Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 46 hír

Emlékművet avatnak a világháborúban elesett és elhurcolt romák tiszteletére

infoVáros
-
  Ma 11:09 Megyei

December 18-án Kertvárosban emlékművet avat a II. világháborúban elesett és elhurcolt esztergomi romák tiszteletére az Esztergomi Cigány Nemzetiségi Önkormányzat.

Felvidéki, magyar nemzetiségű diákok Pallas Athéné Kiválósági Ösztöndíjat nyertek el

Növekedés
-
  Ma 10:00 Gazdaság

Az első magyar nyelvű, szlovákiai felsőoktatási intézmény, a Selye János Egyetem Gazdaságtudományi Karán alapszakon és mesterképzésen tanuló 50, magyar nemzetiségű diák vehette át a Pallas Athéné Kiválósági Ösztöndíjat.

Felvidéki látszerészek segítségnyújtása Kárpátaljának

Szakértelem, összefogás, jótékonyság - e szavakkal lehetne jellemezni azt a nemes cselekedetet, melyet az Oros család látszerész szakemberei hajtottak végre az elmúlt hónapokban Kárpátalján.

Léván zárult a Rákóczi Szövetség felvidéki ösztöndíj átadó körútja

Felvidék.ma
-
  Tegnap 19:08 Határtalan

Felvidéken utolsóként a lévai Juhász Gyula Alapiskola elsősei kapták meg a Rákóczi Szövetség magyar iskolaválasztási programjának ösztöndíját. A Rákóczi Szövetség és a támogató partnereik december 13-án délután köszönték meg a Léva és a környékbeli szülőknek, hogy magyar tanítási nyelvű tanintézménybe íratták be a gyermekeiket.…

A Fejér megyei cégek nettó árbevétele 2018-ban 8 százalékkal nőtt

A Fejér megyei cégek nettó árbevétele 2018-ban 8 százalékkal nőtt az előző évhez képest - mondta el a NAV Fejér Megyei Adó és Vámigazgatóság igazgatója a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara gazdasági évzáró rendezvényén.

Tökéletes eszköz a rendezett íróasztal kialakításához

Prim Online
-
  Tegnap 09:18 MobiltechFujitsu

A Fujitsu „clean desk” környezetbe ideális, új kijelzővel járul hozzá a rendezett közös íróasztal kialakításához. A tökéletesen ergonomikus  Fujitsu P27-9 TS QHD kijelző  egyetlen USB-C kábellel csatlakozik bármely noteszgéphez, PC-hez, táblagéphez vagy okostelefonhoz.

Képekbe fogalmazott félelmek

kultura.hu
-
  19.12.12 18:01 Kultúra

Soha nem látott gazdagságban mutatja be Farkas István művészetét a Magyar Nemzeti Galéria csütörtökön nyílt kiállítása.

A vallásközi párbeszédről rendezett találkozót az Európai Néppárt

Az európai és a globális politikában számos probléma létezik, amelyeket csak széles körű együttműködés útján lehet megoldani – mondta Hölvényi György, a Fidesz képviseletében.

"Nem hiszek abban, hogy ütni-verni kell a táncosokat" – Interjú Aradi Máriával

Fidelio
-
  19.12.12 14:30 Színpad

Aradi Mária nemrég ünnepelte a 75. születésnapját, de ma is rendületlenül dolgozik a Magyar Nemzeti Balett betanító balettmestereként. Nagyívű balett-táncosi pályájáról szerényen beszél, a jelenkori tendenciákról pedig határozott véleménye van.

A vallásközi párbeszédről rendezett találkozót az Európai Néppárt

hirado.hu
-
  19.12.12 13:56 Külföld

Számos politikai és vallási vezető érkezett Európából és az arab világból a konferenciára.

Emlékkövet avattak, fát ültettek Szent Borbála tiszteletére Várpalotán

Veol
-
  19.12.12 07:00 Megyei

Emlékkövet avattak és fát is ültettek idén a Gábor Áron Nyugállományúak Klubja és az MH Bakony Harckiképző Központ által szervezett Szent Borbála-nap megemlékezésen.

Az úrhatnám polgár – Rudolf Péter a pécsi színházban rendezett

Molière művéből Rudolf Péter állított színpadra “összművészeti vihoráncot” a Pécsi Nemzeti Színházban, a bemutatót december 6-án tartották. Ajánló a darab elé: Jourdain úr nemes ember akar lenni, arisztokrata és ebbe beleőrül. Hisz nem az. Hisz annak születni kell. Pénze bőven van. Tömött bukszája és olthatatlan vágya, hogy befogadják egy…

Balatonfüred volt a Veszprémben rendezett találkozó vendége

Veol
-
  19.12.12 07:00 Kultúra

A helytörténeti műhelyeket és kiadványokat bemutató sorozatban Balatonfüred volt a vendég és a téma a Kölcsey könyvesboltban.

2018-ban 8 százalékkal nőtt a Fejér megyei cégek nettó árbevétele

ProfitLine
-
  19.12.12 01:00 GazdaságFejérNAV

A Fejér megyei cégek nettó árbevétele 2018-ban 8 százalékkal nőtt az előző évhez képest - mondta el a NAV Fejér Megyei Adó és Vámigazgatóság igazgatója szerdán a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara gazdasági évzáró rendezvényén.

Illúziók – Pálffy Tibor Sepsiszentgyörgyön rendezett

SzínházOrg
-
  19.12.11 17:17 Színpad

Új bemutatóra várja közönségét a sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház társulata december 13-án, pénteken és 14-én, szombaton este 7 órától. Ivan Viripajev kortárs orosz szerző Illúziók című komédiáját Pálffy Tibor rendezésében tekinthetik meg az érdeklődők a színház Kamaratermében. „Én olyan boldog vagyok, hogy leéltünk együtt ötvenkét…