Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 417 hír

FA-kupa: Aston Villa–Pool és Arsenal–Newcastle a 64 között

NSO
-
 Ma 21:20Foci

Hétfő este – még a nyolcadosztályú Canvey Island és az ötödik vonalbeli Boreham Wood második körös összecsapása előtt – az angol Labdarúgó-szövetség elkészítette az FA-kupa harmadik fordulójának párosítását, itt a másodosztályú együttesek mellett már a Premier League-klubok is bekapcsolódnak a küzdelmekbe.

Saját tulajdonosai kalapáccsal verték szét Budapest egyik legjobb éttermét

Elbúcsúztatták a koronavírus miatt amúgy is átalakuló helyet.

Brutális sérüléshullám a Liverpoolnál, ezt mondta Jürgen Klopp

Jürgen Klopp, a bajnoki címvédő Liverpool labdarúgócsapatának vezetőedzője azt mondta, a sérülések miatt nem tudja rotálni játékosait.

Mitől jó a sperma?

Napidoktor
-
 Ma 20:05Szex

A jó minőségű sperma kiemelten fontos a családalapítás szempontjából. Azonban sokan azt hiszik, náluk minden rendben van, hiszen senki nem jelzett vissza semmilyen hibát. A jó sperma azonban több dolgon múlik, és kívülről megállapítani a minőségét vagy mennyiségét nem lehetséges! A témában Ratkó Tünde szülésznő van a…

Elképesztő fordulat: Maradona legjobb barátja fogja védeni az emberöléssel vádolt orvosát

Vért, verejtéket sem kímélve, könnyekkel a szemedben küzdöttél érte. Az igazság pedig mindig győzedelmeskedik - mondta az ügyvéd.

Liverpool: Kloppnak nincs elég játékosa a keret rotálásához

Jürgen Klopp, a bajnoki címvédő Liverpool labdarúgócsapatának vezetőedzője azt mondta, a sérülések miatt nem tudja rotálni játékosait.

A Liverpoolnak alig maradt egészséges játékosa

Jürgen Klopp a sérülések miatt nem tudja rotálni a focistáit.

Lassan elfogynak a játékosok a Liverpoolból

M4 Sport
-
 Ma 17:23Foci

A hétvégi bajnokin Milner is csatlakozott a sérültek listájához.

Ezt várja legjobban Harry és Meghan a karácsonyban

Eszükben sincs visszatérni Angliába…

Ben Stiller 5+1 legjobb filmje és sorozata

Gondoltad volna? A színészként, producerként, sőt forgatókönyvíróként és rendezőként is tevékeny művész november 30-án már az 55. születésnapját ünnepli. Ennek örömére íme egy lista legjobb alkotásaiból válogatva, melyek közül többet akár azonnal megnézhetsz!

Gladiátor, Prometheus, A farkas gyermekei: így vált a sci-fi-fan Ridley Scott a világ egyik legjobb filmrendezőjévé

Gladiátor, Prometheus, A farkas gyermekei: csak néhány példa Sir Ridley Scott munkásságából, amely nyomán méltán nevezhetjük korunk egyik legnagyobb rendezőjének. Pedig a siker nem hullott az ölébe: gyerekkorát meghatározta a világháború, ám később az elit iskolákon keresztül gyorsan Hollywoodba katapultált, ahol olyan karriert járt be,…

PL: továbbra sem tér vissza a Liverpool kiválósága

FociClub
-
 Ma 16:22Foci

Helyzetjelentés a csapat trénerétől.

A 17 legjobb mese, amiket megfilmesítettek

Filmezzünk!
-
 Ma 15:58Film

A legjobb mesék, amiket megfilmesítettek Gyerekkorunkban imádtuk a meséket, amik hosszú órákra a TV képernyő elé szögeztek minket. Felnőttként annyira már nem nézünk régi meséket, viszont azóta számtalan mese feldolgozásra került, amiket megfilmesítettek. Legtöbbjüket a Disney. Minden történetnek megvan a maga mondanivalója és…

„Vért, verejtéket sem kímélve, könnyekkel a szemedben küzdöttél érte” – Maradona legjobb barátja védi majd az ember…

Maradona négy nővére is kérte az igazságszolgáltatást, hogy vizsgálják ki a volt futballista halálának körülményeit. A sajtótájékoztatón megjelent Matias Morla, az egykori sztár jó barátja és ügyvédje is, majd egy meglepő bejelentést tett.

A Barca elnökjelöltje behozná a klubba a Liverpool jelmondatát

Rangadó
-
 Ma 15:46Foci

Több mint tíz év után venné át újra az egyesület irányítását, de nem mindenki örül az ötletének.