Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 192 hír

Egyre kevesebben mennek börtönőrnek

Több mint nyolcszázzal csökkent a büntetés-végrehajtásban dolgozók száma két év alatt, a teljes létszámhoz 1200 dolgozó hiányzik. Hiába a folyamatos toborzás, rengeteg a túlóra, alacsony a fizetés és elavult a technika - írja a 24.hu.

Egyre kevesebben dolgoznak a börtönökben, elavult a technika

Több mint nyolcszázzal csökkent a büntetés-végrehajtásban dolgozók száma két év alatt. Amíg 2016-ban még közel 9200-an dolgoztak a bv-nél, tavaly már csak 8339-en szolgáltak a testületnél, a teljes létszámhoz 1200 dolgozó hiányzik. A BVOP folyamatosan toboroz, de a rengeteg a túlóra, alacsony a fizetés és elavult a technika. A…

Egyre több mini bölcsőde nyílik a megyében

Teol
-
  Ma 07:00 Megyei

Mini bölcsődéből nem egy nyílt a megyében az utóbbi időszakban. Szekszárdon a Kadarka utcait múlt csütörtökön adták át, Harcon, Medián a múlt év végén.

Grezsa István: egyre több magyar ember felejti el az anyanyelvét!

Promenad
-
  Ma 05:27 MegyeiÓvoda

Egyre kevesebben beszélik helyesen a magyar nyelvet, és egyre több olyan ember felejti el azt, akinek tudnia kellene magyarul – fogalmazta meg lapunknak Grezsa István. A Kárpátalja fejlesztéséért és a Kárpát-medencei óvodafejlesztési programért felelős miniszteri biztossal, vásárhelyi önkormányzati képviselővel Az anyanyelv nemzetközi napja…

Közeleg a jó idő, egyre többen ülnek biciklire

Beol
-
  Tegnap 20:47 Belföld

Ahogy a hőmérséklet állandósul 10 fok fölött, úgy veszik elő az emberek a garázsukból, pincéjükből a kerékpárjaikat.

Vettelben egyre erősödnek a pozitívumok

Formula
-
  Tegnap 20:35 Forma1Barcelona

Bár a harmadik barcelonai tesztnapon nem az élen zárt a Ferrari, Sebastian Vettel így is elégedett lehet, hiszen már most egyre kényelmesebben érzi magát idei versenyautójában.

Egyre látványosabb a Simor János utca

infoVáros
-
  Tegnap 20:18 Megyei

Látványos előrehaladást mutat a Simor János utcai rekonstrukció: napról napra újabb négyzetméterekkel bővül a térkővel lerakott terület.

Egyre sportosabbak a magyarok, de még mindig iszonyú sokat ülünk

Piac és Profit
-
  Tegnap 20:07 Színes

Habár egyre többen sportolnak Magyarországon, még mindig kevesen teljesítik az egészségmegőrzéshez szükséges 2,5 órás heti mozgást, a többség pedig iszpnyú sokat, napi több mint nyolc órát ül egy helyben.

Egyre jobb a Renault Riccciardo és Hülkenberg alatt: újra működik a DRS

Motorsport
-
  Tegnap 19:08 Forma1

A Renault ma is váltott felállásban tesztelt Barcelonában. Délelőtt Hülkenberg volt munkában, míg délután Ricciardo tesztelt. A német versenyező a nap első felében 63 kört tett meg, és az ideje a szuperlágy gumikon a 6. helyre volt elegendő. Nico azonban a korábbi problémák miatt a DRS használata nélkül körözgetett.Még több F1 hír:Erősen…

Egyre kevesebb az influenzás

Origo
-
  Tegnap 18:18 Belföld

A fiatal felnőttek között nagyon sok a beteg.

Egyre étvágygerjesztőbb a lakossági állampapír

Emelkednek a kamatok a lakossági állampapíroknál - tájékoztatta az InfoRádiót az Államadósság Kezelő Központ. Barcza György vezérigazgató azt is elmondta, hogy 2018-ban a magyar lakosság 5800 milliárd forintot tartott állampapírban.

A vizsgaidőszak végéhez közeledve egyre több diák dolgozna

HírTV
-
  Tegnap 16:57 Belföld

A diákbérek átlagosan több mint 10 százalékkal emelkedtek.

Egyre öregebb autókat vesznek a magyarok

Néhány éve 10,5 év volt a magyar használtautók átlagos életkora, 2018-ra ez 14,5 évre nőtt, főleg azért, mert sok idős autó került be az országba – mondta a Das WeltAuto márkaigazgatója szerdán az M1 aktuális csatornán.

Egyre erősödnek az osztrák-magyar gazdasági kapcsolatok

Ausztria még mindig Magyarország egyik legfontosabb gazdasági partnere, jelentette ki Áder János.

Közelednek az álláspontok a Suzukinál

VG
-
  Tegnap 15:14 Gazdaság

Fordulóponthoz értek a tárgyalások a vállalat és a munkavállalókat képviselő Üzemi Tanács között.