Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 205 hír

Kiesés elleni harc: klubikonok üzentek a Paksnak

NB1
-
  Ma 18:09 Foci

Mindenki együtt buzdítja a játékosokat.

287 millió forintot kapott a koronavírus elleni küzdelemre Kóka János

HVG
-
  Ma 17:36 Gazdaság

Az SZDSZ volt elnökének egy több mint félmilliárd forintos beruházáshoz nyújtottak segítséget.

Melyik lesz most a legjobb balatoni strand? Idén a korona elleni védekezés a szempont

A héten meghirdetik a balatoni Kék hullám zászló strandminősítő versenyt. A különdíjat az idén az a strand nyeri el, amelyet járványügyi szempontból a legbiztonságosabbnak ítél a zsűri - döntött az önkormányzatokat tömörítő Balatoni Szövetség (BSZ) elnöksége.

Meg akartak verni egy biztonsági őrt Debrecenben, mert nem viselt arcmaszkot

Április 6-án 14 óra körül vásárolni ment egy férfi a Debrecen belvárosában található élelmiszerüzletbe. A boltba lépve észlelte, hogy a biztonsági őrként dolgozó férfi a koronavírus-járvány idején nem visel maszkot. A vádlott ezt szóvá tette, ezért közöttük vita alakult ki. Olvasó a maszkviselésről: “Miért érzik egyesek úgy, hogy a társadalom fölöt

Gyűlöletkeltő kommentelők elleni razziát tartott a német rendőrség

444.hu
-
  Ma 16:04 Külföld

Az eljárás 40 gyanúsított ellen folyik 12 tartományban.

Tömegverekedés, vádat emeltek két biztonsági őr ellen is — Rejtő Jenőnek megint igaza lett: Nem lehet minden pofon m…

Vádat emeltek egy egri tömegverekedés három résztvevője, köztük két biztonsági őr ellen. Nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntettével vádol három embert, köztük két biztonsági őrt az Egri Járási Ügyészség. Megfékezni, bárkit, bármi áron? Szalóki Zoltán tájékoztatása szerint a három férfi 2018 októberében egy 15 éves fiút bántalmazott…

Vádat emeltek egy egri tömegverekedés három résztvevője, köztük két biztonsági őr ellen

Nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntettével vádol három embert, köztük két biztonsági őrt az Egri Járási Ügyészség.

A bucsui Egán család személyes történetében fontos a békediktátum elleni felkelés

Vaol
-
  Ma 14:00 Megyei

A trianoni döntés ellen kibontakozó nyugat-magyarországi felkelés egyik parancsnokának fia, Egán Ede Bucsuban él; nemrégiben töltötte be 92. életévét.

A svéd lakosság is kezd elégedetlen lenni az ország járvány elleni védekezésével

Zuhan a svéd lakosság bizalma a kormány és az egészségügyi szervek hozzáértésében, miután a koronavírus-járvány magas halálozási arányt produkál az országban - derült ki egy friss felmérésből.

Közösen fejlesztenek koronavírus elleni vakcinát a Pte kutatói egy osztrák céggel

A koronavírus elleni vakcina fejlesztésével kapcsolatos közös vállalkozásba kezd a Pécsi Tudományegyetem (PTE) Szentágothai János Kutatóközpont Virológiai Kutatócsoportja és a Cebina osztrák biotechnológiai cég – közölte a felsőoktatási intézmény csütörtökön az MTI-vel.

Komoly harcok dúlnak Líbiában - az egységkormányhoz hű erők visszafoglalták Tripolit

ATV
-
  Ma 12:00 Külföld

A nemzetközileg elismert líbiai egységkormányhoz hű erők visszafoglalták Tripolit, és a tobruki ellenkormányt támogató Halífa Haftar tábornok csapatai visszavonulót fújtak - közölték illetékes források csütörtökön.

Durván megverték a 15 éves fiút a biztonsági őrök az egri moziban

Az Egri Járási Ügyészség nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntettével vádol három elkövetőt, akik egy 15 éves fiút bántalmaztak az egyik egri filmszínházban tartott zenés-táncos rendezvényen.