Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 35 hír

Egyre több koronavírus-fertőzött személy hagyja el kérésre a kórházat Maros megyében

Székelyhon
-
  Tegnap 18:21 Határtalan

227 koronavírus-fertőzéssel diagnosztizált, de tünetmentes személy hagyta el a kórházakat szerdáig Maros megyében.

Bejrút: Magyarország egymillió euróval segíti a maronita katolikus egyházat

Orbán Viktor miniszterelnök javaslatára a kormány szerdai ülésén úgy döntött, hogy a Bejrútban történt robbanás okozta károk enyhítése érdekében 1 millió eurót ajánl fel az Antióchiai Szír Maronita Katolikus Egyház számára - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

Bejrúti robbanás: Magyarország egymillió euróval segíti a maronita katolikus egyházat

Orbán Viktor javaslatára a kormány szerdai ülésén úgy döntött, hogy a Bejrútban történt robbanás okozta károk enyhítése érdekében 1 millió eurót ajánl fel az Antióchiai Szír Maronita Katolikus Egyház számára.

Magyarország egymillió euróval segíti a maronita katolikus egyházat

A Fidesz elnöke részvétlevelet küldött a Kereszténydemokrata Internacionáléban (CDI) a Fidesszel közösen részt vevő libanoni keresztény pártnak.

Orbán Viktor egymillió eurót küld Bejrútba a helyi maronita katolikus egyháznak

Fidesz elnökként részvétét is nyilvánította a libanoni keresztény testvérpártnak a főtitkár halála miatt. Orbán Viktor miniszterelnök javaslatára a kormány szerdai ülésén úgy döntött, hogy a Bejrútban történt robbanás okozta károk enyhítése érdekében 1 millió eurót ajánl fel az Antióchiai Szír Maronita Katolikus Egyház számára – tájékoztatott …

Magyarország egymillió euróval segíti a maronita katolikus egyházat

Orbán Viktor miniszterelnök javaslatára a kormány szerdai ülésén úgy döntött, hogy a Bejrútban történt robbanás okozta károk enyhítése érdekében 1 millió eurót ajánl fel az Antióchiai Szír Maronita Katolikus Egyház számára – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

Magyarország egymillió euróval segíti a maronita katolikus egyházat

Orbán Viktor javaslatára a kormány úgy döntött, egymillió eurót ajánl fel az Antióchiai Szír Maronita Katolikus Egyház számára.

Bejrúti robbanás: Magyarország egymillió euróval segíti a maronita katolikus egyházat

Orbán Viktor miniszterelnök javaslatára a kormány szerdai ülésén úgy döntött, hogy a Bejrútban történt robbanás okozta károk enyhítése érdekében 1 millió eurót ajánl fel az Antióchiai Szír Maronita Katolikus Egyház számára – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője. Hozzátette: a forrást azonnal átcsoportosítják,

Anyagi átvilágításra szorul a marosvásárhelyi városháza

Dorin Florea marosvásárhelyi polgármester úgynevezett visszalépése (az, hogy inkább a Maros megyei önkormányzat elnöki posztjára pályázik – szerk. megj.) arra utal, hogy nem vállalná fel az esetleges vereséget – véli Soós Zoltán, a magyar szervezetek által támogatott független polgármesterjelölt.

Húsz év után ismét magyar polgármestere lehet Marosvásárhelynek

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 13:15 Külföld

A megkérdezett marosvásárhelyiek ötven százaléka Soós Zoltánra szavazna a szeptember 27-én esedékes választásokon.

Húsz év után ismét magyar polgármestere lehet Marosvásárhelynek

Öt egymás után eltöltött polgármesteri mandátum után nem indul újra Marosvásárhely városvezetői posztjáért Dorin Florea, aki inkább a Maros megyei tanács elnöki pozícióját célozza meg.

Marosvásárhely polgármesteri székéből a megye élére nyergelne át Dorin Florea

Dorin Florea keddi sajtótájékoztatóján független jelöltként pozícionálta magát, és kifejtette, hogy a 2000-ben kezdődő első két-három mandátuma csupán arra volt elég, hogy kidolgozza a közép és hosszú távú stratégiát a város fejlesztésére. 

Véradásra buzdítanak Marosvásárhelyen

Erdély Ma
-
  Tegnap 07:52 Határtalan

Az új koronavírus által előidézett válság kezdete óta a marosvásárhelyi véradók száma jelentősen csökkent. A marosvásárhelyi Regionális Vérellátó Központ a Molter Károly utca, 6 szám alatt található. Adj vért! Ments életet!

Durvább a mostani helyzet, mint a márciusi – ilyen az élet a koronavírus miatt lezárt marokkói nagyvárosban

Azonnali
-
  20.08.04 19:43 Vélemény

Marokkóban elszabadult a koronavírus-járvány a július közepén bevezetett enyhítések után, így több nagyvárost is le kellett zárni, ráadásul pont egy nagy vallási ünnep, az Eid idején. Két, Tangerben élő fiatal mondja el az Azonnalinak, hogyan érinti ez őket, és miért fáj nagyon az újabb lockown az informális gazdaságra épülő országban sokaknak.