Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 71 hír

A világraszóló Nissan-botrány folytatódik

Kiadta a múlt hónapban Japánnak az USA azt a két amerikai férfit, aki 2019 utolsó napjaiban gyakorlatilag kilopta a szigetországból a sztármenedzser Carlos Ghosn-t. Miként lett az autóipari konszern sikeres vezéréből az Interpol által körözött szökevény?

Együttműködés indul a MOME és a Pannon Egyetem között

A Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa év sikeres megvalósítása érdekében a Pannon Egyetem és a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem együttműködési megállapodást írt alá hétfőn.

Együttműködés indul a MOME és a Pannon Egyetem között

A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) és a Pannon Egyetem együttműködési megállapodást írt alá a Veszprém-Balaton 2023 Európa kulturális fővárosa (EKF) év sikeres megvalósítása érdekében.

Példaértékű együttműködés

Felújítják a Március 8. utcában található játszóteretStevan Bakić, Szabadka polgármestere és Milimir Vujadinović, városunk országgyűlési képviselője tegnap látogatást tett a csantavéri Komval Közvállalatnál, ahol Vituska Ildikó, a vállalat igazgatója fogadta őket. A polgármester és az országgyűlési képviselő megtekintették a vállalat székházát, elb

Együttműködés indul a Mome és a Pannon Egyetem között

A Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa év sikeres megvalósítása érdekében a Pannon Egyetem és a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem együttműködési megállapodást írt alá.

Szorosabbra fűzi együttműködését az Mszp és az Lmp a környezetvédelem érdekében

Tóth Bertalan (MSZP) a madarak és fák napján tartott közös tájékoztatón elmondta: az MSZP Kormányváltást! Korszakváltást! című programjának is egyik pillére a klíma-, környezet- és természetvédelem, a kérdés ugyanis azonnali cselekvést igényel. Épp ezért kormányzásuk idején önálló minisztérium kezelné a területet, a vízüggyel…

Szorosabbra fűzi együttműködését az MSZP és az LMP a környezetvédelem érdekében

168.hu
-
 Ma 13:38Belföld

2026-ig kivezetnék a szénerőműveket, Paks II. pedig nem épülhetne meg a jelenlegi formájában.

Együttműködés indul a MOME és a Pannon Egyetem között

A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) és a Pannon Egyetem együttműködési megállapodást írt alá a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa (EKF) év sikeres megvalósítása érdekében – közölte a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem hétfőn az MTI-vel. Veszprém Megyei Jogú Város és a balatoni régió sikeresen pályázott a…

„Nekünk a visegrádi együttműködés szent – Gyimesi György, az OĽaNO politikusa a Mandinernek

Nem enged a magyar kisebbségekkel kapcsolatos elképzeléseiből Gyimesi György – Juraj Gyimesi. A legerősebb szlovák kormánypárt, az Egyszerű Emberek és Független Személyiségek (OĽaNO) magyar képviselőjét kérdeztük.

Ezt látni kell: óriásit repült a Nissan az autópályán

Nem tudta az úton tartani az autóját az Egyesült Államokban az a sofőr, aki hatalmasat repült a Nissan sportkocsijával a brutális ütközés után. A balesetről videó is készült. Kissé elmérte egy Nissan sofőrje a dolgokat, amikor megpróbálta megelőzni a besorolni igyekvő kamiont az Egyesült Államok egyik autópályáján – derül ki a teherautó fedélzeti k

Videó: hatalmasat repült a Nissan a brutális ütközés után

A sportautó számtalanszor megpördült, majd az autópálya szemközti sávjában landolt.

Elszabadult a pokol, amikor a kamionos megpróbált besorolni és hirtelen feltűnt egy Nissan

Player
-
 21.05.08 16:05Autó-motor

A  nissanos jobban járt volna, ha a sávelválasztók legyalulását választja, így viszont ripityára tört az autója.

Újabb együttműködés Hévízen

Kanizsa Újság
-
 21.05.08 12:32Megyei

A Hévízi Vállalkozók Egyesülete az idei év elején alakult, a közös munka azonban már a 2020. évben elkezdődött, erre példa a nagy sikerű őszi „Shopping Night” rendezvény, melyet a szervezési és marketingfeladatokat leosztva, a vállalkozók és a jelentős részben önkormányzati tulajdonú Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft. közösen tartott meg.

Török együttműködés bővítéséről tárgyaltak

Magyar Szó
-
 21.05.08 11:52Határtalan

Igor Mirović tartományi kormányfő pénteken fogadta a Török Köztársaság újonnan kinevezett nagykövetét, Hami Aksoy-t, akivel a gazdasági együttműködés bővítéséről tárgyaltak. Szó esett az új török vajdasági beruházások lehetőségeiről, valamint a tartomány és a török régiók közötti intézményi együttműködés kialakításáról.

Elképesztő, mire használtak egy Nissan 350Z-t

Vezess
-
 21.05.08 10:36Autó-motor

Vannak kétségeink afelől, hogy megfelel-e a rendeltetésszerű használatnak az, ha a Nissan 350Z tetejére egy quadot kötözünk.