Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Pelenkázzon a feleséged, azért van otthon!

NLC
-
  Ma 06:37 Életmód

A nők még mindig nem egyenlőek a férfiakkal a munkaerőpiacon. De ez fordítva is igaz, ha egy férfi több időt szeretne a családjával tölteni, rögtön értéktelenebbé válhat.

7 jel, hogy bennragadtál egy semmitmondó kapcsolatban

Bien
-
  Ma 06:31 Életmód

Mostanában úgy érzed, valami nem klappol a párkapcsolatodban, de magad sem vagy biztos benne, mi a hiba? Most összegyűjtöttünk neked 7 jelet,...

Messi a négy gólja mellett még egy szenzációs mérföldkövet is elért

Megírtuk korábban mi is, hogy Lionel Messi mesternégyest szerzett az Eibar elleni spanyol bajnokin.

Veszélyben világ egyik legősibb műalkotás-sorozata

Magyar Hang
-
  Ma 06:15 Vélemény

Ugyan UNESCO világörökségi védettséget akarnak neki, ám az állami kézben lévő bányavállalat tevékenysége nem épp idilli kilátásokkal kecsegtet a világ ma ismert legrégebbi figuratív barlangrajzainak túlélése szempontjából.

A legfinomabb - de egyszerű - omlós sajtos rúd

Nosalty
-
  Ma 06:14 Recept

Isteni, omlós sós csemege, még napok múlva is....mindez a rétesliszt és a sertészsír együttes hatásának az érdeme.....érdemes kipróbálni (akár dupla adaggal - én úgy szoktam, mert nagyon rá lehet járni, aztán, mint említettem, napok múlva is isteni, omlós)…..csak ajánlani tudom...….a közelgő ünnepeken - karácsony, szilveszter - is…

124 ezret kérnek egy játék autóért

Elkészült a Cybertruck Hot Wheels-es változata.

50 000 dollárt érhet egy ötlet, ami a mezőgazdasági termelőket segíti a klímaváltozással szemben

50 000 dollárt és mentori támogatást ajánlott fel a Dreher Sörgyárakat is magában foglaló európai cégcsoport, az Asahi Breweries Europe Group azoknak a fiataloknak, akik ötleteikkel segítik a mezőgazdasági termelőket, hogy jobban tudjanak alkalmazkodni a klímaváltozás kihívásaihoz. A vállalat ezzel csatlakozik a Fenntartható Fejlődési Célokat…

Egy ötvenéves költő százéves költészete

Nem könnyű dolog egy verseskötetről írni, különösen nem egy kortársunk friss kötetéről. Egy lezárt életmű egy-egy kötetét olvasgatva az ember hajlamos elsiklani azok esetleges újításai, illetve a kortársakra gyakorolt hatása felett. Aki szeretne ezekről a dolgokról informálódni, korabeli kritikákat, recenziókat, vagy tankönyveket vesz elő, és…

„Te csak megnyomsz egy gombot, nem?"

egy.hu
-
  Ma 06:00 Divat

A bloggerélet (és különösen a fotózás része) nem mindig leányálom, és nem is olyan egyszerű, mint sokan hiszik.

Olcsó repülőutak egy márciusi hosszú hétvégére

Idén ugyan nem lesz munkaszüneti nap március idusa, lévén, hogy vasárnapra esik, de ettől még mi simán kivonhatjuk magunkat a hétköznapi taposómalomból egy rövid nyaralás erejéig.

Súlyos károkat okozna egy világjárvány

HáziPatika
-
  Ma 05:32 Egészség

Londoni pénzügyi elemzők számításai szerint ezer milliárd dollárt meghaladó globális növekedési veszteséget, Amerikában és az euróövezetben recessziót is okozhatna az idén az új típusú koronavírus, ha terjedése világjárvánnyá szélesedne.

Egy mozgósítás szülte hadsereg…

moszkvater
-
  Ma 05:30 Vélemény

A szovjet-orosz csapatok 1918. február 23-án a Narvánál megállították a német hadak előretörését. A bolsevikok vezette állam első katonai sikerének napja lett aztán később a Vörös Hadsereg hivatalos születésnapja.

Végképp eltűnik egy hazai pénzintézet

MFor
-
  Ma 05:30 Gazdaság

A hányatott sorsú Bóly és Vidéke Takarékszövetkezet ugyanis beolvad – várható május 31-én – a Takarék Egyesült Szövetkezetbe, amely a takarékok egyesülése után egyedüliként megmaradt Takarékbank Zrt.-ben közvetlen részvénytulajdont szerezni nem tudó vagy nem akaró több mint 5 ezer részjegytulajdonost tömöríti.

Egymást érik a frontok, változékony időt hoznak

Vasárnapra beborul az ég, délután záporok is érkezhetnek. Borult és derült napok váltják egymást, többször záporokkal, esővel és gyakran erős, néhol viharos szél kíséretében.