Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 226 hír

Ápolási díjat követel az MSZP azoknak, akiket az ágyfelszabadítás miatt hazaküldtek a kórházakból

ATV
-
  Ma 18:48 Belföld

Korózs Lajos a párt online sajtótájékoztatóján többek között arról beszélt, hogy az MSZP javaslatban kezdeményezte, hogy a kórházakból hazaküldöttek otthoni ápolói, gondozói kapjanak ápolási díjat, legyenek jogosultak közgyógyellátás formájában gyógyászati segédeszközökre és gyógyászati készítményekre, ám a Fidesz a javaslatot elvetette.

Az aranylakodalmát ünnepelné a meggyilkolt Szilágyi István

Egy hónappal az 50. házassági évfordulójuk előtt vesztette el férjét az özvegy.

Az aranyér magától nem múlik el, csak rosszabb lesz – Táblázatban mutatjuk a különböző stádiumait

Sajnos a legtöbben figyelmen kívül hagyják az aranyér tüneteit, pedig műtétre is szükség lehet, ha sokáig nincs kezelve.

Számos díjat nyert a Ferrum Irodaház

Realista
-
  Ma 17:00 Otthon

A megnyitását követően alig egy év alatt elérte a 100%-os bérbeadottságot az 5 ezer m2-es FERRUM Irodaház, amely a FITOUT cégcsoport saját fejlesztése. A ház különlegességei közé tartozik a bérlők számára fenntartott fitnesz terem és szauna. Az Év Irodája versenyen több díjat is nyert a fejlesztő.

Medvebocs szaladgált Aranyosgyéres utcáin

Rendőr-járőrcsapatok indultak a medvebocs felkutatására, és a környékbeli vadgazdálkodási alapot is tájékoztatták, de egyelőre nem sikerült megtalálni az állatot.

Elképesztően aranyos kisfia van Curtisnek

ATV
-
  Ma 16:22 Belföld

Úgy tűnik, újra sínen van a korábban drogproblémákkal küzdő rapper élete. Már csak karrierje és családja körül forognak mindennapjai: Instagram-oldalán kisfiával, Donival büszkélkedett.

Posztumusz díjazták Cannes-ban az elmúlt húsz év legjobb kutyaszereplőjét

Bár a cannes-i filmfesztivál a koronavírus-járvány miatt bizonytalan lett, egy kutyasztár mégis jól járt: A némafilmesben szereplő Uggie megkapta a jubileumi fődíjat.

Egy hónap alatt 80 ezer büntetést szabtak ki autósoknak díjfizetés nélküli úthasználat miatt Magyarországon

A személygépjárművekre márciusban mintegy 80 ezer, áprilisban csaknem 50 ezer esetben szabott ki pótdíjat díjfizetés nélküli úthasználat miatt a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató (NÚSZ) Zrt., amely jogosulatlan úthasználat miatt márciusban 18 ezer, áprilisban pedig több mint 10 ezer esetet adott át a bírságot kiszabó rendőrségnek - közölte…

Rengetegen használják a díjköteles utakat fizetés nélkül

A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató (NÚSZ) Zrt. a személygépjárművekre márciusban 80 ezer, áprilisban csaknem 50 ezer esetben szabott ki pótdíjat.

Van Dijk örüljön, hogy ebben a korszakban focizik

Rangadó
-
  Ma 15:08 Foci

Korábban nem lett volna ilyen sikeres a holland?

Időjárás: Az aranyat érő májusi eső helyét átveszi a szél!

Parameter
-
  Ma 13:59 Határtalan

ÉJSZAKA: Változóan felhős időnk lesz az éjszaka, északon azonban még több helyen várható eső, 1500 méter tengerszint felett pedig havazás. A minimális hőmérséklet 9 és 4 fok között várható. Ehhez társul még az enyhe északi szél az ország délnyugati és délkeleti régióiban. KEDD: Átmeneti felhősödés mellett időről időre előfordulhat, hogy…

Eldőlni látszik a kérdés: a hidroxi-klorokin ront a COVID-19-betegek halálozási arányán

WebBeteg
-
  Ma 13:03 Egészség

A hidroxi-klorokin egy a korábbiaknál jóval több személyre kiterjedő vizsgálat szerint is megnöveli a kórházban ápolt COVID-19-betegek halálozási kockázatát. Az említett szer ugyanakkor bizonyos kórok (malária, lupusz, artritisz) esetén, célzottan alkalmazva, nemcsak hatásos, de biztonságos is!

Ballack: "van Dijk nagyon szerencsés, hogy ebben a korszakban játszik"

Sport365
-
  Ma 12:27 Foci

A Chelsea korábbi játékosa szerint a hollandnak esélye se lenne a régi nagyokkal szemben.