távozik és a civil szektorban folytatja karrierjét. Ma bejelentették, ki veszi át a feladatait júniustól.

Gerentsér Imre veszi át a DKT vezetését

MMonline
-
  Tegnap 09:43 Karrier

Változik a hazai internetes oldalak auditált látogatottságmérését koordináló DKT Kft. vezetése, Papliczky Páltól Gerentsér Imre veszi át az ügyvezetői pozíciót június 1-ével. Papliczky Pál a Mediaworks-höz távozik, a DKT elnökségét továbbra is Sopov István vezeti. Papliczky Pál 2019 júniusában vette át az ügyvezetőséget, az elmúlt egy évben…

Európát célozza Kína trójai falova, de veszíthet

24.hu
-
  20.05.28 20:31 Külföld

A Huawei még Angela Merkel számára is túl nagy falatnak tűnik, Trump mesterterve azonban épp Európában érhet be. Úgy tűnik, Kína lassan kapcsolt, Amerika pedig maximálisan kihasználja az ázsiai ország import-kiszolgáltatottságát.