Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 96 hír

A Facebook mossa kezeit a Capitoliumot ért támadás ügyében

Sheryl Sandberg, a Facebook ügyvezető igazgatója szerint a Capitolium elleni merénylet fő szervezőeszköze nem a Facebook volt, hanem mindazon internetes szolgáltatások, amelyek nem rendelkeznek megfelelő eszköztárral, szabályzattal és átláthatósággal. Kijelentését azonban sokan cáfolják, és több okból elítélik, hogy a platform ilyen…

Újabb fordulat Szilágyi István fiának ügyében: más miatt is nyomoznak ellene

Szilágyi István fia márciusig biztosan a rácsok mögött marad, amiért a gyanú szerint megölte édesapját, de kiderült, hogy más ügyben is nyomoznak ellene.

Az Európai Bizottság kimutatta a foga fehérjét a polgári kezdeményezés ügyében

Az Európai Bizottság kimutatta a foga fehérjét a Minority SafePack polgári kezdeményezés ügyében – értékelte Szili Katalin miniszterelnöki megbízott a testület pénteki döntését az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Szili Katalin: Az Európai Bizottság kimutatta a foga fehérjét a polgári kezdeményezés ügyében

Brüsszel újra azt a határozatot hozta, hogy nincs jogszabályalkotási felhatalmazása a nemzeti kisebbségek védelmének ügyében.

Két védő kizárásáról döntöttek a Human Operator Zrt. ügyében

Két védő kizárásáról döntött a Szegedi Ítélőtábla a Kecskeméti Törvényszék elsőfokú végzését helybenhagyva a Human Operator Zrt.-hez kapcsolódó bűnszervezet ügyében, és elutasították a per áttételét kérő indítványt.

Szili Katalin: az Európai Bizottság kimutatta a foga fehérjét a polgári kezdeményezés ügyében

Az Európai Bizottság kimutatta a foga fehérjét a Minority SafePack polgári kezdeményezés ügyében – értékelte Szili Katalin miniszterelnöki megbízott a testület pénteki döntését az MTI-hez eljuttatott közleményében.   Szili Katalin közölte, a bizottság az Európai Parlament támogatása ellenére megismételte azt a határozatát, mely szerint nincs jogsza

Szili Katalin: az Európai Bizottság kimutatta a foga fehérjét a polgári kezdeményezés ügyében

Az Európai Bizottság kimutatta a foga fehérjét a Minority SafePack polgári kezdeményezés ügyében – értékelte Szili Katalin.

Két védő kizárásáról döntöttek a Human Operator Zrt. ügyében

Két védő kizárásáról döntött a Szegedi Ítélőtábla a Kecskeméti Törvényszék elsőfokú végzését helybenhagyva a Human Operator Zrt.-hez kapcsolódó bűnszervezet ügyében, és elutasították a per áttételét kérő indítványt - tájékoztatta a bíróság pénteken az MTI-t.

Szili Katalin szerint az Európai Bizottság kimutatta a foga fehérét a polgári kezdeményezés ügyében

Az Rmdsz és a Fuen által kezdeményezett, 1,3 millió európai polgár által támogatott kisebbségvédelmi csomag polgári kezdeményezés ügyében pénteken döntött az Európai Bizottság (EB). Döntésében az Európai Parlament támogatása ellenére megismételte azt a határozatát, mely szerint nincs jogszabály-alkotási felhatalmazása a nemzeti…

Büntetőeljárás indult egy, a Nagyszőlősi járásban történt baleset ügyében

Közúti baleset történt a Nagyszőlősi járásban, melynek során egy sofőr áthajtott egy személyen, aki az úttesten hevert. Az ügyben a rendőrség büntetőeljárást indított.

Az erdélyi padlizsánkrém készítése: egyszerű padlizsánkrém recept, padlizsánkrém télire

Pénzcentrum
-
 Tegnap 15:00Otthon

A padlizsánkrém készítése: erdélyi padlizsánkrém recept télire. Mutatjuk, miért keserű a padlizsánkrém, ha elrontottad és bolti padlizsánkrém hol kapható. A padlizsánkrém készítése hihetetlenül egyszerű és nagyon finom

Szili Katalin: Az Európai Bizottság kimutatta a foga fehérét a polgári kezdeményezés ügyében

Az Európai bizottság kimutatta a foga fehérét a polgári kezdeményezés ügyében - írta Facebook oldalán dr. Szili Katalin nemzetpolitikáért felelős miniszterelnöki megbízott.

Két védő kizárásáról döntöttek a Human Operator Zrt. ügyében

A Czeglédy Csaba vezette Human Operator Zrt.-hez kapcsolódó bűnszervezet ügyében 2019 februárjában emeltek vádat.

Salamoni javaslat várható a népszámlálás ügyében! Két félidős lehet az esemény és kimaradhat a második nemzetiség

ma7.sk
-
 Tegnap 14:00Határtalan

Ahogy arról a ma7.sk már korábban tájékoztatott, több kezdeményezés is indult annak érdekében, hogy a február 15-én kezdődő, és március végéig tartó népszámlást későbbi időpontra halasszák. Az ügyben a népszámlálás magyar kampányát koordináló társulás nyílt levelet is írt a kormányfőnek, amelyben a koronavírus okozta helyzetre…

Visszatértek a medvék a turistáktól mentes Machu Picchuba

Telex
-
 Tegnap 11:53Tudomány

Nem ez az első, hogy a járvány miatt a természet visszatér.