Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

11 legjobb rejtett WhatsApp funkció, amit ismerned kell

Rengetegen használják ezt a csevegő alkalmazást, ám sokan nem ismernek néhány hasznos funkciót - ezeket mutatjuk be most.

Nádai Anikó elárulta, miért kellett sürgősen műteni

Joy
-
 Ma 07:11Bulvár

A szépséges műsorvezető nemrég tudatta a rajongóival, hogy meg kell műteni, ám az okát csak most osztotta meg, méghozzá Instagram oldalán.

Valójában ilyen gyakran kellene hajat mosnod

woohoo
-
 Ma 07:10Divat

A téma örök vita tárgyát képezi: vajon heti hány alkalommal kellene megismételni a hajmosási rutinunkat? Nos, az igazság az, hogy ezt nagyban meghatározza az életstílusunk. Ha például te azok közé tartozol, akik rendszeresen járnak edzeni, vagy sportolsz a négy fal között, akkor nagyobb eséllyel mosol gyakrabban hajat. Viszont sokan vannak, akik…

Sokféle szövődménnyel kell számolni az intenzív ellátás után

Ez fizikai, mentális és kognitív zavarokat egyaránt jelöl, és bárkinél kialakulhat, akit intenzíven kezeltek.

Az EU-nak el kellene felejtenie a földgázt?

Nem kellene egyáltalán fejleszteni a gázinfrastruktúrát az Európai Unióban, egyrészt, mert a jelenlegi kapacitások sem kihasználtak, másrészt egyre csökken az igény a földgázra, 2050-re pedig teljesen el fog laposodni – derült ki az Artleys-jelentésből. 

Egy Covid-osztályon dolgozó nővér vallomása: “Belefáradtunk abba, hogy embereket kell látnunk folyamatosan meghal…

Liner
-
 Ma 06:19Életmód

A coloradói UCHealth kórház szakápolója, Hannah Paik bármelyik vírustagadót és kételkedőt szívesen körbevezeti a klinika osztályain annak érdekében, hogy lássák a valóságot, amellyel nap mint nap szembe kell nézniük az ott dolgozó orvosoknak és nővéreknek.

Amit a margarinról tudnod kell, mielőtt megveszed: szempontok, amiket mérlegelj

Femina
-
 Ma 06:06Egészség

A margarin növényi alapú élelmiszer, ám több szempontot kell mérlegelni a vásárlás előtt.

Hány évet kell dolgozni egy átlagos budapesti lakásért?

Európában a belga fővárosban kell az egyik legrövidebb időt dolgozni egy átlagos méretű és elhelyezkedésű lakás megvásárlásához. A ciprusi és az izlandi főváros is az élmezőnyben van, e három helyen 7 évnél kevesebb jövedelem is elegendő, míg Budapesten 17 évnyi szükséges. Egyelőre nem várható, hogy rövidtávon javítunk.

Hány évet kell dolgozni egy átlagos budapesti lakásért?

Európában a belga fővárosban kell az egyik legrövidebb időt dolgozni egy átlagos méretű és elhelyezkedésű lakás megvásárlásához. A ciprusi és az izlandi főváros is az élmezőnyben van, e három helyen 7 évnél kevesebb jövedelem is elegendő, míg Budapesten 17 évnyi szükséges. Egyelőre nem várható, hogy rövidtávon javítunk.

Ha enni akarsz, akkor meg kell tanulnod online ételt rendelni – interjú Csertán Ákossal

Első pillantásra szinte mindenki az elmúlt időszak digitalizációs folyamatinak a győztese, ugyanakkor milliók kényszerültek korábbi digitális tapasztalatok nélkül is az online térbe, ez pedig döntő mértékben befolyásolta a service design szakemberek gondolkodását és a szolgáltatástervezést. A nagyobb felhasználói befogadás érdekében pedig…

Koronavírus miatt Kis Grófot azonnal kórházba kellett vinni

A vírus szövődményeként fellépő kétoldali tüdőgyulladással fekszik kórházban az ország legnépszerűbb muzsikusa. Orvosai szerint Grófo épp időben került az intézménybe, így vissza tudják szorítani a gyulladást.

35 rendbeli csalás miatt kell felelnie

Összesen 35-ször hirdetett meg babakocsikat, gyermekjátékokat, trambulinokat úgy, hogy valójában egyik sem volt a tulajdonában.

Szijjártó Péter: 15 perc után le kellett zárni a beruházásokat támogató program újabb kiírását

Tizenöt perc alatt 350 magyarországi vállalat nyújtotta be pályázatát a beruházásokat támogató újabb kiírásra, a programot le is kellett zárni - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán este a Facebook-oldalán.

Kellenek bozóttüzek, így viszont orángutánok és még négyezer faj van veszélyben

Player
-
 Tegnap 21:27Életmód

Egyre több a bozót- és erdőtűz, ráadásul egyre intenzívebbek.