Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

3,6 milliárd forint az Ötöslottó és az Eurojackpot főnyereménye is

Origo
-
 Ma 09:22Gazdaság

Az Ötöslottón 19 hete nem volt telitalálat.

Az önkormányzatok az Alkotmánybírósághoz fordulhatnak az adóemelési tilalom miatt

Mandiner
-
 Ma 09:18Belföld

A Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége szerint a korlátozás komoly finanszírozási gondot jelent az önkormányzatok számára.

Emelkedőben a kiskereskedelmi forgalom volumene

Az előző hónaphoz képest 1,2 százalékkal nőtt, tavaly októberhez mérten 1,9 százalékkal csökkent a kiskereskedelmi üzletek forgalma.

God of War és Fortnite együtt? – Új skin a láthatáron

Egy igazán figyelemreméltó skin szivárgott ki legutóbb, mégpedig Kratosé a God of War sorozatból, amely nagy valószínűséggel hamarosan meg is jelenik. A Fortnite crossoverjeit általában elég nehéz újra és újra felülmúlni. A 4. szezon és a teljes Marvel-témájú battle pass igazán feladta a leckét a továbbiakhoz. Ennek ellenére úgy tűnik,…

Kezdeményezték a Pfizer és a BioNTech oltóanyagának forgalmazását Szerbiában

Ana Brnabic miniszterelnök azt szeretné, hogy az emberek tudjanak választani a rendelkezésre álló vakcinák között.

Az ország adóssága 10 év Orbán alatt 11 393 milliárd forinttal nőtt - mit gondolnak róla?

A kormány működésének eredménye az, hogy most minden egyes tiszaújvárosi lakos fejeknént majdnem másfél millió forint adóssággal rendelkezik.

A Pfizer/BioNTech-vakcinát is forgalmaznák Szerbiában

Kezdeményezték a Pfizer és a BioNTech vállalatok által az új típusú koronavírus ellen közösen kifejlesztett oltóanyag forgalmazását Szerbiában.

Vétóügy: ma jön a német javaslat - Mik a forgatókönyvek?

A hétfői varsói magyar-lengyel kormányfői találkozó utáni üzenettel összhangban (várjuk a német javaslatot) ma, azaz csütörtökön megszülethet a német javaslat arra, hogy hogyan oldják fel az EU-s pénzek szigorú jogállamisági feltételrendszerhez kötése miatti magyar-lengyel költségvetési vétót. Egyelőre erősen kérdéses, hogy ez elvezet-e a…

Csak elektromos autók gyártására 10 milliárd eurót költ az Audi

Bővíti az elkölthető pénzek keretét az Audi és szerencsére ezen pénzek gazdája az elektromos mobilitás lesz.

Majdnem 360-ig esett újra a forint – Megvolt a fordulat?

A hét elején látott erősödés után éles fordulat látszott szerdán a forint piacán, a magyar deviza újra 360közelében jár az euróval szemben. Ez egyrészt azzal magyarázható, hogy a piac kezdi egyre komolyabban venni annak veszélyét, hogy nem lesz megállapodás az uniós költségvetésről, másrészt technikailag is fontos szintnél járt a jegyzés,…

A Pfizer/BioNTech-vakcinát is forgalmaznák Szerbiában

Szerbia a héten húsz adag orosz vakcinát kap Moszkvától laboratóriumi tesztelésre.

Fontos mérföldkő, 78 milliárd forintos felvásárlás a Richternél

Nagy bejelentés érkezett ma reggel a Richtertől, ugyanis a magyar gyógyszeripari vállalat megvásárolja a Johnson & Johnson egyik leányvállalatának fontos, fogamzásgátló termékét, amelyet az Egyesült Államokon kívüli piacokon értékesíthet majd a Richter.

359,50 forinton az euró

Vegyesen alakult a forint árfolyama a főbb devizákhoz képest a nemzetközi bankközi devizapiacon csütörtök reggel: az euróhoz és a svájci frankhoz képest gyengült, míg a dollárral és a japán jennel szemben erősödött a forint.

Eddig soha nem látott fotókon A cápa forgatása!

Mafab
-
 Ma 08:19Film

Steven Spielberg 45 évvel ezelőtt mozikba került klasszikusa, a Cápa a mai napig stabil rajongótábornak örvend, nemrégiben pedig napvilágot látott néhány igazán izgalmas fotó a munkálatokról. A képeket Charlsie Bryant készítette, aki a forgatókönyv fejlesztésében is kivette a részét. Bryant a későbbiekben egyébként a Harmadik típusú…