Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 212 hír

A Dalfutár szállítja a Sziget himnuszát

Négy dal születik, melyből kiválasztják majd a fesztivál himnuszát.

A Dalfutár szállítja a Sziget himnuszát

Négy dal születik, melyből kiválasztják majd a fesztivál himnuszát.

„Van mit ennem, le tudok zuhanyozni, és van hol aludom” – Bódi Sylvi egy apró szigeten önkénteskedik

A modell a Fülöp-szigeteken egy most épülő, önfenntartó eco-resortban önkénteskedik.

„Amikor ideigazoltam, valósággal sokkolt, hogy milyen jó az Nb I”

Player
-
  Ma 12:28 Sport

Alekszandr Zubkov nagyot megy mostanában az ukrán sajtóban, múltkor Rebrovról beszélt, most pedig azt bírta mondani, hogy a magyar bajnokság erősebb, mint az ukrán.

Az idei turistaszezonban mintegy 31 ezren nézték meg a füleki várat

Az idei szezonnak vége, a vár területét lezárták. A TASR hírügynökséget Titton Viktória, a vármúzeum igazgatónője tájékoztatta.  „Mondhatjuk, hogy az idényt egészen sikeresen zártuk. Nagyjából 31 000 látogatónk volt. Pontos számot még nem tudok mondani, de a tavalyi évvel összehasonlítva 3-400 fővel biztosan nőtt a fizető látogatók száma” –…

Te is segíthetsz: inkubátorra gyűjtenek az idei adventi adománygyűjtésen

HelloVidék
-
  Ma 11:30 Életmód

Nyitott inkubátort vásárol a Fiatal Családosok Klubja (Ficsak) a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet Gyermekszív Központja számára az idei, adventi adománygyűjtésen befolyt összegből - mondta Király Nóra, a Ficsak alapítója.

Ez a gép lesz az idei Black Friday slágere

NLC
-
  Ma 09:49 Életmód

Átlagosan közel ötvenezer forintot költünk el a Black Friday alatt. Érdemes átgondolni, mire megy el ennyi pénz. És azt is elmondjuk, melyik háztartási gép viheti a prímet.

A meteorológusok elkészítették az első előrejelzéseket az idei télre vonatkozóan – ezúttal is csalódást okozhat

Parameter
-
  Ma 09:17 Határtalan

A Tvnoviny.sk a tv.cz portálra hivatkozva azt írja, hogy Közép-Európában nem várható jelentős mennyiségű csapadék az idei tél folyamán. Az előrejelzés szerint az év végén a kemény fagyok is elmaradhatnak, inkább csak közepesen hideg idők várhatók. A severe-weather.eu meteorológiai portál egyesítette az idei télre vonatkozó előrejelzéseket.…

Lajcsi nekiugrott a bírónak idei utolsó tárgyalásán

Lajcsi nekiugrott a bírónak idei utolsó tárgyalásán

Köddel búcsúzik a hétfő, kedden marad az élénk szél

Behír
-
  Ma 07:31 Belföld

A hét második napján akár 17 fokig is felcsúszhat a hőmérő higanyszála.

A Bátor Tábor Alapítvány a Provident Társadalmi Hasznosság Díj idei nyertese

Idén a Bátor Tábor Alapítvány vehette át a Provident Társadalmi Hasznosság Díjat. Az elismerést 2014 óta a Figyelő TOP 200 Gálán adják át évente egy-egy olyan szervezetnek, amely innovatív és fenntartható válaszokat nyújt társadalmi, környezeti kihívásokra. A Bátor Tábor alapítvány a súlyosan beteg gyerekeknek és családjuknak élményközpontú…

Az idei X-Faktor első élő showja többéves rekordot döntött, a fiatalok is újra rákattantak a műsorra

Media1
-
  Tegnap 21:33 Média

Az élő show legutóbb a 2013-as szezonban tudott a most szombatinál nagyobb közönségarányt elérni. Verebély Marcell, az RTL Klub tehetségkutatójának kreatív producere a Media1-nek azt mondta, már a jelentkezők összetételéből érezhető volt, hogy újra nagy lesz a műsor iránt az érdeklődés a fiatalok körében.

Dr. Sárváry Péter az idei tarokkbajnokság győztese

Zaol
-
  Tegnap 20:09 Sport

Befejeződött a klasszikus (Paskievics) tarokk kártyaverseny 2019. évi versenysorozata és szép zalaegerszegi siker született, ugyanis dr. Sárváry Péter lett az idei magyar bajnok!

Idén a Dalfutár szállítja a Sziget himnuszát

Hetekkel ezelőtt észrevettük, hogy a Dalfutár dalszerzőket keres a FB-on. Gondoltuk, megkeressük őket, hogy ez így most miért meg hogyan, de annak ellenére, hogy elolvasták megkeresésünket, a mai napig nem reagáltak rá. Sajnáljuk. Ettől még imádjuk a műsort.