Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 65 hír

Pályázati támogatásból fejlődik a Héhalom Önkéntes Tűzoltó Egyesület

Nool
-
 Ma 09:01Belföld

Mintegy 1,6 millió forint támogatást nyert el a közelmúltban a Magyar Falu Programban a Héhalom Önkéntes Tűzoltó Egyesület.

Így szeretne segíteni az emberiségen Csősz Bogi

Life
-
 Tegnap 17:48Életmód

A 4. évadához érkezett a Feleségek Luxuskivitelben című valóságshow. Állandó szereplőként ismét jelen lesz a legfényesebb gyémántként csillogó Csősz Bogi is, aki a Life.hu-nak elárulta mi mindenre számíthatunk az idei szezonban. Az üzletasszony mesélt legújabb találmányról is, amivel az emberiségen szeretne segíteni.

Molnár Ferenc mindent tudott az emberi kapcsolatokról

Könyves Magazin
-
 Tegnap 14:34Könyv

A szerelemről mesélnek azok a – korábban kiadatlan – Molnár Ferenc-regények, amelyek most egy kötetben jelentek meg. Pletykák, képtelen elvárások, vágyak és lázadás. Olvass bele!

Milyen lesz az élet az emberiség kihalása után? A kutatók elmondták a legvalószínűbb forgatókönyvet

Femina
-
 Tegnap 14:10Utazás

Nem az a kérdés, hogy megtörténik-e, hanem az, hogy mikor és hogyan.

Jövőkutató: 5G nélkül az emberiség elfelejtheti a jólétet

Pekingben a minap hoztak létre egy 5G-alapú – teljes mozgásszabadságot biztosító – teleorvoslási és elsősegélynyújtó rendszert, de a technológiát a távorvoslás mellett a bányászat, a kikötői logisztika vagy a nyomdatechnika területén is bevetették már – hangzott el a Huawei Technologies Hungary budapesti és shenzheni online…

Trump tett egy emberi gesztust Joe Biden felé

HVG
-
 Tegnap 10:35Baleset-bűnügy

A demokrata párti politikus még szombaton szenvedett kisebb balesetet, a hivatalban lévő elnök a Twitteren reagált.

A Gerdau növeli a biztonságot, csökkenti az emberi hibákat az RFID segítségével

Cikkünkben egy külföldi példán keresztül mutatjuk be, hogyan segíthet az RFID-alapú rendszer a logisztikai vállalatok hatékonyságának növelésében. A Gerdau rádiófrekvenciás azonosítórendszerének bevezetése várhatóan nagyobb láthatóságot és az alkalmazottak termelékenységének növekedését eredményezi majd, miközben a biztonságot is…

Olyan szuperfegyvert alkottak az oroszok, mely képes volt elpusztítani egy 450 kilométerre lévő célpontot

Androgeek
-
 Tegnap 08:00Tudomány

Egy elképesztő teljesítményre képes szuperfegyvert mutatott be a napokban az orosz hadsereg, akik a Fehér-tengeren mutatták be legújabb szárnyas rakétájukat, mely a hangsebesség nyolcszorosával képes száguldani célpontja felé. A gyorsaság mellett azonban a hatótávja és a pontossága is fontos, hiszen a rakétával a bemutató s

Jövőkutató: az 5G nélkül az emberiség elfelejtheti a jólétet

A Huawei szerint 2030-ban már 100 milliárd kapcsolatot bonyolítanak a mobilhálózatok

Gyors, erős, és becsapja a sejteket

Bakács Tibor immunológus-kutatót, az MTA doktorát arról kérdeztük, ő beadatná-e magának a korábbi védőoltásoktól merőben eltérő technológiával gyártott vakcinát.

Nagyot alkottak a spanyol feltalálók: ez a robot lepipálja a szőlőcsőszöket

Szőlőbirtokokat ellenőrző földi robotot fejlesztett a Valenciai Politechnikum. A VineScout névre keresztelt robot képes lesz arra, hogy önállóan rója a szőlőbirtok sorait, és folyamatosan rögzítse a legfontosabb termelési paramétereket, mint például a növények vízellátottsága és egészsége.

Az adatkezelés emberi arca

„A cég úgy működik, ahogy a benne dolgozó emberek működnek” – mondja Czifrák Gábor, az Enterprise Group PLM üzletágának vezető értékesítője. A vállalat ars poeticája szerint mindig az ember felől közelítik meg a dolgokat, mert a vállalat akkor fejlődik, ha a benne dolgozók egyénileg is előrébb lépnek. Cikkünkben azt vizsgáljuk, hogy miként…

Az emberi kapcsolatainkra nagyon kell vigyáznunk

Haon
-
 20.11.29 15:00Életmód

Takács-Sós Fannival, az egykori túlélőshow játékosával beszélgettünk a karanténidőszakról.