Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 53 hír

Határozott lépés: az ellenzéki városvezetés remek megoldást talált az idegesítő rollerek kérdésére

Miután nagyon sok panasz érkezett Erzsébetváros önkormányzatához az elhagyott, a gyalogos forgalmat akadályozó elektromos rollerek miatt, a kerület úgy döntött, hogy az így elhagyott és talált rollereket begyűjtik és a jegyző talált tárgyként veszi nyilvántartásba- szúrta ki a 444 A jogos tulajdonos jelentkezéséig gondoskodnak az őrzött tárolásról.

“Nekem a félelem az ellenfelem, nem a rendőr” – Pollreisz Balázs győri ellenzéki polgármesterjelölt

Szexbotránya után Borkai Zsolt, Győr korábbi, fideszes polgármestere 2019. november elején lemondott tisztségéről, ezért január 26-án időközi választást tartanak a...

Kiosztotta Orbánékat az ellenzéki párt: hazugságpropagandára van pénz, az egészségügyre nincs

HírHugó
-
  Ma 08:22 VéleményMOK

A Magyar Orvosi Kamara elnöke szerint az egészségügynek mintegy 500 milliárd forintra lenne szüksége ahhoz, hogy a béreket és a kórházi hiányokat rendezni lehessen. Ez hatalmas összegnek tűnik, de a pénz megvan rá. Azaz meglenne, ha az Orbán-kormány korrupciója miatt nem kellene 500 milliárdos büntetést fizetnünk az uniós pénzek…

Nagyon mást tartanak fontos külpolitikai eseménynek a kormánypárti és az ellenzéki választók

Erdély Ma
-
  Tegnap 16:41 Belföld

A Fidesz felfüggesztése az Európai Néppártból volt az az esemény, amely a magyar választók szerint a leginkább formálta Magyarország megítélését a világban 2019-ben - erre jutott az Idea Intézet közvéleménykutatása.

Szaniszló elérte: kerületi fiatalok is utazhatnak majd németül tanulni

Ez a lényeg
-
  Tegnap 13:42 Belföld

Szaniszló Sándor, a Xviii. kerület polgármestere megállapodást írt alá a kerület német testvérvárosának, Rodingnak a polgármesterével.

A tapas mánia elérte a Bazilikát

SzeretünkUtazni
-
  Tegnap 13:34 Utazás

A Bazilika mellett nyitott meg Budapest legújabb étterme a Tapassio, ahol olasz-magyar-spanyol séfgárda állított össze különleges tapas kínálatot és remélik, hogy a „minifogásokkal” az egymással osztozás örömét is átadják a hozzájuk érkezőknek. A tapas-kóstolásnál ugyanis kevés finomabb és szórakoztatóbb szokás létezik.

Bizalmatlansági indítványt terjesztenek be az ellenzéki szociáldemokraták a bukaresti jobbközép kormány ellen

Bizalmatlansági indítványt terjeszt a román parlament elé Ludovic Orban jobbközép kormánya ellen az ellenzékben lévő PSD, hogy megakadályozza a kétfordulós polgármester-választás bevezetését, és véget vessen a kabinet "visszaéléseinek".

Mélyen hallgat az ellenzéki propagandamédia a Hír TV gyöngyöspatai szavazásáról

Origo
-
  Tegnap 11:41 Belföld

60 ezer ember véleményére nem kíváncsiak, mivel ez szembe megy Soros György érdekeivel.

Aggódnak az ellenzéki vezetésű önkormányzatok

Magyar Hang
-
  Tegnap 11:38 Belföld

A kormányra várnak, hogy végre megtudják: mekkora segítséget kapnak a színházak fenntartásához. Bizonytalanságról, nehéz helyzetről beszélnek.

E pillanatban mind a koalíciós, mind az ellenzéki pártok egyértelműen elutasítják a koalíciót Kotlebáékkal

Parameter
-
  Tegnap 08:18 Határtalan

Andrej Danko vasárnap nemcsak az ĽSNS-szel, de a Smerrel és a Boris Kollár-véle Sme rodinával való koalíciót is visszautasította. Danko szerint a nemzeti érzelmű váltók szavazata, akik Kotlebára adják voksukat, elveszik. Nem meglepetés, hogy visszautasítja a Kotlebával való koalíciót a parlamenten kívüli Za ľudí alapító elnöke, Andrej…

Újabb vidéki ellenzéki győzelem, Sajószentpéteren is kikapott a Fidesz

A múlt vasárnaphoz hasonlóan most vasárnap is időközi önkormányzati választást tartottak több településen. Köztük a Szolnok megyei Törökszentmiklóson is, ahol a város 1. számú választókerületében futottak neki újra, hogy képviselőt válasszanak, miután tavaly szavazategyenlőség alakult ki – tudósított az Index. Volt tétje: az ellenzéki vezetésű…

Ellenzéki lejárató kampány indult a miskolci kórház ellen

Hazugság és egyértelmű lejáratás, hogy a miskolci kórházban kivették egy nő mindkét petevezetékét, méghozzá rasszista indítékkal, hogy ne tudjon gyereket szülni.

Újabb ellenzéki győzelem az időközi választáson: most egy kisvárosban ütötték ki a Fideszt

A múlt vasárnaphoz hasonlóan most vasárnap is időközi önkormányzati választást tartottak több településen. Köztük a Szolnok megyei Törökszentmiklóson is, ahol a város 1. számú választókerületében futottak neki újra, hogy képviselőt válasszanak, miután tavaly szavazategyenlőség alakult ki. Volt tétje: az ellenzéki vezetésű település testületében…