Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 203 hír

Díjazták a megye gasztronómusait

Rangos elismeréseket vettek át kedden a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség (MNGSZ) baktalórántházi tisztújító közgyűlésén megyénk szakemberei.

Kerékpár: Buzsáki Virág aranyéremmel kezdte meg a faltörést

NSO
-
  Ma 17:53 Sport

Az SVS Pro Team 20 éves kerékpárosa, Buzsáki Virág a hegyi országos bajnokságon megszerzett aranyérme mellett a vasárnapi tömegbalesetről is szót ejtett.

Idén is kiosztották a Kincses Kultúróvoda díjakat

Idén is kiosztották a Kincses Kultúróvoda díjakat. Fülöp Péter, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) művészeti, közművelődési és közgyűjteményi ügyekért felelős helyettes államtitkára hétfőn ellátogatott a pályázat békéscsabai nyertes óvodájába.

Újabb aranycsillagot kapott a gyulai

A nagyon jó ízű termékek kategóriájába emelte, és aranycsillaggal jutalmazta a brüsszeli székhelyű Nemzetközi Íz és Minőség Intézet a Gyulahús Kft. Adalékmentes Gyulai Szárazkolbász elnevezésű különlegességét a közelmúltban.

Aranyos családi képet posztolt Stohl András

Life
-
  Ma 16:40 Életmód

Aranyos családi képet posztolt Stohl András – Fotó

Brüsszel, aranycsillag vakteszt termékdíj

A nemzetközi ítészek Gyulahús számára immáron hatodik alkalommal ítélték meg az aranycsillagos minősítést.

Risztov azoknak is megköszönte az olimpiai aranyat, akik keresztbe tettek neki

Index
-
  Ma 15:12 Sport

Risztov Éva élete harmadik olimpiáján imponáló versenyzéssel lett első a 10 kilométeres nyílt vízi úszásban. 19 évesen összetört a negyedik helye után, abbahagyta, majd visszatért, és végül beteljesült az álma.

Hamilton szerint kicsit túltolták a robotos díjátadót

Furcsának, és kissé erőltetettnek érezte a Stájer Nagydíj díjátadó ceremóniáját a Mercedes világbajnok versenyzője, Lewis Hamilton.

Hamilton a díjátadó robotokról: Ez kicsit beteg

A távolságtartás érdekében a Stájer Nagydíjon előrukkoltak egy nagy figyelmet kapó újdonsággal: guruló „robotok” adták át a díjakat a dobogós helyezetteknek.

Aranycsillagos minősítést kapott az Adalékmentes Gyulai Szárazkolbász

  Közös fotó is készült a gyártásban résztvevő szakemberekkel kedd délelőtt, a Gyulahús Béke sugárúti telephelyén. Az örömre az adott okot, hogy az önkormányzati tulajdonú cég zsinórban hatodik éve szerepel sikeresen a Nemzetközi Íz és Minőség Intézet pályázatán, 2020-ban az Adalékmentes Gyulai Szárazkolbász kapott aranycsillagos…

Életmentőket díjaztak a Városházán

Hódpress
-
  Ma 12:56 Megyei

Két egyszeri esetről elhíresült életmentőt, egy katonát és egy mentőst tüntettek ki, egy másik életmentő, egy orvos-asszisztens pedig közönségszavazás alapján kapott negyedéves egészségügyi díjat.

Kiírták a Dél-alföldi Innovációs Díj idei pályázatát

Promenad
-
  Ma 12:01 Megyei

Pályázni lehet bármely új, saját feltalálói tevékenységen alapuló, iparilag alkalmazható és piacképes megoldást tartalmazó innovációs eredménnyel.

Aranycipő: Cristiano Ronaldo már a dobogón, megelőzték Messit

NSO
-
  Ma 10:46 Foci

Cristiano Ronaldo továbbra is nagyüzemi szinten termeli a gólokat: a Juventus portugál támadója az elmúlt egy hét során a Milan ellen egy, az Atalanta ellen két találatot szerzett, így már 28-nál jár a bajnokságban, ezzel beérte az Aranycipő-verseny harmadik helyén álló Timo Wernert.

Idén is kiosztották a Kincses Kultúróvoda díjakat

Idén is kiosztották a Kincses Kultúróvoda díjakat. Fülöp Péter, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) művészeti, közművelődési és közgyűjteményi ügyekért felelős helyettes államtitkára hétfőn ellátogatott a pályázat békéscsabai nyertes óvodájába. Az államtitkár az MTI-nek telefonon nyilatkozva kiemelte: “amikor a legkisebbek…

Július végéig lehet jelölni a Nők Magyarországért Díjra

A koronavírus-járvány idején helytálló nők munkáját szeretnék elismerni.