Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

70 százalékkal nőtt a magyar cégek kivitele Kazahsztánba

A Magyarország és Kazahsztán közötti kereskedelem továbbra is stabil alapokon áll - jelentette ki Varga Mihály pénzügyminiszter a Magyar-Kazah Gazdasági Együttműködési Kormányközi Bizottság hetedik, idén virtuálisan megtartott ülésén a Pénzügyminisztérium (PM) közleménye szerint, amelyet az MTI-hez pénteken juttattak el.

Ajándék Terminál - Ajándékozz magyar design-t karácsonyra!

Port
-
 Ma 00:00Kultúra

Idén negyedik alkalommal találkozhat a közönség a magyar design remekeivel az Allee Bevásárlóközpontban. Közel 60 hazai tervező termékei között válogathatnak azok, akik a téli ünnepekkor valami igazán különlegeset ajándékoznának szeretteiknek: divatkiegészítők, ékszerek, papírtermékek, gyermekjátékok, illatszerek, kerámia és lakberendezési…

Magyar Gergő ezentúl az Eolo-Kometa U19 csapatát fogja erősíteni

Bringázás
-
 Tegnap 23:40Sport

A 12-szeres korosztályos országos bajnok, Gergő ügyes sprintekben, de jól bírja az emelkedőket, és jó időfumatokat is ment idén.

Délvidék. Szövőtanfolyam indult Magyarkanizsán

Gondola
-
 Tegnap 23:13Külföld

A magyarkanizsai székhelyű Felnőttképzők Regionális Hálózata idén sikeresen pályázott egy alapszintű szövőtanfolyam megszervezésére

Loic Nego büszkén viseli a magyar mezt; Jön a 217. örökrangadó!

NSO
-
 Tegnap 23:13Foci

A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.

Már több mint másfélmillió magyar esett át a koronavírus-fertőzésen

A Semmelweis Egyetem rektora arra számít, hogy március-április környékére túl tudunk lenni ezen a koronavírusjárványon.

Így köszönt el Orbán Viktor a magyar legendától

ContextUs
-
 Tegnap 22:43Kultúra

A csönd éve volt dalával köszönt el Balázs Fecótól.

Magyar-román közös rendőri intézkedés Csanádpalotán

Police
-
 Tegnap 22:19Baleset-bűnügy

Magyar-román közös rendőri intézkedés Csanádpalotán Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 27., p - 22:19 Egy teherautó ellenőrzése során nyolc illegális migránst találtak a magyar és a román rendőrök egy dupla falú rejtekhelyen megbújva. A sofőr embercsempész lehet. Az ügyben a román hatóságok járnak el.

A Tesla lett Amerika 6. legnagyobb vállalata

Portfolio
-
 Tegnap 22:17Gazdaság

A pénteki árfolyamadatok figyelembevételével az amerikai elektromos autógyártó vállalat az Egyesült Államok hatodik legnagyobb vállalata lett a piaci kapitalizáció alapján.

Magyar szakember jutott a világ 4 legjobbja közé! Hogy látja a pandémia és a wellness kapcsolatát? Interjú

Spabook
-
 Tegnap 22:11Utazás

Nem mindennapi siker várományosa Puczkó László a hazai turizmus egyik ismert szakembere, aki versenyben maradt és a 4-es döntőbe jutott a Wellness Iparágat Leginkább Befolyásoló Szakmai Személyiség megtisztelő címéért. Most mi…

Hat magyar zseni, aki megváltoztatta az autók történelmét

Henry Ford, Ferdinand Porsche és a Bentley fivérek – az autóipar úttörőinek nevét máig őrzik az általuk alapított gyárak. Kevesebben tudják, hogy az iparág fejlődéséhez magyar származású mérnökök is döntően hozzájárultak.

Sajnos már eltávolították a The Mandalorian 2. évadának egyik legnagyobb bakiját

IGN
-
 Tegnap 21:57Film

NEEE!!!. Vicces bakikkal telített a filmvilág, és a The Mandalorian 2. évadának 4. részében is benne maradt egy stábtag az egyik snittben, ám már eltávolították. Igaz, az internet nem felejt!

A vajdasági magyar gazdák érdekeit képviselve

Magyar Szó
-
 Tegnap 21:41Határtalan

Az elkövetkező időszakban is a vajdasági magyarság, ezen belül elsősorban a vajdasági magyar mezőgazdasági termelők érdekeit kívánja képviselni a törökkanizsai Ótott Róbert, akit a tartományi parlament november 13-ai ülésén újra kineveztek a Tartományi Mezőgazdasági, Víz- és Erdőgazdálkodási Titkárság titkárhelyettesévé.

Meghibásodtak a zalaegerszegi lélegeztetőgépek, a magyar hatóságok azonban hallgattak az esetről

Több lélegeztetőgép is meghibásodott a zalaegerszegi kórházban, az esetet azonban hamarabb ismerte el a kínai gyártó, mint a magyar hatóságok.