Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Szijjártó: éjféltől Magyarország, Szlovákia és Csehország megnyitják határaikat egymás állampolgárai számára

Szijjártó Péter elmondta: tegnap éjjel és ma reggel abban állapodott meg a cseh és a szlovák kollégájával, hogy éjféltől azon magyar, szlovák és cseh állampolgárok számára teszik lehetővé országaikban való karanténmentes beutazást, akik tartózkodása a másik ország területén nem haladja meg a 48 órát. "Mi megengedjük a szlovákoknak,…

Kölcsönösen megnyílnak a magyar, a szlovák és a cseh határátkelők

Azoknak teszik lehetővé az országaikban való karanténmentes tartózkodást, akik tartózkodása a másik ország területén nem haladja meg a 48 órát.

Megnyitjuk határainkat egymás állampolgárai előtt

Éjféltől Magyarország, Szlovákia és Csehország megnyitják határaikat egymás állampolgárai számára.

Karácsony: a miniszterelnöktől tudjuk, hogy amit a Fővárosi Önkormányzat nem akar, az nem lesz. Hát, ezt a költségv…

Városi Kurír
-
  Ma 15:32 Belföld

Kivéreztetés – nagyjából ezt jelenti a kormány költségvetési megszorító javaslata az önkormányzatok számára. Számolni is nehéz, hányadszorra kapjuk szószegésen a kormányt, de alighanem ez a mostani a legsúlyosabb. Van a miniszterelnök adott szava, hogy Budapestnek az jár, ami eddig is biztosított volt. Van egy kimondott ígéret, amely…

Szijjártó: éjféltől Magyarország, Szlovákia és Csehország megnyitják határaikat egymás állampolgárai számára

Éjféltől Magyarország, Szlovákia és Csehország megnyitják határaikat egymás állampolgárai számára - erősítette meg újságírói kérdésre válaszolva Szijjártó Péter, Magyarország külgazdasági és külügyminisztere Kolozsváron, a Kelemen Hunor Rmdsz-elnökkel közösen tartott sajtótájékoztatóján kedden.

Jókora tartaléka van még az MNB-nek

A piaci várakozásoknak megfelelően továbbra is 0,9 százalék lesz az alapkamat, a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa ugyanis keddi kamatdöntő ülésén nem változtatott azon, illetve a többi monetáris feltételen sem módosítottak a jegybankárok.

Ha a valóságban nem szabadkártyázhat, hát megteszi virtuálisan Jorge Lorenzo

Formula
-
  Ma 15:30 Forma1

Parc Fermé: Ha a valóságban nem szabadkártyázhat, hát megteszi virtuálisan Jorge Lorenzo

Madden Nfl 21 - Napokon belül megkapjuk az első részleteket

Gamepod
-
  Ma 15:30 Infotech

Eddig mindössze egy rövid teaser videót kaptunk a széria idei epizódjához, ez azonban hamarosan megváltozik.

Ilyen az, amikor a *megfelelő* emberrel vagy együtt

Goodstuff
-
  Ma 15:27 Életmód

Amikor a számodra megfelelő férfival vagy olyan érzés, mintha hazaérkeztél volna. Ő nem akar megváltoztatni, nem akarja, hogy más legyél, mint aki vagy. Elfogadja minden jó tulajdonságodat és minden hibádat. A nagy ő nem fogja megjátszani magát előtted. Nem fog úgy tenni, mintha tökéletesen összeillenétek, pedig valójában csak futó kalandra…

Június 20-án szüntetheti meg a kormány a veszélyhelyzetet

Varga Judit a Facebookon osztotta meg a célzott időpontot.

Megnyitják határaikat egymás előtt a V4-ek

Éjféltől azok számára lesz lehetséges a karanténmentes tartózkodás, akik tartózkodása a másik ország területén nem haladja meg a 48 órát.

„Masszív” támogatást ígér a francia elnök a bajba jutott autóiparnak – megmenekül a Renault?

Liner
-
  Ma 15:24 Külföld

Emmanuel Macron francia elnök egy Twitter-bejegyzésben tett ígéretet arra vonatkozóan, hogy a kormány „masszívan” megemeli a koronavírus-járvány következtében pénzügyi krízisbe sodródó autóipar támogatását.

Varga Judit: június 20-án megszűnhet a veszélyhelyzet

"Ma benyújtásra kerül az Országgyűléshez az a törvényjavaslat, amellyel az Országgyűlés felhívja a kormányt, hogy szüntesse meg a veszélyhelyzetet" – közölte Facebook-oldalán az igazságügyi miniszter.

Ma éjféltől Magyarország, Szlovákia és Csehország megnyitja a határokat egymás között

Éjféltől Magyarország, Szlovákia és Csehország megnyitják határaikat egymás állampolgárai számára - erősítette meg újságírói kérdésre válaszolva Szijjártó Péter, Magyarország külgazdasági és külügyminisztere Kolozsváron, a Kelemen Hunor RMDSZ-elnökkel közösen tartott sajtótájékoztatóján.