Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A futballisták olyan agysérüléseket szenvednek, mint a bokszolók, pedig csak a labdát fejelik

Telex
-
 Tegnap 23:04Sport

A világbajnok angol futballválogatott öt tagjáról derült ki, hogy demenciában szenved, a gyanú szerint az agyi elváltozásukban a meccsek és edzések rengeteg fejese játszott közre. Szakértők is megerősítették, hogy általános ez a kórkép a futballisták körében, és a fejelések korlátozását szeretnék elérni legalább a gyerekek körében. Voltaképpen…

Először történt hogy Lombardia tesztaránya jobb lett mint az országos átlag

Kacziba Andi Dunaújvárosban született, jelenleg, Milánóban él. A koronavírus okozta helyzetről ír egy blogot, amelyet megosztunk önökkel:

Több mint 100 értelmiségi követeli Demeter lemondását

Több mint 160 aláíróval indult el az a petíció, amely szerint a miniszteri biztos, a Petőfi Irodalmi Múzeum igazgatója méltatlan és alkalmatlan arra, hogy a magyar kultúra, a közélet bármilyen területét irányítsa. Nyílt levélben követeli Demeter Szilárd lemondását 160-nál több aláíró, köztük számos ismert közéleti szereplő – szúrta ki a Hvg. Az aHa

Több mint kétszázan követelik Demeter Szilárd távozását

Népszava
-
 Tegnap 20:08Belföld

Neves közéleti szereplők szerint írása miatt nem csak pozícióiból, hanem a közéletből is ki kell vonulnia a kormánypárti kultúrpolitikusnak.

Többet segíthet a világnak az Oxfordi Egyetem vakcinája, mint a Moderna és a Pfizer oltóanyagai

SzMo
-
 Tegnap 20:00Tudomány

Az Oxfordi Egyetem által fejlesztett szer ugyanis jóval könnyebben tárolható és olcsóbb is, így úgy tűnik, ez lesz a legkönnyebben terjeszthető a fejlődő országokban, ahol a legsürgetőbb szükség van rá.

Hamarabb jön a Forza Horizon 5, mint gondolnánk?

Gamekapocs
-
 Tegnap 20:00Gaming

Hiába villantották meg korábban a Forza Motorsport legújabb részét, egy általában megbízható információkkal rendelkező ipariági bennfentes szerint könnyen beelőzheti a Forza Horizon 5 megjelenése a szimulátor premierjét.

A kihívások harcosai – 5 csillagjegy, amelynek szülötte más, mint más

Van 5 csillagjegy, akik nem képesek megszokott módon élni, számukra elengedhetetlen a kihívás. Az új és érdekes dolgokat kedvelik, amivel

Nem tartják nyilván a koronavírusban elhunytak temetését

Nem gyűjtik külön a budapesti temetőkben eltemetett Covid-fertőzöttek számát, közölte a Budapesti Temetkezési Intézet Zrt. A temetések során dolgozóik számára kötelező a védőfelszerelés, az eszközök fertőtlenítése, veszélyes hulladékként kezelése.

„A nagyobb veszélyt a társadalomra az az intézkedés jelentette, ami ellen tüntettünk, és nem maga a tüntetés”

444.hu
-
 Tegnap 19:31Belföld

Ésszerű szabályozás helyett az állam megabírságokkal próbálta elrettenteni a polgárokat, hogy dudálással kritizálják a járványügyi lépéseket. Bíróságon fog eldőlni, hogy be kell-e fizetniük a tüntetőknek a sok százezres bírásokat.

Rasszizmus a francia rendőrségnél – Több mint 130 ezren vonultak utcára

Népszava
-
 Tegnap 19:03Külföld

Tömegek tüntettek szombaton a sajtószabadságért Franciaországban. A belbiztonságiak brutalitásáról szóló felvételek felkavarták a társadalmat.

Sós Csaba Szabó Szebasztiánról: több mint ígéretes

Infostart
-
 Tegnap 18:55Sport

Bár nem olimpiai számban teljesített a világcsúcs közelében, idén ősszel összességében is tovább tudott fejlődni a honosított Szabó Szebasztián a Nemzetközi Úszó Liga budapesti sorozata alapján – fejtette ki az InfoRádiónak Sós Csaba, a magyar válogatott szövetségi kapitánya, aki arról is beszélt, információi szerint a szervezők anyagi…

Lezárult az első kör: több mint ezren pályáztak elektromos kerékpárokra

Az első pályázati időszakban 725 pedálszenzoros és 302 nyomatékszenzoros elektromos kerékpár vásárlására érkezett támogatási igény.

A rászorulóknak még nagyobb szükségük van segítségre

RTL Klub
-
 Tegnap 18:28Bulvár

Szűk körben gyújtották meg az első adventi gyertyát a budapesti Bazilika előtt. A járvány miatt a karácsonyi vásárok is az online térbe költöztek. A rászorulóknak is másképp gyűjtenek idén. A  segítségre azonban mag nagyobb szükség van az Ökumenikus Segélyszolgálat szerint.

Több mint ezren pályáztak elektromos rásegítésű kerékpár vásárlásra

A második pályázati kör 2020. december 28-án indul és 2021. január 1-jén zárul majd.

Több mint ezren pályáztak elektromos rásegítésű kerékpár vásárlásra

A második pályázati kör 2020. december 28-án indul és 2021. január 1-jén zárul majd.